עבור לתוכן

הרשות: מהירות מופרזת היא סיבה עיקרית לתאונות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מפגר? זה ציטוט של טוקבק.

אז תרשום שזה ציטוט של טולקבק... אני לא אמור לנחש את זה לפי ה 11, אני חשבתי שזה איזה העתק וגזור מתגובה אחרת שלך בנושא.

בכל מקרה אם אתה מפרסם אותו טולקבק או לא אז אתה תומך במה שהוא אומר.

• תגובות 58
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מתווכחים כאן על שטויות.המסקנה היא שהמהירות צריכה ל היות מותאמת לתנאי הדרך

זאת אומרת בחורף כשיורד גשם והראות פחות טובה לנסוע 20 קמ"ש פחות,לא לחשוב שהכביש של אבא ולנסוע מהר אחרי שהוא רטוב בייחוד אחרי הגשם הראשון שגורם לכביש להיות מאוד מאוד חלק ומלוכלך,ובקיץ כשהראות טובה ותנאי הדרך טובים לנסוע גם במהירות שצריך,וגם לא לנסות לעשות יותר מידי פלאברות

חוץ מיזה ברור שאיפה שאפשר לפתח מהירות אבל לא בצורה מטורפת למשל בכביש איילון,כביש 1,2 וכו' שאלו כבישים שמותאמים מלחתחילה לנסיעה מהירה,ולא לנסוע במהירות של 80 קמש בכבישים עירוניים

פורסם
  • מחבר

אין פה שום ויכוח, מהירות מופרזת היא אחד הגורמים המרכזים לתאונות דרכים (כן יחסית לתנאי הדרך)

הם פשוט מתעצבנים על האכיפה בכבישים המהירים, למרות שאין שום אלטרנטיבה יותר טובה.

פורסם

מהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות ,למען האמת הם אומרים את זה רק כדיי לתת הצדקה לגביית המיסים של המדינה הזות על מהירות ,לדעתי אין סיבה לעצור נהג שנוסע בכביש ראשי וריק ,כי נסיע ב 90 קמש בכביש ריק זה ביזבוז זמן ,כסף וסובלנות .

מחקרים מוכיחים כי נהגים אשמים ב-100% מתאונות הדרכים.

בולשיט ,אני רוצה שתראה לי את המחקרים האלו .

תאונות רבות מושפעות ,מאיכות הכביש ,הצמיגים ,והרכב עצמו ,וליפעמים ההבדל בין תאונה ל לא תאונה זה צמיג טוב ,או בלמים טובים .

לדעתי כל מה שקורה פה זה רק כדיי להצדיק גם את מסע הצלב הזה של המישטרה נגד נהג הפורשה ההוא והעופנוען שניתפסו במהירות מופרזת (עם כי בכביש ריק ,תקין ,ועם כלי רכב שמתאימים למהירויות כאלו ) .

פורסם
  • מחבר

מהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות ,למען האמת הם אומרים את זה רק כדיי לתת הצדקה לגביית המיסים של המדינה הזות על מהירות ,לדעתי אין סיבה לעצור נהג שנוסע בכביש ראשי וריק ,כי נסיע ב 90 קמש בכביש ריק זה ביזבוז זמן ,כסף וסובלנות .

שוב, אף אחד לא יעצור אותך בכביש בין עירוני אם תיסע 110 במקום 90 ורוב התאונות הן עירוניות שם תיסע 60 בתוך שכונה ריקה בבוקר שבת ועדין ילדה קטנה תקפוץ לך לגלגלים.

והסיבה שיש את החוק הזה היא אותה הסיבה ללמה אסור לעבור ברמזור אדום באמצע הלילה כשהכביש ריק ואתה הסיבה למיליון ואחד חוקים.

אם יש דרך להגדיר מהירות מותאם לתנאי הדרך ולאכוף אותה בבקשה תספרו לי.

פורסם

לדעתי הגורם הוא חוסר כבוד בין אדם לחברו.

פורסם

שוב, אף אחד לא יעצור אותך בכביש בין עירוני אם תיסע 110 במקום 90 ורוב התאונות הן עירוניות שם תיסע 60 בתוך שכונה ריקה בבוקר שבת ועדין ילדה קטנה תקפוץ לך לגלגלים.

והסיבה שיש את החוק הזה היא אותה הסיבה ללמה אסור לעבור ברמזור אדום באמצע הלילה כשהכביש ריק ואתה הסיבה למיליון ואחד חוקים.

אם יש דרך להגדיר מהירות מותאם לתנאי הדרך ולאכוף אותה בבקשה תספרו לי.

אתה חזקתה את מה שאני אומר ,לדעתי צריך לרדת טיפה מהנהגים בכבישים המהירים ,ולאכוף בתוך העיר ,איפה שבאמת מסוכן לינהוג אפילו 5 קמש מעל המותר .

בכלל לדעתי מצלמות מהירות זה מכונה לגביית מיסים ולא יותר מיזה ,היא לא מצילה חיים ,היא רק גורמת לארנק שלך להיתרוקן ,ואני יגיד את האמת ,אני שוקל בכבד ראש לקנות את המדבקות האלו נגד מצלמות ,ולא כי אני מיתכוון להישתולל במהירויות מופרזות ,אלה כי אני לא מיתכוון שיקחו מימני כמה מאות שקלים על זה שאני ממהר הביתה ,או לעבודה .

פורסם

שוב, אף אחד לא יעצור אותך בכביש בין עירוני אם תיסע 110 במקום 90

א. קשקוש

ב. המהירות הממוצעת בכביש החוף היא בערך 130 קמ"ש, ואפשר לנסוע במהירות הזאת בלי למצמץ

פורסם

בולשיט ,אני רוצה שתראה לי את המחקרים האלו .

תאונות רבות מושפעות ,מאיכות הכביש ,הצמיגים ,והרכב עצמו ,וליפעמים ההבדל בין תאונה ל לא תאונה זה צמיג טוב ,או בלמים טובים .

אני מקווה שכתבת בציניות, כן? חלק מתפקידו של הנהג הוא להתאים עצמו לתנאי הדרך ולדאוג לתחזוקה של הרכב שלו.

א. קשקוש

ב. המהירות הממוצעת בכביש החוף היא בערך 130 קמ"ש, ואפשר לנסוע במהירות הזאת בלי למצמץ

דווקא לפני כמה שנים משטרת ישראל התעשתה קצת והעבירה הנחיה לפיה יש להקל על נהג שיתפס עד 30 קמ"ש מעל המהירות המותרת

בכביש בין עירוני ו15 בעירוני ולהיכנס חזק מאוד (שלילה,החרמת רכב וכו') במי שנוסע מעל המהירויות האלו.

פורסם

נו, וזה נראה לך הגיוני "להיכנס חזק מאוד" במי שנוסע 125 קמ"ש בכביש החוף, או במגוון רחב מאוד (מאוד!) של כבישים בארץ שמאפשרים נסיעה במהירות של כ-140 קמ"ש ללא שום בעיה?

פורסם

דווקא לפני כמה שנים משטרת ישראל התעשתה קצת והעבירה הנחיה לפיה יש להקל על נהג שיתפס עד 30 קמ"ש מעל המהירות המותרת

בכביש בין עירוני ו15 בעירוני ולהיכנס חזק מאוד (שלילה,החרמת רכב וכו') במי שנוסע מעל המהירויות האלו.

פורסם
  • מחבר

נו, וזה נראה לך הגיוני "להיכנס חזק מאוד" במי שנוסע 125 קמ"ש בכביש החוף, או במגוון רחב מאוד (מאוד!) של כבישים בארץ שמאפשרים נסיעה במהירות של כ-140 קמ"ש ללא שום בעיה?

דרך אגב למה בדיוק החלטת שהכבשים הללו מאפשרים נסיעה של 140 ללא בעיה? ללא בעיה למי?

ואם כבר יש לנו פה כביש חדש, תנאים מצוינים למה שאני לא יכול לדפוק 200 כשהוא ריק?

פורסם

כי אתה יודע, הכביש מתוכנן למהירויות מסוימות. גם אם נדמה לך שאפשר לנסוע עליו 200 - אם הוא תוכנן לפחות, אז זה עלול להיות מסוכן. כל אחד שלמד פיזיקה תיכונית יודע שסיבוב צריך להיות נטוי כדי שהמכוניות יוכלו להסתובב במהירות מסוימת. אם העיקול בנוי עבור 150 קמ"ש, ב-200 זה יהיה מאוד מסוכן.

פורסם
  • מחבר

זה כביש מהיר כולו מחלפים ישר כמו סרגל...

פורסם

בבקשה,ההוכחה שמהירות היא גורם עיקרי לתאונות באה לידי ביטוי אתמול.תאומנה מחרידה ליד בית שמש שבה רכב שבא מכיוון דרום לקח את הסיבוב במהירות,ופשוט התנגש במכונית שבאה ממולו כשרצה לחזור לתוך נתיב הכביש

יש שתי סיבות לתאונה,אבל קודם כל השוטרים אמרו מהירות מופרזת,ואחר כך הם אמרו שהנהג והנוסעים היו שתויים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים