עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

רק לקרוא את התקציר הספיק לי...

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת מוזר שאני אומר את זה, אבל crysis. כדי להצדיק את הטענה הלא הגיונית הזאת, אני מדווח שרמת הקושי הייתה הגבוהה ביותר שאפשר. זה לא שיש לו בעיה של חוסר תכנות, אלא של תכנות יתר! כל מילימטר שאני זוחל ישר האויב חושד, וגם היו מלא פעמים שבאו עלי איזה 30 יריבים בבת אחת, אני כוויכול צריך להרוג את כולם/לברוח/לנסות טקטיקה שונה.. הייתה גם מלחמה גדולה לקראת הסוף שהיו בה המון אויבים עם נאנו, וזה היה כמעט בלתי אפשרי..

עוד דבר מעצבן היה שאם היית ממש בסוף של שלב ואז באופן לא צפיו הייתי מת פתאום, הייתי צריך לעשות הכל מהתחלה, וזה היה מרגיז..

לסיכום: משחק כיפי מאוד, רק יש סיטואציות מסוימות כמעט בלתי אפשריות, ומתסכלות ביותר..

פורסם

קצת מוזר שאני אומר את זה, אבל crysis. כדי להצדיק את הטענה הלא הגיונית הזאת, אני מדווח שרמת הקושי הייתה הגבוהה ביותר שאפשר. זה לא שיש לו בעיה של חוסר תכנות, אלא של תכנות יתר! כל מילימטר שאני זוחל ישר האויב חושד, וגם היו מלא פעמים שבאו עלי איזה 30 יריבים בבת אחת, אני כוויכול צריך להרוג את כולם/לברוח/לנסות טקטיקה שונה.. הייתה גם מלחמה גדולה לקראת הסוף שהיו בה המון אויבים עם נאנו, וזה היה כמעט בלתי אפשרי..

עוד דבר מעצבן היה שאם היית ממש בסוף של שלב ואז באופן לא צפיו הייתי מת פתאום, הייתי צריך לעשות הכל מהתחלה, וזה היה מרגיז..

לסיכום: משחק כיפי מאוד, רק יש סיטואציות מסוימות כמעט בלתי אפשריות, ומתסכלות ביותר..

ברמה הכי קשה המשחק לא מתקרב ללהיות משחק קשה

אתה כנראה לא יודע להשתמש בטקטיקה נגד אוייבים

יש לך במשחק מלא נשקים לטווח ארוך

יכלת לחסל חצי מהאוייב לפחות לפני שהתקרבת לטווח בינוני-קצר

פורסם

קרייסיס באמת קל לא משנה על איזה רמה, לוקחים אקדח עם משתיק והורגים אחד אחד, הקטע האולי קשה

זה עם החייזרים אבל עדיין עושים מצב כוח והורגים אותם באגרוף.

פורסם
  • מחבר

קרייסיס ממש לא קשה, ואם אנשים קוראים לזה מתסכל אז כנראה שלא יצא להם לשחק משחק מתסכל אמיתי...

את קרייסיס פשוט צריך לשחק כמו משחק התגנבות או TACTICAL SHOOTER. להשתמש הרבה בהסוואה כדי לעבור ממחסה למחסה. להשתמש הרבה במשתיק קול. ובכלל לא חייבים להרוג את כל האויבים כי אפשר לעקוף את רובם.

המשימה היחידה שאפשר לקרוא לה מתסכלת זה בתוך החללית, אבל לא כי זה קשה פשוט כי זה כל כך משעמם וכל כך מאט את הקצב של המשחק שזה היה ממש אכזבה. אחד השלבים הכי משעממים שיצא לי לשחק במשחק יריות אני חושב.

פורסם

אם נמדוד את רמת התסכול לפי המכות במקלדת, זריקת העכבר והצעקות, FIFA 09 לוקח את כל המשחקים ששיחקתי אבל לא הרבה אחריו, PES האחרון. בשניהם יש תכונה שהורסת לי את הבריאות - אני מריץ קשר באחד האגפים והחלוץ רץ במקביל לו, אני מתכנן להגביה כשאני מגיע לקו הקרן אבל החלוץ נכנס לרחבה ואז עושה 180 ובורח...מה זה? חרדת ביצוע? זה לא משנה עם איזה קבוצה ועם איזה שחקנים, זה עושה לי את זה קבוע. ב-FIFA זה עושה את זה פחות אבל אם החלוץ נכנס לרחבה אז הוא מתחבא מאחורי בלם או שהוא נכנס לנבדל. על הממשק משתמש של FIFA צריך עונש אלים למפתחים. פעם ללחוץ למעלה, פעם למטה ובהתחלה בכלל לא היה ברור מה רוצים ממני. בשביל לצאת צריך לאשר 3 פעמים - מזל שלא פיתחו מנגנון EMAIL להתחנן לחברה לצאת מהמשחק.

פורסם

קרייסיס ממש לא קשה, ואם אנשים קוראים לזה מתסכל אז כנראה שלא יצא להם לשחק משחק מתסכל אמיתי...

את קרייסיס פשוט צריך לשחק כמו משחק התגנבות או TACTICAL SHOOTER. להשתמש הרבה בהסוואה כדי לעבור ממחסה למחסה. להשתמש הרבה במשתיק קול. ובכלל לא חייבים להרוג את כל האויבים כי אפשר לעקוף את רובם.

המשימה היחידה שאפשר לקרוא לה מתסכלת זה בתוך החללית, אבל לא כי זה קשה פשוט כי זה כל כך משעמם וכל כך מאט את הקצב של המשחק שזה היה ממש אכזבה. אחד השלבים הכי משעממים שיצא לי לשחק במשחק יריות אני חושב.

האם אני היחיד שבאמצע הקטע בתוך ה"חללית" נגמרה לו התחמושת,ובמשך איזה עשרים דקות הוא רדף אחרי החייזרים והרביץ להם עם הידיים..? :silly:

פורסם

זאת השיטה הכי טובה להרוג את החייזרים גם כשיש לך תחמושת האמת

למי שלא מכיר

שינסה את המשחק שאני אמרתי

אחד הטובים... מתפלל שיצא משחק שלישי לסדרה

hidden and dangerous 2

המשחק הזה נשאר לי בזיכרון כבר עשור ואני עדיין חושב שהוא היה אחד הטובים אי פעם

פורסם
  • מחבר

האם אני היחיד שבאמצע הקטע בתוך ה"חללית" נגמרה לו התחמושת,ובמשך איזה עשרים דקות הוא רדף אחרי החייזרים והרביץ להם עם הידיים..? :silly:

לא אתה ממש לא היחיד :silly:

זה היה ממש קטע הזוי לגמרי במשחק. אחד השלבים הכי מוזרים שיצא לי לשחק בהם.

פורסם

ואחד מהשלבים הכי מעצבנים עלי אדמות...

ישבתי יום שלם על המבוך הזה, וכן גם אני רדפתי אחרי החייזרים והרבצתי להם :P

פורסם

בCALL OF JUAREZ הראשון איפה שRAY מנסה להרוג את JUAREZ ובא לווילה שלו והורג את כולם ואחרי זה בשביל לפתוח את הדלתות צריך להשתמש בתותח שנימצא על החומה... ובשביל לטפס על החומה צריך לבנות מגדל מקופסאות כמו בHL2 אלא שפה אין GRAVITY GUN... היה מתסכל ברמות...

או הקטע עם בילי ששולחים אותו למצוא את הזהב והוא צריך לגלגל את האבן הענקית אבל אין שום דרך להגיע אליה...

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק מתסכל, אבל משהו שבדיוק נזכרתי בו. ב FAR CRY 1 יש אולי איזה ארבעה או חמישה מקרים שאתה חושב שסיימת את המשחק והכל נגמר, ואז שוב פעם זה ממשיך. בהתחלה זה כיף כי אתה רוצה להמשיך לשחק, אבל באיזה שלב זה נהיה טיפה מעיק. במיוחד הקטע שבו אתה חושב שכבר סיימת והכל נגמר, ואז פתאום זורקים אותך מהמסוק בלי שום נשק חוץ מרובה עם 5 כדורים או משהו כזה, אל תוך ג'ונגל מלא מפלצות שכל אחת מהן מחסלת אותך במכה אחת. אני זוכר שזה די שיגע אותי :lol:

פורסם

משחק טוב מאוד מאוד אבל גם המשחק המתסכל ביותר בו שחקתי איי פעם הוא ללא ספק Crash Twinsanity לPlaystation 2.

אם אתם שואלים מה מתסכל בו? (ומי שכבר שיחק יודע על מה אני מדבר) זה שנקודות השמירה רחוקות כלכך עד שלוקח רבע שעה להגיע מאחת לשניה, ואם נפסלת בדרך, מתחילים את כל הדרך מהתחלה!!!

במהלך שאני ואחי שיחקנו במשחק הנ"ל (והיינו קטנים ומסכנים) הPlaystation 2 ספג חבולות קשות, כמו כן הג'ויסטיקים.

תאמינו או לא אבל סיימנו אותו ;D

פורסם

אני זוכר לשמצה את ההרפתקאת טקסט של The hitchhiker's guide to the galaxy

של דאגלאס אדאמס. אחד המשחקים הטובים והקשים מסוגו.

למרות שקראתי את הספרים, ראיתי את סדרת הטלויזיה, והאזנתי לתסכיתים, עדיין לא הצלחתי להתקדם בו בשיט.

מידי פעם אני חוזר אליו מחדש ומנסה לשווא לעבור אותו. היום כמובן אין איך לקנות אותו.

אבל יש גרסת פלאש.

מדהים כמה קשה יכול להיות משחק ללא גרפיקה בכלל :-O

התעללות לשמה

פורסם

סיימתי אותו בזמנו. באמת רציתי לכתוב כאן את כל ההרפתקאות טקסט למינהן (ZORK מישהו?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים