פורסם 2009 ביולי 716 שנים מה קורה אנשים טוביםיש לי מלא מידע חדש כל יום ש"שובר" לי את ההרדיסק, מדובר על בערך 5 גיגה חדשים כל יוםניסיתי כבר 2 תוכנות - O&O וPERFECT DISKשניהם מעולת, העניין הוא שזה ממש מיותר לעשות איחוי על כל הדיסק כל פעם מחדש בשביל 5 גיגה לעבור על כל הדיסקיםמישהו מכיר תכנה טוב שאפשר לעשות איחוי רק על הקבצים החדשים ביותר?
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אתה לא מיוחד בצריכת מידע שלך .. 5 ג'יגה מדי יום זה נראה לי דיי ממוצע השאלה היא מה אתה מגדיר "שובר " ?ולמה אתה חושב שאתה צריך לעשות כל הזמן איחוי אחרי כל מידע חדש ?PERFECT DISK 10 עושה עבודה מעולה ...והיא לדעתי התוכנה הכי טובה לאיחוי שיש כיום ..
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר נכון היא תכנה מעולה אבל מה שאני מנסה בעצם לחסוך זה את הזמן הארוך של הDEFRAGכלומר מתוך ה100% מידע שיש בהרדיסק, רק 5% אחוז ממנו חדש, לכן אין טעם לעשות DEFRAG כל פעם מחדש על כל הHDלכן אני שואל האם מישהו מכיר תכנה טובה שיכולה לעשות איחוי רק על המידע החדש ?
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אף תוכנת איחוי, אפילו המובנה של וינדוס, לא תאחה כבר קבצים מאוחים. זה ירוץ לך מהר על 95% ואז יעצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.