עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

לא היה ולא יהיה משחק יותר קשה מ-Hidden and Dangerous 2 ברמת הכי קשה

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מופתע שאף אחד עוד לא ציין את Volfied... כ"כ מתסכל להפסל על איזה שטות שעשית בטעות!!!

פורסם

Captain Claw..משחק אגדי אבל אם אתה הורגים אותך כמה פעמים ואתה ממשיך לשמירה.. זה פשוט ישמור עם זה.. ואם אתה רק בשלב 7 אז נדפקת ביג טיים..

פורסם

משחקים של nintendo entertainment system יעני הנינטנדו הראשון

אם אתה חוזר אחורה כל המפלצות חיות מחדש והם קשים רצח

פורסם

WANTED

פשוט משחק גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :pissed:

סליחה?! זה אחד המשחקים מבוססי הסרטים הכי מהנים שיצא לי לשחק בהם.

ברגע שאתה שולט בסבסוב כדורים כמו שצריך זה פשוט תענוג. זה בין המשחקים הליניאריים היחידים שהתחלתי לשחק בהם שוב אחרי שסיימתי.

פורסם

שאתה אומר שזה אחד המשחקים מבוססי הסרטים הכי טוב ששיחקתי זה תכלס לא אומר הרבה, כי יש את רידיק וכל השאר דיי גרועים.

המשחק הזה גם כן לא משהו אבל אבל אם אפשר להשאיל מחבר אז שווה לשחק, לא יודע איך הגעתם לזה שהוא מתסכל, הוא בכלל ממש קל..

פורסם

N הוא המשחק הכי מתסכל בכל הזמנים :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

N הוא המשחק הכי מתסכל בכל הזמנים :pissed: :pissed: :pissed:

הקדמת אותי בכמה דקות!

לא מאמין שיש עוד מישהו ששיחק בזה, חבל שהם הפסיקו בגרסא 1.4 ועברו לN+ :(

אין, אני זוכר אותי בכיתה ו' יושב עם חברים ועובר על כל הטורים ;D לא כזה מתסכל וכיף לצפות איך החלקים שלו נתקעים במוקשים

עכשיו אני מתכנן לקנות את הN+ לXBOX360 ;)

פורסם

Commandos הראשון...

אחח איזה משחק קשה זה היה =]

הגעתי לשלב 17 אם אני לא טועה.. המשחק היחידי שלא סיימתי.

הגעתי לשלב 18 :silly:

בהחלט אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי בהם... פשוט נתקעתי במשימה הזו כשהייתי בן איזה 10 והתייאשתי... אחחח, ווינדוס 95 :yelclap:

המשחק הכי מתסכל? אממ.. אולי LOOM? היו קטעים פשוט קשים, ואז כבר כשידעתי לאן צריך ללכת ומה צריך לעשות ואיפה בדיוק צריך ללחוץ אז לא קרה כלום כשלחצתי שם, והייתי צריך לנסות כל פיקסל ברדיוס של 100 פיקסלים עד שהצלחתי ללחוץ על המקום הנכון... משחק מטורף לחלוטין אבל, היו זמנים...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 23:13:29

Captain Claw..משחק אגדי אבל אם אתה הורגים אותך כמה פעמים ואתה ממשיך לשמירה.. זה פשוט ישמור עם זה.. ואם אתה רק בשלב 7 אז נדפקת ביג טיים..

ווואאאייי איך העלית לי נשכחות עכשיו! אחד המשחקים הטובים בכל הזמנים! פשוט מטורף!!!!! כמה שעות בזבזתי מחיי על המשחק הזה, פייי!

פורסם

תנסה עוד הפעם יש לך חזרה בזמן ועוד כל מיני שטויות

המשחק די חייב גימפאד בגלל האלמנטים של הפלטפורמה אבל אם החזרה בזמן זה לא קשה מהבחינה הזאת

רק שיש כמה פזלים קשים

יש לי גיימפאד - אפילו את זה של xbox 360 למחשב

ואני מודע לקטע של החזרה בזמן אבל בכ"ז יש קטעים שהוא דורש תזמונים ממש מדוייקים וזה שיגע אותי

פורסם

ב- Oni (משחק פשוט מעולה) יש לקראת הסוף קטע שנראה בלתי-אפשרי בעליל (לייזרים שעוברים במסלולים אלכסוניים, תהומות וכו') ולוקח קצת זמן לעכל שזה לא שאמורים לכבות את הלייזרים איכשהו אלא שאין שום דרך לעקוף את זה וחייב לעבור את המסלול. כמובן שבאמצע הדרך זה גם נהיה יותר קשה.

פורסם

סדרת קומנדוס,כי אין משהו יותר כיפי משיהרגו את החייל שלך בזמן שאתה מסתכל על הקצה השני של המפה ומנסה לגרום למרגל שלך להגיע לאנשהו מבלי להיתקע בקירות שבדרך.. 8)

אתה חלש ביותר...

הדבר הכי מתסכל בקומנדוס אחרי שאתה יושב על השלב 5 שעות כבר והכל מתוכנן ומבוצע בשקט לעשות quicksave ואחרי חמש שניות לשמוע את האזעקה של הנאצים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

הנסיך הפרסי 2 לPS2 חחחחחחחחחחחחח

אחלה משחק אבל היה קטעים שעצבן ממש :silly:

פורסם

אני לא זוכר שמשחק ממש ממש תסכל אותי, אבל היה לי מקרה שמאד הפריע לי במשחק אחד שאני זוכר...

Runescape זה היה לפני איזה 7 שנים והדמות הראשית שלי היתה טובה בכרייה והיה לי הרבה כסף אז החלטתי להכין דמות חדשה ולהעלות לה רק את ההתקפה ולתת לה את הציוד הכי טוב שאפשר.

אז התחלתי את הדמות, עם הציוד הכי טוב שהיה באותו זמן, הכל הלך ממש טוב וזה היה כיף בPvP עד שהאינטרנט שלי התנתק באמצע קרב ושחזרתי מצאתי את הדמות שלי מתה וכל הציוד על הרצפה.

יש עדיין חור קטן בדלת שלי :\

עריכה: רק רציתי להצטרף לכל מתלונני קומנדוס, היו שלבים שפשוט רציתי לירות לעצמי בראש בשמחק ההוא.

פורסם

rainbow six vegas 2 על Relistic.

בסוף כול סצנה יש קטעים בלתי אפשריים, אתה רק מוציא את הראש ומקבל הד-שוט, אתה יורה עיוור והם פוגעים לך ביד והורגים אותך..

פשוט בלתי אפשרי כמעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים