עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

דחוף ! לא מצליח לגלוש (מת"ב דיגיטל + 012) כאשר זוןאלארם Firewall פועל !

Featured Replies

פורסם

מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..)

אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012.

כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..)

כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק.

מישהו יודע מה עושים ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם טיפ שנתנו לי, סגתי את הפיירוול, התחברתי, הפעלתי את הפיירוול, ונתתי לו כמה דקות לזהות את החיבור ולאפשר אותו,

זה לא עזר, הוא מנתק אותי מהרשת...

HELP PLZ !!

פורסם

אני לא כ"כ מכיר חיבורי כלבים, עד כמה שאני זוכר אתה מקים מנהרת PPTP או L2TP על ה IP שקבלת מה DHCP של הספק, כלומר גם כשזה "לא פועל" לך אתה עדין אמור לגלוש לאתרי הספק שלך, כל מה שמעבר ל gateway שלו לא יפעל (המנהרה היא בינך לשער שלו לאינטרנט). תראה אם אכן זה כך - ואם אכן זה כך אתה צריך לעשות אחת מהשניים (אני לא מכיר את ZA במיוחד אז אני אסביר באופן כללי ותמשיך משם):

להכניס את כתובת ה gateway (מה שאתה מתחבר אליו ב PPTP / L2TP, או ה IP שלו) ל trusted sites / local sites או איך שזה לא נקרא שם או 2. לפתוח את הפורט שאליו מתחברת המנהרה במחשב שלך.

אם תצטרך עזרה יותר פרטנית אני אתקין את ZA ואנסה לעזור לך צעד צעד, קודם תבדוק לי אם אכן לאתרי הספק אתה יכול להתחבר גם כשלאינטרנט אתה לא.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, המון המון תודה !!!

כאשר אני מנותק מהאינטרנט, אני אכן יכול לגלוש לאתר

http://cables.matavtv.net/

(הורדת חייגן)

לא ממש הבנתי מה עלי לעשות.. ???

הייגן שלי מתחבר לכתובת cablepns.012.net.il

האם זו הכתובת שעלי "להכניס את כתובת ה gateway"

ואיך ?

שוב המון תודה !

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהצלחתי !!

הוספתי ב ZONEALARM איזור TRUSTED, שהכתובת שלו היא הכתובת שאיליה מחייג החייגן שלי :

cablepns.012.net.il

וכעת הכל תקין ! :D

האם פתרתי את הבעיה, או שפשוט הגדרתי פרצה ??

פורסם

פתרת את הבעיה, לגבי הפירצה אני לא בטוח אבל אני יכול לבדוק לך.

עוד כמה דקות אני אענה לך בהודעה פרטית (הוא מקבל את כל האינטרנט שלו משם, אם זה trusted למעשה אין לך שום פיירוול על זה, לכן הפתרון השני שהצעתי עדיף, אבל עד שתתחבר אני לא יכול לבדוק לך את זה).

תהיה און ליין, תשלח הודעה כשאתה מחובר.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר...

אשמח אם תסייע לי :-)

פורסם
  • מחבר

מתצנל שאני פותח תרד חדש לחידוד התרד הזה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=45612

אבל אני פשוט חושש מכל רגע שאני מחובר... :)

אני מחובר באינטרנט מהיר עם מת"ב דיגיטל ו 012,

התקנתי זון אלארם - אבל הבעיה היא שכאשר הוא עובד - אני לא מצליח לגלוש !

ע"פ העיצה שקיבלתי, כעת מוגדרים לי 2 איזורים בזון אלארם :

NVIDIA nFource MCP Networking Adapter שה IP שמוגדר לה הוא ה IP שקיבלתי מהמודם כבלים)

זה גם היה קודם

מה שפתר לי את הבעיה הוא שהגדרתי איזור נוסף, TRUSTED, שהוא הכתובת שהחייגן שלי פונה אליו :

cablepns.012.net.il

ומאז הכל עובד מצויין ! אני מצליח להתחבר ולגלוש, גם כשהפיירוול פועל !

החשש שלי הוא שמה שעשיתי הוא בעצם מבטל את הפיירוול (האיזור הוגדר TRUSTED...),

למרות שבמבחנים שונים של אבטחה (אתרים ברשת שבודקים לי את המחשב) - הםורטים היו סגורים, וקיבלתי ציונים די טובים...

אז אני חשוף או לא ?

פורסם

The Zone you have defined as Trusted is the local connection between the computer to the modem and not the Internet connection, it's perfectly fine.

פורסם

לא הוא לא, הוא הגדיר כ trusted את הגייטווי של הספק לאינטרנט, כלומר מה שמגיע משם הוא לא יבדוק.

עכשיו תענה לי למה אתה פותח 100 ת'רדים!?

תמשיך הכל באותו ת'רד!

תבדוק עם האתרים שהציעו לך (אחד שאני הצעתי), בנוסף ביצעתי בדיקה ושלחתי לך הודעה פרטית עם תוצאות, יש שם שאלה שלא ענית לי עליה.

פורסם

לא הוא לא, הוא הגדיר כ trusted את הגייטווי של הספק לאינטרנט, כלומר מה שמגיע משם הוא לא יבדוק.

עכשיו תענה לי למה אתה פותח 100 ת'רדים!?

תמשיך הכל באותו ת'רד!

תבדוק עם האתרים שהציעו לך (אחד שאני הצעתי), בנוסף ביצעתי בדיקה ושלחתי לך הודעה פרטית עם תוצאות, יש שם שאלה שלא ענית לי עליה.

ת'רד אוחד (לאור ביקורת בוס גדול).

פורסם
  • מחבר

כל פעם שאני מנסה לענות להודעה פרטית, האקספלורר שלי עף (זה קורה גם כשאני מנסה להעלות תמונה...)

מצטער :)

בכל מקרה, זה גם מה שנראה לי, ההגדרה הזו של ה TRUSTED היא בעצם עקיפה של הפיירוול,

ולא בין המחשב למודם...

ע"פ האתר Sheild Up אני די מאובטח (לא הצלחתי להריץ את הבדיקה מאתר שאתה הבאת לי..)

אז מה קורה בעצם, איך יכול להיות שאני מאובטח, אם עקפתי את חומת האש ?

פורסם

I have ADSL and Zone Alarm and I had to define the local network with the Modem (10.0.0.0 / 255.255.255.0) as Trusted aswell in order to surf. I have another network with my online IP which I defined as Internet.

With this configuration I pass all online security tests with flying merits. maybe it's differnet with cable...

פורסם

טום, יש לו כלבים (אני מקווה שאני צודק :) ).. זה שונה, הספק מספק חיבור לרשת הפנימית שלו עם DHCP (בדיוק כמו שיתוף אינטרנט עד כאן, תכף זה "משתבש") כאשר כך ניתן לגלוש רק ברשת הפנימית שלו וע"ג זה הלקוח יוצר מנהרה לגייטווי של הספק ע"מ לקבל אינטרנט עם IP חיצוני כפי שה DHCP של הספק סיפק לו, זו התיאוריה לפחות עד כמה שאני רואה אותה...

ב ADSHell שלך (גם שלי) ה PPTP הוא בדיוק בינך למודם, משם והלאה אתה מחובר לרשת ה ATM של בזק (שאליה מחוברים כל הספקים) ועושה אימות מול הספק לקבלת האינטרנט.

בכלבים בעבר היית רק מקבל כתובת מה DHCP שלהם עם הגייטווי שלהם וכך כבר היה לך אינטרנט, ממש כמו בשיתוף אינטרנט ב NAT בדיוק, לאחרונה (כל החייגנים למיניהם) הם שינו זאת כך.

עוד דבר טום, תסביר לי בדיוק מה עשית כדי שאגיד לך באמת אם אתה מאובטח או לא, כרגע לא נשמע לי שאתה כ"כ מאובטח... אבל אולי לא הבנתי מה עשית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.