פורסם 2009 ביולי 816 שנים ראיתי את כל הפרקים של סיינפלד ואני עוד מעט מסיים את כל חברים, ואני מחפש עוד סדרהמשהו דומה, סיטקום מצחיק, 20 דקות פרק, לא משהו כבד.הבנתי שמופע שנות ה70 זה מצחיק, ממליצים?
פורסם 2009 ביולי 816 שנים ...חיית מתחת לסלע ב-10 שנים האחרונות? בכל מקרה, כבר פתחו איזה 20 ת'רדים על המלצות לסדרות. תעשה חיפוש.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר אף פעם לא יצא לי לראות את זה, אבל תמיד שמעתי שזה נחמד ;Dאני מכיר את האשכולות האלו ואת רוב הסדרות שהביאו שם אני רואה, אבל אני מחפש משהו מאוד מסוים.גיששתי קצת באינטרנט ואני חושש שאין עוד סדרה שתשתווה לחברים וסיינפלד
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אין עוד תוכנית כמו סיינפלד (אני אוותר לך על ההשואה לחברים).תנסה שנות ה-70 כמו שהמליצו לך, סדרה טובה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים How I Met Your Mother.חבר שלי הגדיר אותה נפלא פעם - "שילוב של הפאן והנונסנס של חברים עם הגאוניות של סיינפלד".באמת שאני לעיתים חושב שזו אחת הסדרות הטובות ביותר שאי פעם ראיתי... היא בטוח יותר טובה מחברים. באמת.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר אני רואה How I Met Your Mother אבל אני מחפש משהו יותר בסגנון של סדרה ארוכה, נגיד 10 עונות שכבר היו, ואפשר סתם לפתוח פרק ולראות בלי לדעת מה הולך, והוא עדיין יהיה קורע.השאלה אם שנות ה70 זה ככה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים כולם אוהבים את ריימונד סדרה נפלאה.שני גברים וחצי לא מצחיקה באופן כמעט עצוב, אני טיפה מגחך אולי פעמיים בפרק, באמת שזו חרא סדרה.מה עם פרייזר? אני זוכר שבתור ילד ממש שנאתי אותה ועכשיו שיש אותה בביפ אני מת עליה, אחת הסדרות הטובות.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר גם לא אוהב אותה, אני גם לא אוהב את החיים ע"פ ג'ים, כל הסדרות האלו לא מצחיקות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.