פורסם 2009 ביולי 716 שנים שלום חבר'ה!לא מזמן פתחתי ת'רד על התלבטות לגבי גנרטורים,לבסוף קניתי את הגנרטור הישראלי, 4 קילו וואט, ללא מייצבעכשיו,לצורך העניין ניקח את הדוגמא הרלוונטית.הצרכנים שיחוברו לגנרטור הם, הגברה, תאורה, פלטה ולפטופלהגברה ולתאורה אין משמעות ליציבות הזרם,אך החשש הגדול שלי הוא לגבי הפלטה, שבסופו של דבר מדובר על מוצר אלקטרוני (שני קומפקטים שני פטיפונים ומיקסר)חיפשתי בגוגל מייצבי מתח, ומצאתי כמה דברים, אני רוצה לחבר את המייצב רק לפלטה, לא להגברה והתאורה,http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=32343 האם זה יעזור לי?תודה רבה חברים!
פורסם 2009 ביולי 716 שנים בחישוב מהיר אני רואה שהמייצב/אל פסק הזה יכול להחזיק 5.15 אמפר..אז תבדוק שהמכשירים שאתה מעוניין לחבר אליהם את האל פסק לא צורכים יותר מזה..
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר הם צורכים הרבה פחות מזה!אבל השאלה אם הוא יענה על הפונקציה שאני מחפש?האם הוא בכלל מיועד לדברים האלה?כי יש שינויים במתח ממש מורגשים בגנרטור ביחס לתשתית החשמל
פורסם 2009 ביולי 716 שנים תשמע כעיקרון כל שנאי מכיל בתוכו מייצבים ומסננים וכך גם אל פסק..האיכות של המסננים והמייצבים ועמידותם תלויה באיכות המוצר הכללית כך שמדובר בשאלה די קשה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.