עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

יש הרבה כאלה...

ישנים: TOMB RAIDER 6 - שליטה מחורבנת... אחריו כבר לא היה לי כוח אפילו להוריד ולנסות את ההמשכים שלו

NFSU+השני, כפי שציינו מעלי.. תמיד יהיה לך מתמודד צמוד שמספיק שתעשה פניה במילימטר סטייה בסוף מסלול מייגע של 10 סיבובים, אבוד לך

*אני אחרי זה לקחתי את הדיסקים(צרובים) של המשחק למטווח :bash: ואת הIMAGEים מחקתי מייד

ויש עוד הרבה, אבל לא התעכבתי עליהם ולכן לא זוכר כרגע משהו ספציפי ::)

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TOMB RAIDER 7

היה אחד הארוכים והמעצבנים כי כבר הכל היה מוגזם.. מה שכן הבאים אחריו היו ממש מעולים :xyxthumbs:

יש עוד הרבה האמת!

פורסם

מה זה TOMB RAIDER 6,7? עדיין סופרים אותם..? דברו איתי בשמות..

פורסם

Jagged Alliance 2

שיחקתי בו לפני כמה שנים, המשחק נהדר, אבל אף פעם לא הצלחתי לכבוש את העיר האחרונה.

פורסם

סדרת קומנדוס,כי אין משהו יותר כיפי משיהרגו את החייל שלך בזמן שאתה מסתכל על הקצה השני של המפה ומנסה לגרום למרגל שלך להגיע לאנשהו מבלי להיתקע בקירות שבדרך.. 8)

פורסם

אני חושב שהמשחק האחרון שבאמת עיצבן אותי היה Mirror's Edge - בגלל שלא יכלתי לשחק בו בגלל הבאגים..

:s05:

מה הקשר ? איזה באגים יש בו ?

מבחינה טכנית המשחק מושלם, אני זוכר שגם יש לו מנוע יעיל מאוד..

פורסם

מאפיה.. בעעעעעעעע

ולכל אלה שיתנפלו עליי.. GFY! זו רק דעתי

פורסם

WANTED

פשוט משחק גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :pissed:

פורסם

סטריט פייטר הישן.. ההוא עם הידיים הארוכות.. יש לי טראומות ממנו :bash:

פורסם

סטריט פייטר הישן.. ההוא עם הידיים הארוכות.. יש לי טראומות ממנו :bash:

אם כבר הזכרת משחקי מכות,שאו קאן מהמורטל קומבטים המוקדמים(כשהסדרה עוד הייתה טובה,וגם יצאה למחשב..) היה מלחיץ אותי בטירוף..לבנזונה היה פטיש שמגיע לכל אורך המסך! מאדפאקה..

וגם קנטארו היה קשה עד דמעות(לפחות אז,ממרומי גיל 9-10..)

פורסם

בלי הרבה מילים.

MASTER OF ORION 3

פורסם

מאפיה.. בעעעעעעעע

ולכל אלה שיתנפלו עליי.. GFY! זו רק דעתי

מסכים. היתה משימה שפשוט לא הצלחתי לעבור (לא המשימה של המרוץ)

פורסם

ninja gaiden משחק קשה ברמות פשוט

וכל משחק ארוך מדי

פורסם

ReVolt... משחק מרוצים של מכוניות על שלט - משחק ממש כיפי, מלא פיצוצים ויריות וגרפיקה ממש מרשימה בשביל התקופה.

אבל מה, יש 'אליפות' שצריך להיות במקום הראשון שלה בסוף, ולקוח שעה+ לסיים אליפות. ואת מתחרבשת לך ההקפה האחרונה מתוך 5 במירוץ האחרון מתוך 4 הכל הלך.... ה-כ-ל. שעה שלמה מתחרבנת וצריך לשחק מחדש את כל האליפות. זה היה הורג אותי.

פעם אחת דפקתי את היד כ"כ חזק על השולחן שאיבדתי תחושה לאיזה שעה בחצי התחתון של כף היד :kopfpatsch:

הייתי בן 13-14 ככה, אני זוכר שהתקשרתי לאמא שלי בפאניקה שאני לא מרגיש את היד שלי בכלל :lol:

פורסם

חייב להסכים לגבי FARCRY2 גם כן.

מתסכל אותי גם ש DEAD SPACE משחק כלכך כלכך טוב וכלכך כלכך קצר... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים