עבור לתוכן

עוד כמה ימים ניגש לטסט ראשון- צריך טיפים ..

Featured Replies

פורסם

אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר?

מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.

פורסם

אתה לא צריך להרשים את הטסטר, ואם נראה לך שעשית טעות תמשיך בכל זאת כי יכול להיות שתעבור.

תיישם כל מה שהמורה לימד אותך, ובהצלחה

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה לקחת את זה בקלות, גם אם לא תעבור אותו אז לא קרה כלום ואם תתבאס מזה (כמו שקרה לי) אח"כ תבין שזה היה לחינם

פורסם

דבר ראשון!!!! לשים לב לטסטר שהוא קודם כל חגור .

אל תהיה זהיר מדי על הכביש אל תיסע בכביש עירוני על 30 לדוגמא כדי "לצאת בטוח" תיסע לאט שצריך .

אם קרה שפתאום אתה נכנס לקטע בין עירוני תראה לטסטר שאתה יודע ותרים את המהירות שתהיה מותאמת לנסיעה בין עירונית[80MAX], קורה שיש קטעים שהם לא בין ערים שהם נכנסים לתחום "בין עירוני" אתה ת ראה גם תימרור מתאים לזה אז לשים לב :).

קורה לפעמים שאתה לחוץ בנהיגה שאתה שוכח קצת מהתפעול ופתאום שכחת את הקלאץ' בום רכב נכבה לא נעים [תשכח גם מ"עבר"] אל תמהר מדי בתפעול הרכב זה קורה בזמן לחץ עדיף שתהיה באותו רגע הכי לאט [קח נשימה ותחזור לתפקוד].

מבטים שאתה לפני צומת זה חשוב אל תיכנס לצומת לפני שאתה מביט והוא אמור לדעת שאתה מביט פנית ימינה ולא הסתכלת לנתיב זה נקודה רעה מאוד.

תקפיד על הפניות מתי להיצמד לימין,מתי לפנות בקשת רחבה וכו'.

והכי חשוב לבוא רגוע זה יותר חשוב מכל דבר בן אדם רגוע ומפוקס=נסיעה יציבה וטובה.

שהיה בהצלחה אם לא עברת אל תתבאס זה קורה הכי חשוב תדע שאתה עושה את המקסימום ואתה בא הכי רגוע שאפשר!!

פורסם
  • מחבר

תודה חברה עזרתם לי מאוד

פורסם

קח עצות ממי שעבר טסט לפני חוד וחצי.

דבר ראשון- תירגע

אם קורה מצב שעשית טעות והטסטר שואל אותך למה עשית אותה, אז תענה לו ותראה לו את זה מהצד שלך, למה עשית את זה ולא משהו אחר..

כלומר תדבר איתו, תפתח שיחה על הנושאים שהוא מעיר לך (הערה של הטסטר לא בהכרח שווה הכשלה).

אם האוטו נכבה זה לא אומר שנכשלת בטסט. לא סיכנת אף אחד כשנכבה לך האוטו ולכן אין סיבה להכשיל. (לי נכבה האוטו ועברתי).

הכי חשוב זה להתאים את עצמך לנהיגה של המכוניות האחרות בכביש, לא ליסוע על 40 כשכולם נוסעים על 50..

בהצלחה

פורסם

נכבה לך הרכב ועברת :)? נפלת על ANGEL טסטר .

פורסם

תקפיד על יציאה ממקומות ללא שדה ראיה בהילוך ראשון

כשאתה פונה תבדוק היטב את התנועה - תסתכל ימינה ושמאלה עם כל הראש

שים לב לתמרורים ! כשיש לך תמרור עצור החובה היא לעצור ! ( בטסט שלי התלמיד השני נכשל בגלל שלא עצר בתמרור עצור )

בזמן נסיעה אל תפחד לנסוע מהר , אם הכביש מורה נסיעה ב70 קמ"ש על תהסס לנסוע על 70

תשמור על ימין

כשאתה מתכונן לבצע רורס על אוטו ( חנייה ) תשמור על מרחק ממנו , אל תתקרב יותר מידי אל האוטו ולא רחוק מידי

כשאתה מאחורי ההגה תסתכל כל 10 שניות בכל המראות, תסובב את הראש תראה לו שאתה נהג זהיר תבדוק תמיד את התנועה שמסביבך

בהצלחה מקווה שעזרתי

פורסם

בנוסף למה שרשמו..

* תראה לטסטר שאתה מסתכל על המראות.. אבל אל תעשה הצגות עם הראש (הכוונה, שלא תגזים..)

* חשוב שתשים לב להעברת הילוכים... תעשה בדיוק כמו בשיעורים.

אם קרה שפתאום אתה נכנס לקטע בין עירוני תראה לטסטר שאתה יודע ותרים את המהירות שתהיה מותאמת לנסיעה בין עירונית[80MAX]

אני מניח שאתה לא מתכוון לכביש עם שטח הפרדה...

פורסם

נכבה לך הרכב ועברת :)? נפלת על ANGEL טסטר .

לא מכשילים על דבר כזה.

מותרים לך עד 2 כיבויי מנוע.

פורסם

הכי חשוב זה להקרין ביטחון.

טסטר שרואה תלמיד חסר ביטחון, לא סומך עליו. הסיכוי שהתלמיד הזה ייבלם גבוה הרבה יותר.

כל פיפס קטן על הכביש, הטסטר נלחץ, ובולם. ואז 100% נכשלת.

וכמובן, בסופו של דבר, תמיד תזכור שבשביל לעבור טסט צריך מזל. אל תילחץ אם לא עברת, זה לאו דווקא אומר שאתה לא נהג טוב.

לפעמים אתה נופל על טסטר טוב עם תנאים מעולים, ולפעמים אתה נופל על חרא של טסטר וחרא של מסלול. אלה החיים.

פורסם

1. תבדוק שהמראות מכוונות (בנוכחות הטסטר כמובן)

2. אל תלחץ.

3. הטיפ שהמורה נהיגה שלי נתן לי בזמנו זה להסתכל רחוק.

4. תפגין שליטה ואל תראה חוסר בטחון.

5. גם אם טעית, זה לא נורא.

שיהיה בהצלחה!

אח"כ תראה שהנהיגה בשיעורים והנהיגה "האמיתית" שונות מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכם אנשים !

עוד תגובות לא יזיקו

פורסם

הטיפ הכי טוב זה להשאר רגוע, תחשוב טוב לפני כל פעולה שאתה עושה אבל לא יותר מידי

תשים לב לפני מעברי חציה, תוריד מהירות אם אתה לא רואה את הקצוות של המעבר

תמיד תסתכל במראות, ותראה שאתה מסתכל (תזיז את הראש טיפה לכיון המראה)

אם הטסטר אומר לך לבצע פעולה מסויימת ואתה רואה שאי אפשר לבצע אותה (כמו פניה ימינה/שמאלה כאשר הנתיב שאתה צריך להכנס אליו חסום או שאתה תפריע לרכב שמאחוריך) פשוט אל תבצע, ותסביר למה לא יכולת לבצע אותה.

ואם הרכב שלך נכבה, לא קרה כלום, אל תילחץ ישר תדליק את האוטו ותמשיך כרגיל (לי נכבה האוטו בטסט הראשון ועברתי)

אח"כ תראה שהנהיגה בשיעורים והנהיגה "האמיתית" שונות מאוד.

כל כך נכון

פורסם

כמה דברים שכבר כתבו, ואדגיש.

צריך להבין שזה לא נורא להכשל בטסט. אחרי שמפנימים את זה, רמת הלחץ יורדת בחצי.

עשית טעות? לא נורא. תמשיך בנהיגה. גם לי נכבה המנוע ועברתי.

אל תחכה שהטסטר יכוון אותך ב"ימינה שמאלה". פשוט סע. אם הוא לא אמר כלום, זה ישר. אם הוא יאמר, זה יהיה מספיק זמן לפני הפנייה.

מראות ותמרורים. אל תכנס לצומת בלי לבחון אותם.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים