עבור לתוכן

תחילת תיכנות משחקים בשפת C ++ ו-Dark GDK

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/),

הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו)

ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם

יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה).

השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים?

תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה

להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות שמזכירה קצת את Game Maker (ששמה כול הכלים מלפנייך ואתה לא צריך לדעת תיכנות כמעט).

לבנות מנוע גרפי זה לא משהו שאני רוצה ללמוד כרגע, ואולי הDark GDK יהיה טוב מספיק בשביל לספק את המנוע הגרפי.

בעיקרון השאלה שלי פונה לרמת התיכנות , זאתי רמה רגילה? או פשוטה למדי שפשוט הDark GDK עושה הכול בשבילך וזה כמו שאמרתי סוג של Game Maker.

פורסם

הייתי קורא לזה סוג של game maker למתכנת הממוצע

הוא הביאו לך מנוע גראפי מוכן, כל מיני אובייקטים מוכנים שאתה צריך "רק לטעון"

בקיצור, אתה עושה עבודה קלה מאוד

אתה רוצה להתחיל לבנות משחקים, תלמד את הקונספט של בניית משחקים, תתחיל עם sdl או allegro

פורסם
  • מחבר

הייתי קורא לזה סוג של game maker למתכנת הממוצע

הוא הביאו לך מנוע גראפי מוכן, כל מיני אובייקטים מוכנים שאתה צריך "רק לטעון"

בקיצור, אתה עושה עבודה קלה מאוד

אתה רוצה להתחיל לבנות משחקים, תלמד את הקונספט של בניית משחקים, תתחיל עם sdl או allegro

תודה רבה! תיארתי לעצמי שזה לא יהיה פשוט (בלי לאמר שום דבר רע על Dark GDK שבא רק לקראתנו). אשמח לדעות נוספות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים