עבור לתוכן

קצת כושר לפני הצבא...כדאי לעשות או להתחיל אחרי הגיוס?

Featured Replies

פורסם

אני מתגייס בדיוק עוד חודש ויומיים,הטירונות שלי תיהיה 02 מה שאומר טירונות לא קרבית וגם בהתאם התפקיד לא קרבי

בכל מקרה,האם כדאי לי להכין את עצמי קצת מבחינת הכושר שלי לטירונות?או שבטירונות עצמה הצבא "ידאג" להכניס אותי לקצת כושר שאני זקוק לו על מנת לעבור את הטירונות?אם ההמלצה היא להתחיל להתאמן על קצת כושר לפני הגיוס,מה כדאי לעשות?קחו בחשבון שאין לי מנוי לחדר כושר או משהו,כך שהאמצעים שעומדים לרשותי זה הרחוב,וגם הבית

נ.ב:מה אורך הטירונות של 02?שבועיים או שלושה שבועות?

תודה רבה

• תגובות 72
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצה להיות מוכן לטירונות 02?

כל מה שאתה צריך זה לשנן הרבה כן המפקד לא המפקד, להכין שעון יד דיגיטאלי

ולתרגל פתיחת ח'ים עם חבריך, כי בטירונות 02 - כושר אין.

אורך הטירונות יכול להתחיל משבועיים וחצי ולהגיע גם לחודש וחצי זה מאוד תלוי ולא קבוע

פורסם

עוד תאר'ד מבית היוצר של חן מ... :yelclap:

תתאמן עם כבר בשביל עצמך, לא בשביל הטירונות המזופתת הזאת. לפי מה שהבנתי 02= בית זונות על מדים.

פורסם

02 - קשה יש שם רק בלחם וגם ממנו יש להם פטור.

פורסם

הדבר היחיד שאתה צריך לאמן זה את יד ימין שיהיה מה לעשות בשמירות ובהפסקות[הרבות והארוכות]

פורסם

גם לי יש תירונות עוד חודשיים וחצי 02

אולי אני אפגוש את חן מ. האגדי D:

פורסם

לא יהיה קשה לזהות אותו, הוא נראה כמו טרול קטן והוא דיי מעצבן

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל ב 02 שלי יצא לי לרוץ 2 קילומטר תחת אש (כמה עשרות קסאמים) עם ציוד מלא. להקפיץ את הבסיס בגלל חתול. ולעשות 3 "מסעות" עד למטווחים וחזרה בעקבות חדירות של מחבלים. וגם לקבל פעמים מכת חום ועוד כמה חראות.בודאי לא משתווה להוד קרביותכם.

פורסם

להשתוות לקרביים? פה פתאום, רחוק שנות אור

אחרי הכל בזמן שיוצאי 02 עשויים מבשר ודם, הקרביים חסיני כדורים, זזים במהירות על קולית, יורים לייזר מהעיניים ועושים תנועות מהמטריקס

פורסם

אני יעבור בעוד כחודשיים רובאי 03 [בתכנון] אם מישהו היה שם מוכן להגיד לי איך היה שם?

[אני הולך להיות נהג מבצעי]

פורסם

ההבדל הוא בין הטירונות השונות הם רק במספר הנשקים שאתה מוכשר עליהם ויכולת לחימה כמו תרגילי חוליה, צוות, מחלקה.

ב03 מקפידים בעיקר על משמעת.... תרוץ 2000 בסוף הטירונות יריצו אותך הרבה סתם חוץ מזה אין קושי פיזי.....

פורסם

להשתוות לקרביים? פה פתאום, רחוק שנות אור

אחרי הכל בזמן שיוצאי 02 עשויים מבשר ודם, הקרביים חסיני כדורים, זזים במהירות על קולית, יורים לייזר מהעיניים ועושים תנועות מהמטריקס

תעבור הכשרה של לוחם ותבלה קצת זמן בתפקיד ואז תדבר. לא היתה לי בעיה אם הוא היה כותב משהו כמו "גם ב02 יש דברים כמו ..."

ברגע שהוא כתב "הוד קרביותכם" בצורה מזלזלת כזו הבהרתי לו שיש לו הרבה מרחק ממה שאנו עושים. חוצמזה בפעם האחרונה שבדקתי 90%

מ02 משתחררים אחרי 3 שנים ולא ממשיכים עוד 18-22 שנה בצבא כמו כל לוחם (מילואים למי שלא הצליח להבין).

פורסם

אין לי שום דבר נגד לוחמים ואני די מעריץ אותם אבל שהלוחמים יפסיקו עם הכללות שכל מי שב02 הוא פטוריסט משתמט שבא להתעלק על המדינה

יש אנשים כמוני שהתחננו להתגייס לחיל הרגלים והקב"ן הפליץ שהם לא כשירים רק בגלל שמאחורי הקלעים לחיל האוויר היה חסר כוח אדם

פורסם

תעבור הכשרה של לוחם ותבלה קצת זמן בתפקיד ואז תדבר. לא היתה לי בעיה אם הוא היה כותב משהו כמו "גם ב02 יש דברים כמו ..."

ברגע שהוא כתב "הוד קרביותכם" בצורה מזלזלת כזו הבהרתי לו שיש לו הרבה מרחק ממה שאנו עושים. חוצמזה בפעם האחרונה שבדקתי 90%

מ02 משתחררים אחרי 3 שנים ולא ממשיכים עוד 18-22 שנה בצבא כמו כל לוחם (מילואים למי שלא הצליח להבין).

חשבתי שאתה קרבי, פתאום אתה מפליץ נתונים ברמה של מש"קית קישור, פשוט מדהים!

אל תזיין תמוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים