עבור לתוכן

קיט מלוי דיו למדפסות אוניברסלי

Featured Replies

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר

למשהו יצא לנסות את זה??

זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים

CF4.gif

פורסם

מאיפה אתה קונה?

DMO?

פורסם

היה לי משהו דומה לקאנון הניידת הישנה שלי...אבל היה צריך למלות את המיכלים כל שבועיים שלושה בערך...תלוי כמה השתמשנו במדפסת...

פורסם

כן ניסיתי את זה כי יש לי כמה מדפסות והנה המסקנות:

1. כל ראש מקורי של HP וLEXMARK וכל מדפסת בא ראש ההדפסה מובנה במחסנית הדיו ניתן למלות עד 3 פעמים במיקרה הטוב כי בראשים אלה הגביש השינו החלק המדפיס נימצא בראש ולא במדפסת ואורך החיים שלו מוגבל והוא מתחיל לזייף בהדפסה ולהיסתם אחרי

2-3 פעמים של מילוי.

2. במדפסות רגילות בהם המחסנית היא רק דיו וראש ההדפסה הוא חלק מהמדפסת באמת ניתן למלות הרבה פעמים אבל במדפסות אלו כמו קנון ואפסון וכ"ו הראשים המקוריים גם כך זולים מאוד כ 30-70 ש"ח לראש מקורי. (דרך אגב במדפסות אלו בלי קשר עים מישתמשים בקיט מילוי או לא עים מדפסים פחות מדף ל4 ימיים ניסתם הראש המובנה במדפסת (מתיבש בו הדיו) והחלפתו עולה יותר מהמדפסת.).

3. הצבעיים אינם 100 אחוז תואמים לצבעים המקוריים וככול שיש יותר מיומנוות בכמויות המילוי כך הצבעים מדוייקים יותר.

4. תהליך המילוי הינו מלכלך מתיש ולעיתים מצריך קדיחה בראשים עים מקדח המסופק בקיט התכוננו מראש לעבוד במישנה זהירות

כי כמעט בלתי אפשרי לנקות כל חלקה טובה אשר נישפח עליה או הותז עליה הדיו.

5. יש צורך לנקות יסודית את מזרק המילוי (מקבלים רק אחד ) בן צבע לצבע אחרת מקבלים סלט של צבעים.

6. הכי טוב וקל למלות את הראש השחור ותמיד זה מצליח בניגוד לראשי הצבע כי 3 המכלים בראש של הצבעים מאוד קטנים וקל לפספס במילוי

ואז הכמות בכל צבע שונה והראש לא יהיה הומגני.

מסקנה זה לא רע למלות את הראש השחור אבל עים ראש צבע אני מעדיף לקנות ממוחזר שממולה באופן מיקצועי.

ותמיד יהיה צורך בראש חדש כי לא ניתן למחזר אותו לנצח.

-תהליך המילוי מלכלך ומעצבן במיוחד בראשי הצבע אבל בסוף צוברים ניסיון והפכים לקמצנים מיקצועיים שיודעים לחסוך........במקום לקנות ראש ממוחזר (לא מקורי) שגם כך יותר זול מראש מקורי חדש וטוב לא פחות.

דן

פורסם

היה לי משהו דומה לאפסון 600 וזה אחד הגורמים שזירז את העברתה של המדפסת הזו לעולם הבא (יש גן עדן למחשבים מתים ? ?).

מומלץ אבל בזהירות (ורצוי שיתנו אחריות כלשהי).

פורסם

בקיצור, עדיף להמנע.

אבל אפשר לקנות ראשים ממוחזרים.

פורסם
  • מחבר

אבל אפשר לקנות ראשים ממוחזרים.

איפה קונים ראשים ממוחזרים?

פורסם
  • מחבר

אממממ.... אם אתם אומרים שמילוי הראש השחור הוא לא בעיה מצאתי באופיס דיפו קיט כזה רק לשחור

ב 74 שקל

פורסם

היה לי פעם קיט מילוי שחור לבן כזה שהיה ממש גרוע, הספיק לי בערך לחודש,

בד"כ ראש רגיל מספיק לחצי שנה - וגם האיכות הייתה פחות טובה מן המקור.

אך הוא עלה רק 50 ש"ח.

פורסם

מילוי שחור תמיד מצליח וקל, יש לבדוק אולי גם בנושא הזה יצאו מוצרים טובים סוף סוף ועים יש חידוש בתחום.

כי המוצרים איתם יש לי הכרות הם זוועה.

היתי שמח לקבל קיט כזה כדי לכתוב מאמר אוביקטיבי עליו לטוב ולרע.

יש ברשותי HP930C ו XEROX750 ו LEXMARK Z43 והרבה ראשים ריקים (יש לי כמה מחשבים בבית).

כך ניתן יהיה להכין מאמר מיקצועי ראשון בארץ (ובעולם ?) בנושא ואשמח לצרך את אטלון לבדיקות (יש לו מדפסת קנון)

כך שצפוי סיקור מיוחד.

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים