עבור לתוכן

קצת כושר לפני הצבא...כדאי לעשות או להתחיל אחרי הגיוס?

Featured Replies

פורסם

אין לי שום דבר נגד לוחמים ואני די מעריץ אותם אבל שהלוחמים יפסיקו עם הכללות שכל מי שב02 הוא פטוריסט משתמט שבא להתעלק על המדינה

יש אנשים כמוני שהתחננו להתגייס לחיל הרגלים והקב"ן הפליץ שהם לא כשירים רק בגלל שמאחורי הקלעים לחיל האוויר היה חסר כוח אדם

אין לי שום בעיה עם זה. התייחסתי לנימה המזלזלת שדיברו בה על הקרביים. אה וAIDVIN עדיף שתשתוק.

• תגובות 72
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להשתוות לקרביים? פה פתאום, רחוק שנות אור

אחרי הכל בזמן שיוצאי 02 עשויים מבשר ודם, הקרביים חסיני כדורים, זזים במהירות על קולית, יורים לייזר מהעיניים ועושים תנועות מהמטריקס

תיזהר בנאדם.. חן מ עוד יחשוב שאתה רציני וישאל אותנו איך מאמנים אותם לירות לייזר בעיניים... :-X

פורסם

לא... את העבודה הזאת אנחנו כבר משאירים למומחים בFXP

פורסם

אני כבר מת להתגייס פשוט לא מבין איך אנשים משתמטים מהצבא ולא משרתים את המדינה שהם חיים בה

ממש גועל נפש מה שאני רואה זה קורה אפילו בין החברים שלי גודלים במדינה תחת הגנה של אנשים טובים ששירתו בצה"ל

אבל לא מוכנים לעשות את זה בשביל הדור הבא אני פשוט לא מבין

פורסם

בוא ונתפלל בשבילך שלא תגיע לחיל האוויר ואז תראה את הצד האפל והמושחת של צה"ל

פורסם

בוא ונתפלל בשבילך שלא תגיע לחיל האוויר ואז תראה את הצד האפל והמושחת של צה"ל

חבר טוב שלי הולך לגמור שם נראה מה הוא יגיד xD אבל עוד שנה

פורסם
  • מחבר

נו באמת.הדיון הפך מהשאלה שלי לספאם

מישהו יכול בתכלס לומר לי אם כדאי לי להתאמן לקראת הטירונות או שלא יהיה כושר בכלל?כי חוץ מDJ ELECTRIC שענה לי ועוד משיהו לא קיבלתי תשובה נורמאלית בכלל

פורסם

אז ככה בטירונות 02 אין כל כך כושר אם בכלל העיקר שעובדים עם החיילים זה על משמעת וגם זה לא רציני.

אין לך מה להכין את עצמך לפני זה לא הולך להיות קשה.

פורסם

גם אני הולך לעבור את טירונות 02 בעוד כמה חודשים,אבל תמיד ענין אותי הענין של השוני בין הטירוניות

אני מתגייס לצוללות ואני אמור לעבור את טירונות 02 - האם זו טירונות מיוחדת של הצוללות או שטירונות זה משהו כללי ?

פורסם
  • מחבר

וליאור לא הבנתי מה שאמרת-למה שטירונות של לא קרביים תימשך חודש וחצי?

פורסם

תירונות 02 זה 3-4 שבועות.

כשיהיה לי תאריך לתירונות אני אעדכן :silly:

פורסם

גם אני הולך לעבור את טירונות 02 בעוד כמה חודשים,אבל תמיד ענין אותי הענין של השוני בין הטירוניות

אני מתגייס לצוללות ואני אמור לעבור את טירונות 02 - האם זו טירונות מיוחדת של הצוללות או שטירונות זה משהו כללי ?

צוללות כידוע לי עוברים 02 עם כולם ואז עוברים לטירונות שלהם בחיל הים שהיא החלק הקשה

פורסם

צוללות כידוע לי עוברים 02 עם כולם ואז עוברים לטירונות שלהם בחיל הים שהיא החלק הקשה

כמה זמן נמשכת הטירונות בחיל הים? ולמה היא קשה יותר?

פורסם

נו באמת.הדיון הפך מהשאלה שלי לספאם

מישהו יכול בתכלס לומר לי אם כדאי לי להתאמן לקראת הטירונות או שלא יהיה כושר בכלל?כי חוץ מDJ ELECTRIC שענה לי ועוד משיהו לא קיבלתי תשובה נורמאלית בכלל

לא כל כך אבל בלי קשר לזה תתאמן ביום יום כאילו אתה הולך לטירונות 07 אפילו אם אתה סתם עקר בית, עוד כמה שנים אתה תודה לי על זה

פורסם
  • מחבר

ומה "לומדים" בזמן הטירונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים