עבור לתוכן

העברת תמונות ממצלמה למחשב

Featured Replies

פורסם

הי לכולם.

ברשותי מצלמה של קנון- PS A530. עם המצלמה הגיע דיסק עם כמה תוכנות- שבינייהן הייתה איזה תוכנה שהעבירה אוטומטית תמונות חדשות מהמצלמה לתיקייה שבחרתי- תוך סידור התמונות החדשות בתיקיות לפי תאריך הצילום...

הדיסק התאדה לאנשהו ואני צריך להעביר תמונות למחשב- רצוי מאוד בסידור דומה...

אני צריך המלצה לתוכנה כלשהי שעושה את זה... תודה לעוזרים :)

פורסם
  • מחבר

טוב, בעזרתו (המוראלית בעיקר- ושוב תודה על הכוונה) של אלפא, הצלחתי למצוא את התוכנה המדוברת ולהתקין אותה...

לתוכנה קוראים zoomBrowser EX, ובאתר של קנון יש רק עידכונים לתוכנה, ככה שלמי שאין דיסק זה די ז.

כדי להתקין את התוכנה, מורידים גירסה 5.7 מהאתר של קנון, פותחים את קובץ ההתקנה ע"י WINRAR או משהו דומה, נכנסים לאינסטול-> קומון, ומפעילים את ההתקנה באופן ידני... זה עוקף את הבדיקה להמצאות התקנות קודמות של התוכנה... אחרי זה אפשר להוריד את הגורסה האחרונה של התוכנה ולעדכן...

פורסם

I'm there to please...

פורסם

סתם שאלה ,עם כבר פתחתה נושאה על תוכנות מהסוג הזה .

האם התוכנה הזות פועלת עם מצלמות אחרות ? או רק של קנון ?

ועם היא לא פועלת אז אולי יש תוכנות דומות שיעזרו לי לארגן תמונות בצורה טובה?

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני הבנתי היא פועלת רק עם מצלמות של קנון... יש שם אפילו לשונית של סינכרון התוכנה למצלמה, והמפתחת של התוכנה זו קנון אז...

פורסם

סביר להניח שבתור תוכנת Archive היא תעבוד עם כל קובץ JPEG שקיים על המחשב שלך. כמובן שהיא לא תתמשק מול מצלמות של יצרניות אחרות בשביל "לשפוך" מהן חומר.

פורסם

אהה ,טוב אוף :'(

אז יש תוכנה בסיגנון ?

פורסם

נסה את IView/Picasa/Fotostation/ACDSee - תתנסה בהן ותראה עם איזו הכי נוח לך לעבוד.

פורסם

נסה את IView/Picasa/Fotostation/ACDSee - תתנסה בהן ותראה עם איזו הכי נוח לך לעבוד.

את picasa אני שולל ישר ,את האחרות ננסה .

תודה ;D

פורסם

IG (רק עכשיו שמתי לב לה"פ) לא הבנתי, למה לא הוצאת את התמונות מהמצלמה למחשב בלי קשר לתוכנה?

הרי לכל תמונה יש time stamp בכל מקרה בנתונים שלה, את שמות הקבצים תוכל לסדר מתי שבא לך ובאמצעות כל התוכנות שהוזכרו כבר.

פורסם
  • מחבר

יותר מידי עבודה... כל פעם לחפש את התמונות החדשות(גם אם זה רק לגלול לתחתית הרשימה), ליצור תיקייה עם התאריך\ מקום\ ארוע, להעתיק, לסדר...

ככה אני מחבר את המצלמה, התוכנה עולה אוטומטית, אני לוחץ על טראנספר וזהו (יש גם אופציה שההעברה תתבצע אוטומטית ברגע חיבור המצלמה, אבל לפעמים אני רוצה לשנות את המיקום וכו' אז השארתי רק את הפתיחה האוטומטית של התוכנה...)

פורסם

אני חושב שהוא היתכוון שנוח לו לעשות plag and play כזה (או משהוא בסיגנון ) ופשוט לחבר את המצלמה ושזה ישר יסדר לו הכול .

עריכה : בדיוק שרשמית את ההודע ig שלח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים