עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

Kyrindia - היה צריך להשתמש בחפץ מסויים על החץ של המעבר למסך אחר לכל הרוחות. איך אמורים לנחש את זה בדיוק?

legend of kyrandia היה משחק נהדר! בדיוק נזכרתי בו לפני כמה ימים..

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם מישהו כאן מכיר את הבמאי היפני המפורסם טקאשי קיטאנו (זאטואיצ'י, זיקוקי דינור ועוד), אז מסתבר שהוא אחראי לאחד ממשחקי המחשב הכי מתסכלים שאי פעם נוצרו:

http://en.wikipedia.org/wiki/Takeshi%27s_Challenge

הבן אדם פשוט שונא משחקי מחשב, אז הוא החליט ליצור את המשחק הכי מתסכל בעולם...

פורסם

יש עוד משחק שלדעתי צריך לציין, כמו שיאצי אמר הוא פשוט מרושע;

THE SIMS

שיחקתי את כל הגרסאות, תמיד לקח לי בין עשר דקות לרבע שעה למחוק אותו ולהתחרט על כל המקום שהוא תפס, אני כנראה אף פעם לא אלמד :bash:

פורסם

far cry 2

4 שנות ציפיה

פורסם

לא זוכר את כולם אבל לאחרונה מחקתי את "מכסחי השדים" כי זה היה פשוט משחק מעצבן ברמה הנורמלית

הבעיה במשחק שהחברים שלך מטומטמים לגמרי והוא בנוי בסגנון של גירס רק בלי מחסות ותוקפים אותך מכל כיוון

ואם אתה והצוות שלך מת שזה קורה מפעם לפעם יש מסכי טעינה שלוקחים 200 שנה עד שאתה חוזר למשחק

כמובן אחד הדברים הכי מעצבנים זה שאתה מנסה לתפוס שד אין לך הגנה מפני השדים האחרים ולוקח זמן לתפוס שד

אם מסכי הטעינה היו נורמלים או שרמת הקושי היתה נוחה מספיק כמו שהיא בהתחלה הייתי יכול לחיות אם זה

אבל איך שהוא משוחק פשוט מחקתי וזהו -לא היה לי כוח להתחיל מחדש מרמה קלה או לנסות טרינר כי הזמני טעינה עצבנו אותי לגמרי

אולי יוציאו תלאי לזה בעתיד אבל זה לא מעניין אותי

פורסם

BMW M3 Challenge

הנהיגה כל כך ריאליסטית שהמשחק כבר לא כיפי.

ובגכדול גם אחרי חרישה מאסיבית על Fallout 3, ניסיתי לשחק ב2 ולא הצלחתי שם כלום. בהזדמנות אני אנסה שוב.

פורסם

braid

משחק שנראה באמת טוב

אבל מעולם 3 ומעלה לא הייתי מסוגל להמשיך

הם דרשו תזמון מטורף

פורסם

תנסה עוד הפעם יש לך חזרה בזמן ועוד כל מיני שטויות

המשחק די חייב גימפאד בגלל האלמנטים של הפלטפורמה אבל אם החזרה בזמן זה לא קשה מהבחינה הזאת

רק שיש כמה פזלים קשים

פורסם

עד GOTHIC3 היה לי עקרון לסיים כל משחק אפילו כאלה שלא אהבתי, כי חלק גדול מההנאה זה לסיים משחק ולהרגיש סיפוק מהסיום של העלילה. בגות"יכ 3 נשברתי: משחק ארוך אך מהנה, מלא באגים אבל אפשר לעשות צ"יטים כדי לפתור את הבעיה הזו, קשה בטירוף להתמצא וצריכים לסייר ולגלות את העולם בלי סמן מטרה(כמו שיש למשל ב THE WITCHER שדרך אגב גםפ הוא מתסכל בגלל ההייפ הלא מוצדק שלו) וכו"

פורסם

משחק מתסכל זה כאילו רע?

אני לא יודע מה איתכם אבל דווקא המשחקים המתסכלים הם הכי טובים, כאלה שצריך קצת להתאמץ ולנסות.

אבל א הכוונה למשחקים לא טובים / שלא נהנים מהם אז למה לשחק בכלל?

פורסם
  • מחבר

משחק מתסכל זה כאילו רע?

אני לא יודע מה איתכם אבל דווקא המשחקים המתסכלים הם הכי טובים, כאלה שצריך קצת להתאמץ ולנסות.

אבל א הכוונה למשחקים לא טובים / שלא נהנים מהם אז למה לשחק בכלל?

כבר אמרתי למעלה, הכוונה בעיקר היא לא למשחקים רעים, אלא למשחקים טובים אבל ממש מתסכלים בצורה לא יאומנת, ולמרות זאת אתה ממשיך לשחק בהם. כאלה שגורמים לך להסתפק אם אתה אולי מזוכיסט בטבע שלך ::)

פורסם

אני מכיר משחק מתסקל שנהנתי לשחק.

קוראים לו rogue.

הייתי מגיע לקומה 12- 14 ונהרג - איזה באסה . אני לא בטוח באיזה קומה מנצחים אבל אני חושב שזה בערך ב20

Rogue_Screen_Shot_CAR.PNG

פורסם

יש הרבה מאוד!

xmen המקור

overlord 2

prototype

crysis

farcry 2

ועוד כל מיני משחקים לא זורמים.

פורסם

אנשים פה על כל דבר קטן אומרים שמשחק מתסכל...

איך בידיוק PROTOTYPE מתסכל ?! המשחק הטוב ביותר שיצא בזמן האחרון, והוא גם קל מאוד יחסית (אולי חוץ מהבוס האחרון).

ואם קרייסיס קשה לך, תוריד את הרמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים