פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר גם לי כשהיה ADSL זה עבר כפי שהחבר הקודם ציין,אבל כעת אני בכבלים - ועדיין לא הבנתי עם ה TRUSTED שהגדרתי, שמאפשר לי לגלוש יחד עם הפיירוול - בסדר, או שבעצם עקפתי את הפיירוול..
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים עדין לא ענית לי, שאלתי אותך אם אתה הפעלת גם את הפיירוול של חלזונות?תקרא את מה ששלחתי לך בפרטי, מה שאתה רואה filltered = פיירוול, בין אם זה אצלך, אצל הספק (ממש בספק) או של חלזונות אני לא יודע, אם הפיירוול של חלזונות סגור אז זה ככל הנראה הפיירוול שלך, כך שהוא עובד - הוא לא מי יודע מה טוב אבל הוא עובד.probbly as good as you can expact from a soft solution.עריכה: קראת מה ששלחתי לך בפרטי? תשים לב ל closed - זה (רע) אומר שהפיירוול לא עושה fillter, או שהוא רע או שהוא לא עובד...
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים I have the local network between me and the modem (10.0.0.0) defined as "Trusted" and the internet network as "Internet".I know I'm secure since today I ran a couple of internet security tests and it all passed perfectly.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר עדין לא ענית לי, שאלתי אותך אם אתה הפעלת גם את הפיירוול של חלזונות?תקרא את מה ששלחתי לך בפרטי, מה שאתה רואה filltered = פיירוול, בין אם זה אצלך, אצל הספק (ממש בספק) או של חלזונות אני לא יודע, אם הפיירוול של חלזונות סגור אז זה ככל הנראה הפיירוול שלך, כך שהוא עובד - הוא לא מי יודע מה טוב אבל הוא עובד.probbly as good as you can expact from a soft solution.לא הפעלתי את חומת האש של חלונות (שניתן להגדיר על החייגן),רק זון אלארם פועל.עדיין לא הבנתי מדוע המחשב שלי לא פרוץ...הרי הגדרתי כ TRUSTED כל מה שמגיע מהאינטרנט בעצם...
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים שינית משהו? עכשיו (לעומת מה ששלחתי לך קודם) הסריקה שלך מצויינת!(The 1643 ports scanned but not shown below are in state: filtered)Port State Service5000/tcp open UPnP*עכשיו* הוא פועל!עריכה: שאלה טובה אם זה שלך בכלל, אתה שוב אוףליין - אולי בדקתי מישהו אחר...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר קודם התנתקתי... תוכל לבצע שוב את הבדיקה ? מבדיקה שעשיתי לעצמי, רק פורט 5000 פתוח... אגב, לא שיניתי כלום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.