עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

כולנו מכירים את זה, משחקים קשים בצורה בלתי יאומנת, שליטה גרועה, אינטילגנציה מלאכותית מבאסת, המון באגים, חוסר יכולת לשמור משחקים, רמת קושי בלתי אפשרית.

משחקים כאלה שגורמים לנו לרצות לשבור את העכבר, לנתץ את מסך המחשב, לתפוס את המקלדת ולהטיח אותה בקיר, להוציא את הדיסק של המשחק מהמחשב ולשבור אותו לרסיסים... :pissed:

מה המשחק שהכי תסכל אתכם?

האם היה משחק שהצליח לשבור אתכם ולא סיימתם אותו מרוב תסכול (ולא כי המשחק היה משעמם)?

האם היה משחק שהוביל אתכם באמת לתוצאות כאלה אלימות? (אם כן נא לתאר בהרחבה ובפירוט)

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FAR CRY 2.

אם הייתי קונה אותו הייתי באמת משתגע.

פורסם
  • מחבר

FAR CRY 2.

אם הייתי קונה אותו הייתי באמת משתגע.

הוא תסכל אותך כי הוא היה קשה או פשוט בגלל שהוא היה גרוע?

אני דווקא סיימתי אותו כי זו הייתה תקופה של יובש שלא היו משחקים, אבל הוא היה מאוד מתסכל בקטעים האלה של המחסומים בכביש שניסו לעצור אותך וכל פעם הייתה צריך לפרוץ אותם ולברוח (גרם לי להרגיש כמו פלסטיני... :lol:).

משחק די גרוע, אבל לא ממש מתסכל אני חושב.

פורסם

Americas Army 3

פורסם
  • מחבר

Americas Army 3

היית מסכים שזה המשחק הכי מסתכל שיצא לי לשחק אם בכלל היה אפשרי לשחק בו...

פורסם

vampire bloodlines אפילו אחרי כל הפאצים הוא כמעט בלתי שחיק (באגים).

פורסם

אטלנטיס 2

פורסם

FAR CRY 2.

:goodposting:

ניסיתי, באמת שניסיתי. פרשתי בסביבות ה45%.

פורסם

FAR CRY 2

אחרי הנסיעה הארוכה והמעצבנת שאתה מת כבר להתחיל לרסס.

אתה מגלה שאין בכלל כוונת ויש לך אקדח מסכן.[גיליתי שאפשר לשים כוונת אחרי שהמשחק כבר היה מחוק].

פורסם

ואו משחקים מתסכלים, חח יש הרבה..

היום אני כבר משתדל לא לתת למשחקים to get to me, אבל פעם זה היה קורה די הרבה.

אני חושב שהמשחק האחרון שבאמת עיצבן אותי היה Mirror's Edge - בגלל שלא יכלתי לשחק בו בגלל הבאגים..

חוץ ממנו משחקי הנסיך הפרסי עשו לי את המוות בזמנו בקטעים מסויימים - בעיקר בקטעים שלדמות יש מעט חיים וממשיכים לבוא עשרות מפלצות, ושבכלל להרוג מפלצות זה לא החלק המרכזי והמהנה במשחק, אלא לפתור את הפאזלים.

אגב, כשאני מתעצבן מספיק אני מחפש בסביבה הקרובה משהו שאפשר לשבור/להרוס בלי נזק שאתחרט עליו - בדר"כ זה עפרונות :), לכן יש לי מלא חצאי עפרונות שבורים.

פורסם

icy tower

לא הצלחתי לעבור את ה150 אף פעם :nixweiss:

פורסם

זה מעמיד את הרפלקסים שלך בספק רציני אני הגעתי עד 600 כמה פעמים אפילו ששיחקתי בזה רק לעתים רחוקות מאד בכיתת המחשבים בביה"ס. והרפלקסים שלי עלובים.

פורסם

תביא לי עכבר שאפשר לשחק איתו אייסי ואני מגיע ל10 K...

פורסם

מחשקי NFS מהשנים הקודמות(בואו נגיד החל מHOT PURSUIT 2 ועד MOST WANTED),בשלבים המתקדמים,כאשר כל מירוץ הוא שיעמומון של עשרה סיבובים באותו המסלול שכבר עשית איזה מיליון פעמים במהלך המשחק..אתה מבזבז חצי שעה או יותר מהחיים שלך על המירוץ המשעמם הזה,עושה את המיטב ושומר על המקום הראשון לכל אורך המירוץ,ואז,פתאום,אתה מתעכב באיזו נקודה לשניה ורבע,ובגלל של"מחשב" יש KEEPUP אבסורדי(כלומר שאתה לא יכול "לברוח" לשאר המתמודדים,הם תמיד יופיעו במרחק סביר ממך,שלא יהיה לך משעמם חלילה..) הוא עוקף אותך,מנצח את המירוץ וגורם לך את ההרגשה שכל כך מזוהה עם EA..."למה לעזאזל אני מבזבז כל כך הרבה זמן מהחיים שלי על משהו שהוא בכלל לא כיף,ובנוסף עוד גורם לדעתי להיטרף עליי?!?"..

AHH...GOOD TIMES ::)

פורסם

תראו AVGN וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים