עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

וגם CALL OF JUAREZ הראשון.. במקרה הזה הוא לא גרוע.. פשוט הייתי מתעצבן על הפעם ה1000 של אותה משימה!(וזה קרה בהמון משימות)..

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ReVolt... משחק מרוצים של מכוניות על שלט - משחק ממש כיפי, מלא פיצוצים ויריות וגרפיקה ממש מרשימה בשביל התקופה.

משחק ענק! :lol:

הכתמי שמן והבלוני מים בהחלט יכולים להתאים לרעיון של הטופיק הזה.. :silly:

פורסם

וגם CALL OF JUAREZ הראשון.. במקרה הזה הוא לא גרוע.. פשוט הייתי מתעצבן על הפעם ה1000 של אותה משימה!(וזה קרה בהמון משימות)..

בשביל זה נותנים אפשרות להוריד את הרמה...

ו REVOLT באמת משחק ישן וטוב.

פורסם

FAR CRY 2, ראבק אני צריך אופנוע שטח כדי לטייל בכל המפה... ועוד עם גרפיקה כבדה והרבה סומלים שעורבים לך..... אין כבר זין לדבר הזה. :-\

פורסם

:s05:

מה הקשר ? איזה באגים יש בו ?

מבחינה טכנית המשחק מושלם, אני זוכר שגם יש לו מנוע יעיל מאוד..

מלבד הקריסות בגלל ה physix (גיליתי שהן נובעות ממנו אחרי שהורדתי את כל ההגדרות למינימום), היה איזהשהו באג או משהו שכשעליתי במעלתי של השלב השני אם אני זוכר נכון - זה החזיר אותי ל checkpoint מוקדם יותר.

זה תיסכל אותי בגלל שהמשחק הראה פוטנציאל, וכל מה שעשיתי: להתקין מחדש, לשחק מחדש 20 פעם, ולחפור באינטרנט -- שום דבר לא עזר, אז מחקתי.

פורסם
  • מחבר

אני שמח לשמוע שאני לא היחיד עם חוויות טראומטיות מעולם המשחקים...

מה שגורם לי לחשוב מדי פעם אם אני אולי מזוכיסט שאני כל כך סובל ממשחקים מסויימים אבל בכל זאת מתעקש לשחק בהם ואפילו נהנה מהתסכול (בעיקר נהנה מזה שאני מצליח בסוף לעבור קטע מתסכל במשחק).

הדוגמאות הכי מעניינות לדעתי הן דווקא לא של משחקים ששנאתם כי הם היו גרועים, אלא יותר משחקים שאהבתם מאוד אבל סבלתם מהם בגלל דרגת קושי גבוהה או סיבה אחרת.

משחקים שאני זוכר שמאוד תסכלו אותי (לא לפי סדר מסויים):

TOMB RAIDER LEGEND - כל המשחק עצמו היה ממש סבבה וקליל, מאוד נהנהתי עד השלב האחרון שבו יש קטע ידוע לשמצה שאתה צריך לבצע במהירות סדרה של תמרונים ואם לא אתה נופל ומת. זה היה פשוט בלתי אפשרי לבצע את זה בצורה מתוזמנת אפילו אחרי שניסיתי את זה מאה פעם. ראיתי שאפילו באינטרנט כתבו על זה הרבה והציעו כל מיני צ'יטים לפתור את הבעיה, אבל אני התייאשתי ומחקתי את המשחק מרוב תסכול. כמה שנים אחרי זה קניתי גיימפאד והחלטתי לשחק שוב, והפעם עברתי בנסיון השני... מה שלימד אותי שמשחקי פלטפורמה משחקים עם גיימפאד או שלא משחקים בכלל.

PRINCE OF PERSIA 3 - המשחק עצמו היה מאוד מסתכל רוב הזמן, אבל לא בצורה מייאשת. קרב הבוס האחרון לעומת זאת היה משהו מטורף לחלוטין, לקח לי המון זמן לעשות את זה, וכל פעם נשבעתי לעצמי שאם אני לא מצליח עכשיו אני מוחק את המשחק ולא נוגע בו יותר. כבסוף הצלחתי זה היה פשוט תענוג.

GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER - אני חושב שזה אחד המשחקים הכי מאתגרים וקשים שיצאו ל PC. אפילו עם משחקים טקטיים אחרים כמו RAINBOW SIX 3 לא היו לי כל כך הרבה תסכולים. GRAW סבל משליטה גרועה, ממשק דפוק (תקנו את זה אחר עם פאץ' שיצא), AI מתסכלת, וכמובן: חוסר יכולת לשמור משחק באמצע. מה שגרם לי לשחק קטעים מסויימים אולי מאתיים פעם עד שהצלחתי לעבור אותם.

CIVILIZATION IV - משחק אסטרטגיה מעולה, אבל כמה שלא ניסיתי לא הצלחתי אף פעם לנצח ברמת קושי NOBLE (בניגוד למשחקים קודמים בסדרה). ניסיתי הכל, קראתי לעומק מדריכים, ניסיתי גישות שונות, הגעתי לניקוד ממש גבוה למשך רוב המשחק - אבל בסוף תמיד המשחק קרע לי את הצורה.

לגבי אלימות כלפי ציוד מחשבים - פעם אחת לפני המון זמן שברתי מקלדת מרוב עצבים, אבל זו הייתה סתם מקלדת ישנה וזולה שגם כבר לא עבדה טוב, אז ניצלתי את ההזדמנות לעשות לה המתת חסד :cool2:

פורסם

סדרת GTA ...

אתה כמעט מסיים משימה של חצי שעה , חוצה תכביש להגיע ליעד האחרון ופתאום סתם בן ז*** דורס אותך והורס לך הכל. :bash:

דברים יכולים להשתבש בהרבה מצבים שפשוט בא לך לזרוק תמחשב מהחלון.

פורסם

מלבד הקריסות בגלל ה physix (גיליתי שהן נובעות ממנו אחרי שהורדתי את כל ההגדרות למינימום), היה איזהשהו באג או משהו שכשעליתי במעלתי של השלב השני אם אני זוכר נכון - זה החזיר אותי ל checkpoint מוקדם יותר.

זה תיסכל אותי בגלל שהמשחק הראה פוטנציאל, וכל מה שעשיתי: להתקין מחדש, לשחק מחדש 20 פעם, ולחפור באינטרנט -- שום דבר לא עזר, אז מחקתי.

מדברים פה על דברים כללים, אתה אומר פה משהו שקרה רק לך.

ד"א אתה היחידי שאני שומע שהיה לו בעיות כאלו במשחק הזה, אם נתעלם לרגע לבעיות שיש למשחק עם הגרסה הפרוצה שלו.

פורסם

בלי הרבה מילים.

MASTER OF ORION 3

כנ"ל. אני לא מבין איך הכרחתי את עצמי לשחק בדבר הנורא הזה שקורא לעצמו משחק.

פורסם

מדברים פה על דברים כללים, אתה אומר פה משהו שקרה רק לך.

ד"א אתה היחידי שאני שומע שהיה לו בעיות כאלו במשחק הזה, אם נתעלם לרגע לבעיות שיש למשחק עם הגרסה הפרוצה שלו.

סתם נתתי אותו כדוגמה למשחק שתיסכל אותי בזמן האחרון..

אגב, פעם משחקי מולטיפלייר היו יכולים לתסכל ולעצבן אותי מאוד, בעיקר כי אני נוטה להיות תחרותי במשחקים שאני טוב בבהם.

היו לא מעט משחקים שהגעתי בהם לרמה גבוהה, וכשמתחרים על המקום הראשון בטבלה ההפסדים יכולים להיות מעצבנים מאוד.

פורסם

Commandos הראשון...

אחח איזה משחק קשה זה היה =]

הגעתי לשלב 17 אם אני לא טועה.. המשחק היחידי שלא סיימתי.

פורסם

הדבר הכי מתסכל שנתקלתי בו במשחק היה ב- Zeliard, משחק RPG/פלטפורמה מלפני 15 שנה בערך.

מתסכל ברמה שיומיים אחרי זה הייתי בשוק של "איך הם העיזו לעשות את זה" ועד היום אני זוכר את זה.

במשך יומים חרשתי איזור מסוים מבלי למצוא שום דרך להתקדם, ואז במקרה גיליתי שאם אני נכנס חזרה לדלת שבה באתי אני מגיע למקום אחר לגמרי! :pissed:

פורסם
  • מחבר

Commandos הראשון...

אחח איזה משחק קשה זה היה =]

הגעתי לשלב 17 אם אני לא טועה.. המשחק היחידי שלא סיימתי.

COMMANDOS באמת היה משחק מעולה אבל מתסכל, גם אני אף פעם לא סיימתי אותו.

אם אני זוכר נכון הדבר הכי מתסכל היה שהכל התרחש בזמן אמת בלי אפשרות לעשות pause מה שהפך את חלק מהמשימות לבלתי אפשרויות כמעט.

פורסם

במשך יומים חרשתי איזור מסוים מבלי למצוא שום דרך להתקדם, ואז במקרה גיליתי שאם אני נכנס חזרה לדלת שבה באתי אני מגיע למקום אחר לגמרי! :pissed:

Kyrindia - היה צריך להשתמש בחפץ מסויים על החץ של המעבר למסך אחר לכל הרוחות. איך אמורים לנחש את זה בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים