עבור לתוכן

PS3 לא קורא מהכונן הקשיח של 1 טרה

Featured Replies

פורסם

הי חברה - אשמח לעזרה

קניתי PS3 בארץ לפני כשבועיים. קוויתי שאוכל לראות את סרטי ה- HD שלי דרכו ולא רק דרך הכונן הפנימי של הקונסולה.

יש לי כונן חיצוני של "sun bright" של 1 טרה. הוא מחולק לשתי מחיצות של 500 ג'יגה כל אחת.

את הכונן פירמטתי ל - FAT32 מאחר והבנתי שהPS3 לא קורא NTFS.

אולם כאשר אני מחבר את ה-HD לPS3 הוא לא מזהה אותו.

אודה מאוד על עזרה או רעיונות מה עלי לעשות

תודה מראש

פורסם

אם אתה לא רואה אותו - לא פירמטת אותו כראוי.

(אני גם חיברתי יותר מפעם אחת כונן של טרה חיצוני ואין עם זה שום בעיה)

ניחוש פרוע למה לא פירמטת אותו כראוי? הוא כולל סרטי HD.

פאט32 תומך בקבצים עד 4 גיגה , ככה שאם יש לך על הכונן קבצים גדולים מזה - זה לא FAT32.

הפתרון הנכון הוא STREAMING, או כונן פנימי גדול (על הכונן הפנימי הוא יכול לשמור קבצים באיזה גודל שבא לך)

ליביו

פורסם

למה מחיצות? יכול להיות שפה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לפרמט דיסק שך טרה ב- FAT32 בלי מחיצה[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:34:33

אם אתה לא רואה אותו - לא פירמטת אותו כראוי.

(אני גם חיברתי יותר מפעם אחת כונן של טרה חיצוני ואין עם זה שום בעיה)

ניחוש פרוע למה לא פירמטת אותו כראוי? הוא כולל סרטי HD.

פאט32 תומך בקבצים עד 4 גיגה , ככה שאם יש לך על הכונן קבצים גדולים מזה - זה לא FAT32.

הפתרון הנכון הוא STREAMING, או כונן פנימי גדול (על הכונן הפנימי הוא יכול לשמור קבצים באיזה גודל שבא לך)

ליביו

לא - אין לי ספק שהפירמוט נכון

א. במאפייניעם של הדיסק מופיע שהוא FAT32

ב. העלתי עליו רק חלק של סרט HD שהגודל שלו פחות מג'יגה, אני מודע לכך שאי אפשר להעתיק קבצים של יותר מ4 ג'יגה

ג. גם כשהעלתי עליו לצורך נסיון תמונות או שירים - ה PS3 בכלל לא מזהה את הכונן

פורסם

ליביו,

כשאתה אומר כונן פנימי גדול, אתה מתכוו שאני יכול להחליף את ה-40GB שיש לי ל-250 לדוגמא אפילו אם הוא NTFS ואז הסוני יאפשר לי לשמור עליו מידע בלי שום בעיה?

סליחה על ההתפרצות לדיון...

פורסם

אז הכונן אצלך "מיוחד".

אצלי זה פעל בלי בעיה , אצלך לא.

(ולמען הסר הספק - אין שום בעיה לפרמט דיסק של טרה בFAT32 בלי מחיצות לוגיות - כמו שאמרתי - יש לי אחד שמפורמט ככה בבית והוא עובד עם הPS3).

לגבי השאלה של גיא - אתה מחליף את הכונן הפנימי , והPS3 מפרמט אותו מחדש במערכת קבצים מוצפנת ויחודית של סוני ללא קשר למה היה עליו קודם.

אחרי זה - זה עובד מצוין.

כל מה שאתה צריך להקפיד עליו זה 2 הדברים הבאים:

א. דיסק 2.5" SATA כמו רוב המחשבים הניידים

ב. דיסק במהירות 5400RPM - סוני אמרו ספציפית לא לשים דיסקים מהירים יותר בגלל שהם מתחממים יותר והמכשיר לא מיועד לדיסקים חמים יותר - אז זה יפעל , אבל עדיף לא לקחת סיכון.

וכמובן - הכלים לביצוע עבודה - מברג.

(וזה לא מסיר אחריות)

פורסם

תודה רבה.

אחלה פורום אחלה אנשים!

פורסם
  • מחבר

אז הכונן אצלך "מיוחד".

אצלי זה פעל בלי בעיה , אצלך לא.

(ולמען הסר הספק - אין שום בעיה לפרמט דיסק של טרה בFAT32 בלי מחיצות לוגיות - כמו שאמרתי - יש לי אחד שמפורמט ככה בבית והוא עובד עם הPS3).

מה אתה מנסה להגיד? לא הבנתי.

הבנתי שלך יש DISK שמפורמט FAT32 והוא בגודל של טרה. כמו שהבהרתי בהתחלה - אני לא מבין בזה כלום ורק מצטט דברים שאמרו לי.

לא נראה לי שהדברים שכתבתי יכולים להתפרש בצורה תוקפנית או שטענתי שאתה טועה. בסה"כ ביקשתי עזרה,

באופן מפתיע לכתוב שאצלך זה עובד ואצלי לא , או שהדיסק שלי "מיוחד" לא נראה לי מאוד עוזר וככל הנראה קצת יהיר

חבל, לא ברור לי מאיפה זה מגיע

פורסם

מה שאני אומר - באופן עקרוני זה פועל ואין עם זה שום בעיה, אז משהו שאתה עשית לא נכון.

נתחיל מזה - אתה כתבת - אי אפשר לפרמט דיסק שך טרה ב- FAT32 בלי מחיצה.

זו עובדה לא נכונה, לא כתבת - אמרו לי שאי אפשר , כתבת פשוט אי אפשר , ואני כתבתי שעשית את זה וזה פועל.

אם תיקח דיסק ותעשה עליו רק מחיצה אחת של טרה (בלי תת מחיצות לוגיות ועליהן לדוגמא טרה - פשוט דיסק עם מחיצה אחת בלבד של טרה) בFAT32 - זה יפעל.

זה מה שאתה צריך לעשות (או לעשות את המחיצה הגדולה בתור מחיצה ראשית ולא לוגית).

ליביו

פורסם
  • מחבר

מה שאני אומר - באופן עקרוני זה פועל ואין עם זה שום בעיה, אז משהו שאתה עשית לא נכון.

נתחיל מזה - אתה כתבת - אי אפשר לפרמט דיסק שך טרה ב- FAT32 בלי מחיצה.

זו עובדה לא נכונה, לא כתבת - אמרו לי שאי אפשר , כתבת פשוט אי אפשר , ואני כתבתי שעשית את זה וזה פועל.

אם תיקח דיסק ותעשה עליו רק מחיצה אחת של טרה (בלי תת מחיצות לוגיות ועליהן לדוגמא טרה - פשוט דיסק עם מחיצה אחת בלבד של טרה) בFAT32 - זה יפעל.

זה מה שאתה צריך לעשות (או לעשות את המחיצה הגדולה בתור מחיצה ראשית ולא לוגית).

ליביו

בסדר

תודה רבה

אני אנסה ואגיד לך אם זה עבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים