עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

לא בדיוק מתסכל, אבל משהו שבדיוק נזכרתי בו. ב FAR CRY 1 יש אולי איזה ארבעה או חמישה מקרים שאתה חושב שסיימת את המשחק והכל נגמר, ואז שוב פעם זה ממשיך. בהתחלה זה כיף כי אתה רוצה להמשיך לשחק, אבל באיזה שלב זה נהיה טיפה מעיק. במיוחד הקטע שבו אתה חושב שכבר סיימת והכל נגמר, ואז פתאום זורקים אותך מהמסוק בלי שום נשק חוץ מרובה עם 5 כדורים או משהו כזה, אל תוך ג'ונגל מלא מפלצות שכל אחת מהן מחסלת אותך במכה אחת. אני זוכר שזה די שיגע אותי :lol:

זה היה שלב בין המטורפים!!!!!!!!

זה גורם לך לקבל rage באותו רגע אבל אחרי כמה דקות אתה שוב פעם נכנס לתוך העלליה ומשחק בזה כמה שעות טובות..

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם ראשונה ששיחקתי בגוטיק 2 זה משחק ממש קשה על הפעם הראשונה כל מקום שאתה הולך הורגים אותך אין לך מושג איך להשיג כסף ובכללי משחק עם התחלה קשה אבל עדיין אחרי 4פעמים שהתחלתי אותו מהתחלה לדעתי הוא אחד מהRPGאיים הכי טובים

פורסם

choplifter

אחד המשחקים הראשונים שהיו לי.

כיף וקשה עד מתסכל בשלבים המאוחרים.

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה ששיחקתי בגוטיק 2 זה משחק ממש קשה על הפעם הראשונה כל מקום שאתה הולך הורגים אותך אין לך מושג איך להשיג כסף ובכללי משחק עם התחלה קשה אבל עדיין אחרי 4פעמים שהתחלתי אותו מהתחלה לדעתי הוא אחד מהRPGאיים הכי טובים

אני גם הייתי מוסיף את גות'יק 2 לרשימה, לא דווקא בגלל רמת הקושי המטורפת, דבר שבסופו של דבר הצלחתי להתגבר עליו. אלא בגלל שניסיתי פעמיים לשחק את המשחק ובשניהם נתקעתי בסוף בגלל באג במשחק שמנע ממני להמשיך לשחק, לא משנה מה ניסיתי. בפעם השניה זה היה כשכבר סיימתי 90% מהמשחק אחרי שהשקעתי בו עשרות שעות, ואז הוא קרס תמיד כשניסיתי לעבור לאזור מסויים במשחק :pissed:

מאז אני לא מתקרב לגות'יק 3 או לכל משחק RPG אחר שהם מתכוונים להוציא (RISEN למשל).

פורסם

נזכרתי גם בULTIMA 8.

המשחק היה כ"כ מתסכל כי פשוט יכולת לעשות כ"כ הרבה דברים ולהגיע לכ"כ הרבה מקומות שממש לא היית אמור להגיע אליהם :)

בנוסף עם המון באגים, זה הפך למשחק מאוד מתסכל.

יחד עם זאת - אחד הטובים ששיחקתי אי פעם.

ליביו

פורסם

מחזק ^^^^ אחד המשחקים הכי פחות מובנים לשחקן מתחיל.

פורסם

יש עוד קלאסיקה שלא הוזכרה פה ששייכת ממש לפה:

http://en.wikipedia.org/wiki/I_Have_No_Mouth,_and_I_Must_Scream_%28video_game%29

I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM.

אחד המשחקים המעוותים פסיכולוגית והמדכאים ביותר שנכתבו אי פעם (ויחד עם זאת - הכי טובים שאני מכיר)

קווסט מהימים שעשו אותם כראוי ועם המון אלמנטים חדשניים , פסיכולוגיים וכתיבתיים שלא שוחזרו עד היום אף פעם.

מומלץ

מתסכל

גאוני

ליביו

המשחק הזה שרט אותי ברמות. אם אי פעם יצא לו המשך צריך לקרוא לו I have no asshole and I must shit.

פורסם
  • מחבר

המשחק הזה שרט אותי ברמות. אם אי פעם יצא לו המשך צריך לקרוא לו I have no asshole and I must shit.

:lol: זה באמת היה עד כדי כך מתסכל? דווקא נשמע לי כמו אחל'ה משחק.

פורסם

Fallout 3

לא יכלו לעשות חנות תחמושת מסודרת?:( אני משתגע!

פורסם

Crash Bash

אי אפשר לסיים את המשחק המ*ורבן הזה :pissed::silly:

פורסם

Fallout 3

לא יכלו לעשות חנות תחמושת מסודרת?:( אני משתגע!

אתה רציני?

יש לך בעיית תחמושת בFALLOUT?

תשתמש בVATS.

זה לא SHOOTER.

ליביו

פורסם

Farcry 2, פשוט בזבוז של כסף, כזה משחק יפה מה הקטע שם:

אויבים צולפים הך מקילומטרים עם קלאץ' כשש ערפל ואתה מתחבא בתוך שיח בג'ונגל.

אויבים חוזרים, כל תחנה עושה reset שאתה מתרחק - יותר מתאים לארקייד מאשר לShooter,

חייב להסכים עם מי שאמרו גם על master of orion 3, זה תוכנה לניהול מסכים ולא משחק.

call of juarez החדש יותר - רק שמתי אותו וזה נראה לי too much, מנוע לא הכי יפה לshooter אבל עם זה אני זורם, לא כל משחק צריך להיות eye candy

(וכן שמתי את ההגדרות שם עד הסוף על הכל). רק מה10 דקות של הראשונות שמתי לב שהגימור שם לא מקצועי לדוגמא

משימה ראשונה לפני שמתחילים מראים לך מסך שבוא אומרים לך תלל על A לבחור את זה ועל D לבחור את השני אבל אחד מהם חסום? אז למה מציעים לי את הבחירה הזו? זה מתאים לגרסת דמו שאתה רוצה להראות ללקוח שלך מה היכולות שיהיו למערכת, במוצר סופי זה נראה די חובבני.

האווירה שם הייתה Too much לטעמי, את האפקט הזה של הסחרחורת אחרי פיצוץ צריך להכניס במשחקי שוטרים אבל שכל שנייה זה קורה זה כבר מרגיז.

השליטה במשחק די גרועה עם המקלדת והעבר אולי אם הייתי מנסה עם הgamepad היה יותר טוב.

Transormers - מה נסגר? מה זה האולטרה בהירות הזאת? , שיחקתי עם כל ההגדרות ויש למשחק גוון אפור במקום שחור וזה מרגיז.

Ghostbusters - שיחקתי בו כמה שעות נתתי לו צ'אנס רציני ולא ראיתי שהמשחק מתקדם מבחינת כיפיות. החברים שלך בקבוצה הם חוברת סמרטוטים שלא יודעים לעשות כלום, אין חשיבה אין תכנון וגם היריבים נראים ככה.

Prince Of Persia - the two thrones - התחיל טוב ולאט לאט התקלקל כל הקטעים האלה במרכבות והקרב עם השני ברברים מתסכל מאוד, היה משחק מהנה חוצמזה.

וגולת הכותרת במשחקים מאכזבים ומתסכלים:

Assassins Creed -

הכי טוב משחק שחוזר על עצמו, תוך 4 שעות כבר מיציתי את המשחק, לעומת מה שהיה סביבו היה מאוד מאכזב.

חששתי שPrototype ייפול לאותה מלכודת של משחק עם עולם פתוח ומוטוני אבל יש שם עלילה מעניינת יותר ואתה מרגיש שהסביבה משתנה עם הזמן.

בקיצור A.C זה האח הקטן והמפגר של Prototype.

פורסם

אני לא מאמין איך שכחתי.

בrayman 2 הסוף הוא כמעט בלתי אפשרי.

לקח לי שעות על גבי שעות להגיע לסוף, ואני זוכר שממש התעצבנתי שהוא לא עביר.. ( לילד שאז היה בכיתה ב')

פורסם

fallout 3 ו farcry 2

פורסם

call of juarez החדש יותר - רק שמתי אותו וזה נראה לי too much, מנוע לא הכי יפה לshooter אבל עם זה אני זורם, לא כל משחק צריך להיות eye candy

(וכן שמתי את ההגדרות שם עד הסוף על הכל). רק מה10 דקות של הראשונות שמתי לב שהגימור שם לא מקצועי לדוגמא

משימה ראשונה לפני שמתחילים מראים לך מסך שבוא אומרים לך תלל על A לבחור את זה ועל D לבחור את השני אבל אחד מהם חסום? אז למה מציעים לי את הבחירה הזו? זה מתאים לגרסת דמו שאתה רוצה להראות ללקוח שלך מה היכולות שיהיו למערכת, במוצר סופי זה נראה די חובבני.

האווירה שם הייתה Too much לטעמי, את האפקט הזה של הסחרחורת אחרי פיצוץ צריך להכניס במשחקי שוטרים אבל שכל שנייה זה קורה זה כבר מרגיז.

השליטה במשחק די גרועה עם המקלדת והעבר אולי אם הייתי מנסה עם הgamepad היה יותר טוב.

המנוע דווקא נורא טוב אם לא תיטפל לפרטים. תסתכל על התמונה הכללית והיא תהיה נפלאה.

והמשחקיות- היית מגלה שהיא נפלאה אם היית טורח לנסות לשחק עד השלב השלישי-הרביעי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים