פורסם 2009 ביולי 816 שנים שלום רב,המחשב עבד כרגיל. לאחר כמה ימים שהדלקתי את המחשב אני מגלה הודעת שגיאה בהרצה של המחשב.אחרי העלאת הנתונים של המחשב. חלון שחור שהוא אומר שהקובץ נשחק או לא נמצא. בתקייה windows/system23/config/systemלפתרון התקלה הכנס את הדיסק התקנה של ווינדוס ולחץ R.הכנסתי את הדיסק. הקבצים של התקנה עלו והגעתי למסך שובחר האם להתקין לעשות ריפר או לצאת.בחרתי בריפר והוא שואל אותי "which windows installation would you like to logon?"אין לי מושג מה לעשות מפהמבקש את עזרתם הטכנית. יש לי חומרים מאוד חשובים על הארד-דיסקאודה לכם.תודה מראש
פורסם 2009 ביולי 816 שנים הפתרון לדעתי יותר פשוט ממה שאתה חושב... (אם זה מה שאני חושבת)איזה קובץ בדיוק הוא נותן לך עליו שגיאה? אפילו תן צילום של השגיאה
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר windows/system23/config/systemלא רשום שום סיומת של הקובץכמו שתיארתי בהודעה הראשונהIVAN: באיזה שלב ללחץ אנטר?
פורסם 2009 ביולי 816 שנים כששואל איזה מערכת לתקן........... 1 ואחריו Enter ואם תסתכל טוב במסך של שאלה תראה שם גם 1 ........
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר מה שאת אומר זה פשוט להתקין אתה מערכת מחדש על גבי המערכת הקיימת?לא יותר פשוט להעתיק את התקייה מהCD לכונן? האם זה אפשרי?
פורסם 2009 ביולי 816 שנים system בתוך ה regisrty hive נדפק איכשהו.תבצע התקנה תיקון למערכת. במסך הראשון תאשר עם F8 את ההתקנה ואז כשהוא מזהה את המערכת הקיימת תבחר ב repair.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר לחצתי F8 ואני מקבל מסך שגיאה בצבע כחול. עם כתוביות בלבן.PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREAלאחר שורה זאת רשום אם זה קרה פעם ראשונה תעשה ריסטרט עשיתי והודעת השגיאה חזרה חלילה.מה עושים ?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר אוקי הבנתי מה היתה הבעיה.הייתי צריך להקיש 1. ורק אז אוכל לרשום.בכל מקרה זה עושה בדיקה להארדיסק. נראה מה יגיד[br]פורסם בתאריך: 8.07.2009 בשעה 21:47:37מאותו recovery console שכתבת עליו לפני זה תריץchkdsk /p /rלדיסק הקשיח שלך.הבדיקה הסתיימה בהצלחה.מה הלאה? עדיין יש אותה בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.