פורסם 2009 ביולי 916 שנים Kyrindia - היה צריך להשתמש בחפץ מסויים על החץ של המעבר למסך אחר לכל הרוחות. איך אמורים לנחש את זה בדיוק?legend of kyrandia היה משחק נהדר! בדיוק נזכרתי בו לפני כמה ימים..
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר אם מישהו כאן מכיר את הבמאי היפני המפורסם טקאשי קיטאנו (זאטואיצ'י, זיקוקי דינור ועוד), אז מסתבר שהוא אחראי לאחד ממשחקי המחשב הכי מתסכלים שאי פעם נוצרו:http://en.wikipedia.org/wiki/Takeshi%27s_Challengeהבן אדם פשוט שונא משחקי מחשב, אז הוא החליט ליצור את המשחק הכי מתסכל בעולם...
פורסם 2009 ביולי 916 שנים יש עוד משחק שלדעתי צריך לציין, כמו שיאצי אמר הוא פשוט מרושע; THE SIMS שיחקתי את כל הגרסאות, תמיד לקח לי בין עשר דקות לרבע שעה למחוק אותו ולהתחרט על כל המקום שהוא תפס, אני כנראה אף פעם לא אלמד
פורסם 2009 ביולי 916 שנים לא זוכר את כולם אבל לאחרונה מחקתי את "מכסחי השדים" כי זה היה פשוט משחק מעצבן ברמה הנורמלית הבעיה במשחק שהחברים שלך מטומטמים לגמרי והוא בנוי בסגנון של גירס רק בלי מחסות ותוקפים אותך מכל כיוון ואם אתה והצוות שלך מת שזה קורה מפעם לפעם יש מסכי טעינה שלוקחים 200 שנה עד שאתה חוזר למשחק כמובן אחד הדברים הכי מעצבנים זה שאתה מנסה לתפוס שד אין לך הגנה מפני השדים האחרים ולוקח זמן לתפוס שד אם מסכי הטעינה היו נורמלים או שרמת הקושי היתה נוחה מספיק כמו שהיא בהתחלה הייתי יכול לחיות אם זה אבל איך שהוא משוחק פשוט מחקתי וזהו -לא היה לי כוח להתחיל מחדש מרמה קלה או לנסות טרינר כי הזמני טעינה עצבנו אותי לגמרי אולי יוציאו תלאי לזה בעתיד אבל זה לא מעניין אותי
פורסם 2009 ביולי 916 שנים BMW M3 Challengeהנהיגה כל כך ריאליסטית שהמשחק כבר לא כיפי.ובגכדול גם אחרי חרישה מאסיבית על Fallout 3, ניסיתי לשחק ב2 ולא הצלחתי שם כלום. בהזדמנות אני אנסה שוב.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים braidמשחק שנראה באמת טובאבל מעולם 3 ומעלה לא הייתי מסוגל להמשיךהם דרשו תזמון מטורף
פורסם 2009 ביולי 916 שנים תנסה עוד הפעם יש לך חזרה בזמן ועוד כל מיני שטויות המשחק די חייב גימפאד בגלל האלמנטים של הפלטפורמה אבל אם החזרה בזמן זה לא קשה מהבחינה הזאת רק שיש כמה פזלים קשים
פורסם 2009 ביולי 916 שנים עד GOTHIC3 היה לי עקרון לסיים כל משחק אפילו כאלה שלא אהבתי, כי חלק גדול מההנאה זה לסיים משחק ולהרגיש סיפוק מהסיום של העלילה. בגות"יכ 3 נשברתי: משחק ארוך אך מהנה, מלא באגים אבל אפשר לעשות צ"יטים כדי לפתור את הבעיה הזו, קשה בטירוף להתמצא וצריכים לסייר ולגלות את העולם בלי סמן מטרה(כמו שיש למשל ב THE WITCHER שדרך אגב גםפ הוא מתסכל בגלל ההייפ הלא מוצדק שלו) וכו"
פורסם 2009 ביולי 916 שנים משחק מתסכל זה כאילו רע? אני לא יודע מה איתכם אבל דווקא המשחקים המתסכלים הם הכי טובים, כאלה שצריך קצת להתאמץ ולנסות.אבל א הכוונה למשחקים לא טובים / שלא נהנים מהם אז למה לשחק בכלל?
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר משחק מתסכל זה כאילו רע? אני לא יודע מה איתכם אבל דווקא המשחקים המתסכלים הם הכי טובים, כאלה שצריך קצת להתאמץ ולנסות. אבל א הכוונה למשחקים לא טובים / שלא נהנים מהם אז למה לשחק בכלל? כבר אמרתי למעלה, הכוונה בעיקר היא לא למשחקים רעים, אלא למשחקים טובים אבל ממש מתסכלים בצורה לא יאומנת, ולמרות זאת אתה ממשיך לשחק בהם. כאלה שגורמים לך להסתפק אם אתה אולי מזוכיסט בטבע שלך :
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני מכיר משחק מתסקל שנהנתי לשחק. קוראים לו rogue. הייתי מגיע לקומה 12- 14 ונהרג - איזה באסה . אני לא בטוח באיזה קומה מנצחים אבל אני חושב שזה בערך ב20
פורסם 2009 ביולי 916 שנים יש הרבה מאוד!xmen המקור overlord 2prototypecrysis farcry 2ועוד כל מיני משחקים לא זורמים.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אנשים פה על כל דבר קטן אומרים שמשחק מתסכל...איך בידיוק PROTOTYPE מתסכל ?! המשחק הטוב ביותר שיצא בזמן האחרון, והוא גם קל מאוד יחסית (אולי חוץ מהבוס האחרון).ואם קרייסיס קשה לך, תוריד את הרמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.