עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה בקשר לתשלום על נסיעות במסגרת עבודה

Featured Replies

פורסם

אני עובד אצל מישהו במסגרת חברה כלשהי כבר בערך כמה חודשים.

אני יודע שמותר לי (מגיע לי) לקבל שכר גם על הנסיעות, אבל משום מה לא ביקשתי כסף על נסיעות עד עכשיו :kopfpatsch:

אז בהנחה שיש לי תיעוד מדוייק של כמה עלו לי נסיעות עד עכשיו כל פעם שעבדתי מותר לי לבקש (לדרוש?) תשלום על הנסיעות "באיחור"? מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה?

פורסם

היה לי מקרה דומה

היתה לי הסעה לעבודה אבל הם הפסיקו לספק הסעות והמנהל אמר שנגיע בכוחות עצמנו , בפעם הראשונה שאני וחבר הגענו לעבודה במונית ( העבודה היא בעיר שלי באזור התעשייה ) הוא שילם לנו מאז התחלנו להגיע במונית ולא קיבלנו החזר כי לא דיברנו ולא אמרנו כלום אחרי זה נפל לי האסימון ונמאס לי לשלם 20 שקל על מונית אז הגעתי לעבודה ואמרתי לו תשמע הגעתי במונית תוסיף לי שעה ( יש לי כרטיס עובד שהוא חותם עליו ידנית ורושם עליו שעות ) הוא הסתכל עליי מבולבל , הוסיף שעה וזהו ומאז הייתי מגיע במונית לעבודה , לפעמים באוטובוס לפעמים ברגל ותמיד כשהגעתי לחתום על כרטיס היו מוסיפים לי שעה :P[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 10:13:41

לדעתי, מגיע לך החזר על הנסיעות אבל אני חושב שתמנע מלהגיד לו את זה ,זה יצור מצב לא נעים כי עד עכשיו לא דיברת ופתאום אתה מבקש ממנו החזר על נסיעות לפני חודשיים ? זה יהיה חצוף אני חושב למרות שזה מגיע לך .

פעם הבאה שאתה מגיע לעבודה פשוט תגיד לו תשמע אני משלם על נסיעות, תוסיף לי את הכסף במשכורת שאני מבזבז כל יום עבודה על נסיעה וזהו סגרנו סיפור, הוא לא יסרב לך .

אני מציע לך לעזוב את הכסף שביזבזת עד עכשיו על נסיעות, היית צריך לדאוג לזה מההתחלה.תפתח דף חדש, תבקש ממנו החזר על נסיעות מהפעם הבאה שאתה מגיע לעבודה ככה לא תיצור מצב לא נעים בינך ולבין המנהל שלך וככה הוא גם לא יחשוב שאתה חוצפן.

פורסם

ממה שאני יודע עיניין הנסיעות מוסכם עם המעסיק, אני לא בטוח אבל אם המעסיק לא סיכם איתך כלום בקשר לנסיעות בחוזה או הסכם העבודה אתה לא תקבל כלום.

בכל מקרה גש למעביד שלך ודבר איתו בצורה מנומסת (לא בצורה דורשת) בקשר תשלום הנסיעות, אם הוא יסכים לשלם לך אותן תזכיר לו את כל הנסיעות ששילמתה כבר מכיסך.

אם הוא בן אדם נורמאלי הוא חייב להסכים

פורסם

פותח הת'רד, אין לי מושג אם אפשר לבקש החזר נסיעות רטרואקטיבי, אבל אין ספק שמהרגע שאתה מבקש לקבל החזר נסיעות הוא מחויב על פי חוק לשלם לך אותו - כל עוד הוא מתחת ל-21 שקלים וכמה אגורות.

פורסם
  • מחבר

נדבר איתו ונראה מה הוא יגיד

תודה חבר'ה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.