פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אני לא מאמין איך שכחתי.בrayman 2 הסוף הוא כמעט בלתי אפשרי.לקח לי שעות על גבי שעות להגיע לסוף, ואני זוכר שממש התעצבנתי שהוא לא עביר.. ( לילד שאז היה בכיתה ב')וואי נכון חצי מהילדות שלי בזבזתי על השלב הזה בסוף אחרי שסיימתי אותו היתי כל כך שמח שאחרי זה השגתי את כל הפיות הצהובות ושברתי את כל הכלובים בקיצור סיימתי את המשחק 100% ;D
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים ^ עושים שם איזה לופ וגורמים לאיזה טיל להתרסק ממה שאני זוכר לא? זה לא כזה נוראיאבל ריימן 23 ומעלה הם חרא, יוביסופט הרסו את השם
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים ^ עושים שם איזה לופ וגורמים לאיזה טיל להתרסק ממה שאני זוכר לא? זה לא כזה נוראיאבל ריימן 23 ומעלה הם חרא, יוביסופט הרסו את השםאף פעם לא ניסיתי באמת את הריימנים החדשים אבל יש עכשיו את הזה עם הארנבים והפומפות באמת דירדרו את המשחק
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים איך אני יגיד את זהבריימן 1 בגירסה של המחשב היתה מוזיקה מדהימה יחסית לאותה שנה של יציאת המשחק שלא ראתה ממטר מוזיקה של משחקים אחריםוגם היקום והיצורים והמשחקיות היו קסומים וכיפיים, זה היה מושך אותך והייתי יכול לשחק את זה שעות כדי למצוא את כל הכלוביםאחר כך הם הרסו את זה עם חרא תלת מימדי ומלא יצורים דפוקים ומכונותאל תגידו לי! כשwii motionplus יצא אז יוציאו ריימן חדש שבו הוא ג'דיי ויש לו לייטסייבר נכון?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אני מצטרף לFARCRY2פשוט מתסכל כל הנסיעה הסתמית הזאתלא החזיק אצלי אפילו שעה.... מייד נמחקבגלל משחקים כאלה אני מודה שקיימת האפשרות להוריד משחקיםאני לא רוצה לחשוב על מה הייתי עושה אם באמת הייתי משלם 200-250 שקל בשביל הדבר הזה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.