פורסם 2009 ביולי 916 שנים אין לי שום דבר נגד לוחמים ואני די מעריץ אותם אבל שהלוחמים יפסיקו עם הכללות שכל מי שב02 הוא פטוריסט משתמט שבא להתעלק על המדינהיש אנשים כמוני שהתחננו להתגייס לחיל הרגלים והקב"ן הפליץ שהם לא כשירים רק בגלל שמאחורי הקלעים לחיל האוויר היה חסר כוח אדםאין לי שום בעיה עם זה. התייחסתי לנימה המזלזלת שדיברו בה על הקרביים. אה וAIDVIN עדיף שתשתוק.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים להשתוות לקרביים? פה פתאום, רחוק שנות אוראחרי הכל בזמן שיוצאי 02 עשויים מבשר ודם, הקרביים חסיני כדורים, זזים במהירות על קולית, יורים לייזר מהעיניים ועושים תנועות מהמטריקסתיזהר בנאדם.. חן מ עוד יחשוב שאתה רציני וישאל אותנו איך מאמנים אותם לירות לייזר בעיניים... :-X
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני כבר מת להתגייס פשוט לא מבין איך אנשים משתמטים מהצבא ולא משרתים את המדינה שהם חיים בהממש גועל נפש מה שאני רואה זה קורה אפילו בין החברים שלי גודלים במדינה תחת הגנה של אנשים טובים ששירתו בצה"לאבל לא מוכנים לעשות את זה בשביל הדור הבא אני פשוט לא מבין
פורסם 2009 ביולי 916 שנים בוא ונתפלל בשבילך שלא תגיע לחיל האוויר ואז תראה את הצד האפל והמושחת של צה"ל
פורסם 2009 ביולי 916 שנים בוא ונתפלל בשבילך שלא תגיע לחיל האוויר ואז תראה את הצד האפל והמושחת של צה"ל חבר טוב שלי הולך לגמור שם נראה מה הוא יגיד אבל עוד שנה
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר נו באמת.הדיון הפך מהשאלה שלי לספאםמישהו יכול בתכלס לומר לי אם כדאי לי להתאמן לקראת הטירונות או שלא יהיה כושר בכלל?כי חוץ מDJ ELECTRIC שענה לי ועוד משיהו לא קיבלתי תשובה נורמאלית בכלל
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים אז ככה בטירונות 02 אין כל כך כושר אם בכלל העיקר שעובדים עם החיילים זה על משמעת וגם זה לא רציני.אין לך מה להכין את עצמך לפני זה לא הולך להיות קשה.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים גם אני הולך לעבור את טירונות 02 בעוד כמה חודשים,אבל תמיד ענין אותי הענין של השוני בין הטירוניות אני מתגייס לצוללות ואני אמור לעבור את טירונות 02 - האם זו טירונות מיוחדת של הצוללות או שטירונות זה משהו כללי ?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים גם אני הולך לעבור את טירונות 02 בעוד כמה חודשים,אבל תמיד ענין אותי הענין של השוני בין הטירוניות אני מתגייס לצוללות ואני אמור לעבור את טירונות 02 - האם זו טירונות מיוחדת של הצוללות או שטירונות זה משהו כללי ?צוללות כידוע לי עוברים 02 עם כולם ואז עוברים לטירונות שלהם בחיל הים שהיא החלק הקשה
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים צוללות כידוע לי עוברים 02 עם כולם ואז עוברים לטירונות שלהם בחיל הים שהיא החלק הקשהכמה זמן נמשכת הטירונות בחיל הים? ולמה היא קשה יותר?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים נו באמת.הדיון הפך מהשאלה שלי לספאםמישהו יכול בתכלס לומר לי אם כדאי לי להתאמן לקראת הטירונות או שלא יהיה כושר בכלל?כי חוץ מDJ ELECTRIC שענה לי ועוד משיהו לא קיבלתי תשובה נורמאלית בכלללא כל כך אבל בלי קשר לזה תתאמן ביום יום כאילו אתה הולך לטירונות 07 אפילו אם אתה סתם עקר בית, עוד כמה שנים אתה תודה לי על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.