עבור לתוכן

oc p4 478 {PCI?? ומה זה המחלקים שלו?? }

Featured Replies

פורסם

לא חושב שזה זה........

אולי זה כן אבל לא נראה לי

זה איפה שאתה מעלה את הfsb

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה משנה? המחלק הוא שליש (כ-Default בפנטיום 4) ולכן מהירות אפיק ה-PCI היא 40Mhz וזה מה שעוצר אותו.. ואותי...

פורסם

מה זה משנה? המחלק הוא שליש (כ-Default בפנטיום 4) ולכן מהירות אפיק ה-PCI היא 40Mhz וזה מה שעוצר אותו.. ואותי...

זה לא מהירות!!!!

זה מתח!!!!

ואם זה 0 אז אין מה לדבר בכלל........ רוב הכרטיסים לא עוברים 38

פורסם
  • מחבר

לא חושב שזה זה........

אולי זה כן אבל לא נראה לי

זה איפה שאתה מעלה את הfsb

זה לא שם.......

פורסם

איזה סלט עשיתם פה

ככה :

בלוחות של ASUS , הPCI ברוב המקרים מתייחס לתדר הזיכרון , ולפעמים , אם רכיבי המערכת מאפשרים , ניתן לעבוד ב4/3 כלפי הזיכרון , מה שעוזר להגיע לתדר יותר גבוה עם המעבד . כאן יש לך RDRAM , שלא ממש אוהב כשמעלים לו את התדר , ותראה את זה מהבחינה הסופית : 120 כפול 4 נותן לך 480 מגהרץ , שזה 80 מעל RATED . לא מספיק שהזיכרון שלך מתחמם לבד ,אתה עוד עוזר לו .

PCI כן נמדד בMHZ , התדר התיקני שלו הוא 33 . נכון להיום לא קיים שום כרטיס שלא ידיע לפחות ל 40 , על מנת להגיע יותר גבוה , צריך לבדוק תאימות . מה שמגביל אותך סביר להניח הוא או המעבד או הזיכרון , ואני חושד יותר במעבד . תנסה ללכת למקרה הקיצוני ביותר , תעלה את המתח למעבד למקסימום , שים את המעבד על 133 , ואת הזכרונות שים ביחס של 4/3 , ותבדוק מה יקרה . אם המחשב ידלק על 133 , אז הבעיה שלך זה הזיכרון . אם המחשב אפילו לא ידלק , זה המעבד וכאן כבר אין לך הרבה ברירה אלא להחליף את המעבד שלך .

פורסם

אני היום הולך לצלם לכם ביוס ולהראות לכם שכתוב pci voltage!

פורסם

גאון

יש PCI Voltage ויש מהירות אפיק PCI (אין לי מושג איך זה באנגלית).

יש לי אפשרות בביוס של מתח למעבד, זה אומר שמהירות המעבד נמדדת בוולטים? ::)

פורסם

איזה סלט עשיתם פה

ככה :

בלוחות של ASUS , הPCI ברוב המקרים מתייחס לתדר הזיכרון , ולפעמים , אם רכיבי המערכת מאפשרים , ניתן לעבוד ב4/3 כלפי הזיכרון , מה שעוזר להגיע לתדר יותר גבוה עם המעבד . כאן יש לך RDRAM , שלא ממש אוהב כשמעלים לו את התדר , ותראה את זה מהבחינה הסופית : 120 כפול 4 נותן לך 480 מגהרץ , שזה 80 מעל RATED . לא מספיק שהזיכרון שלך מתחמם לבד ,אתה עוד עוזר לו .

PCI כן נמדד בMHZ , התדר התיקני שלו הוא 33 . נכון להיום לא קיים שום כרטיס שלא ידיע לפחות ל 40 , על מנת להגיע יותר גבוה , צריך לבדוק תאימות . מה שמגביל אותך סביר להניח הוא או המעבד או הזיכרון , ואני חושד יותר במעבד . תנסה ללכת למקרה הקיצוני ביותר , תעלה את המתח למעבד למקסימום , שים את המעבד על 133 , ואת הזכרונות שים ביחס של 4/3 , ותבדוק מה יקרה . אם המחשב ידלק על 133 , אז הבעיה שלך זה הזיכרון . אם המחשב אפילו לא ידלק , זה המעבד וכאן כבר אין לך הרבה ברירה אלא להחליף את המעבד שלך .

וואו כמה סלטים עשיתם... טוב שבא פרוטו' וסגר עיניין.

אם כי אני חושד בזיכרון ה RDRAM (כמו גם מעבד ה"לא נרת'ווד" בעניין). ה RDRAM לא עובד את ה 120 וגם הרבה לפני (בד"כ 110) מת, בקיצור ה 120 שהגעת אליו הוא כמעט בגדר נס.

מהירות האפיק ב P4 היא QDR לכן המעבד (ב 120) רץ על 480 והזיכרון עצמו (ה RDRAM) הוא DDR ולכן הוא ירוץ (במקרה זה) על 960! (אין לו סיכוי...) וזה כן תדר שנמדד כמובן ב MHz.

בקרוב (...) יצאו ה P4 עם באס 533 (133 QDR) ואז כמובן שתהיה החלוקה הזו.

לגבי ה PCI:

הוא לא יכול לבחור את ה PCI כ 1/4 (במקום ה 1/3) הקבוע כי אין כזו חלוקה מאחר ותמיד מהירות הבאס של ה P4 היא 100 (הנורמאלית כלומר), לדעתי אין אף לוח (אולי תפתיעו אותי) ל P4 עם i850 שיאפשר את החלוקה הזו (1/4), לכן יהיה לו *רק* 1/3.

ללוחות P4 על i845D למשל כן יש את ה 1/4 המיוחל, לגבי ה PCI כמובן.

פורסם

איזה סלט עשיתם פה

ככה :

וואו כמה סלטים עשיתם... טוב שבא פרוטו' וסגר עיניין.

אם כי אני חושד בזיכרון ה RDRAM (כמו גם מעבד ה"לא נרת'ווד" בעניין). ה RDRAM לא עובד את ה 120 וגם הרבה לפני (בד"כ 110) מת, בקיצור ה 120 שהגעת אליו הוא כמעט בגדר נס.

מהירות האפיק ב P4 היא QDR לכן המעבד (ב 120) רץ על 480 והזיכרון עצמו (ה RDRAM) הוא DDR ולכן הוא ירוץ (במקרה זה) על 960! (אין לו סיכוי...) וזה כן תדר שנמדד כמובן ב MHz.

בקרוב (...) יצאו ה P4 עם באס 533 (133 QDR) ואז כמובן שתהיה החלוקה הזו.

לגבי ה PCI:

הוא לא יכול לבחור את ה PCI כ 1/4 (במקום ה 1/3) הקבוע כי אין כזו חלוקה מאחר ותמיד מהירות הבאס של ה P4 היא 100 (הנורמאלית כלומר), לדעתי אין אף לוח (אולי תפתיעו אותי) ל P4 עם i850 שיאפשר את החלוקה הזו (1/4), לכן יהיה לו *רק* 1/3.

ללוחות P4 על i845D למשל כן יש את ה 1/4 המיוחל, לגבי ה PCI כמובן.

אני רוצה להבהיר משהו :

RDRAM לא עובד על 800 מגהרץ , זה שם התקן שלו : PC 800 ! הוא פועל בדיוק באותו תדר של המעבד , שהוא 100 כפול 4 , 400 מגהרץ !

הוא לא עובד ב800 מגהרץ !

פורסם

גאון

אבל שאתה מעלה את הfsb אתה לא מעלה את המהירות אלא אתה מעלה את המתח........ ולזה התכוונתי

פורסם

גאון

אבל שאתה מעלה את הfsb אתה לא מעלה את המהירות אלא אתה מעלה את המתח........ ולזה התכוונתי

ו-FSB נמדד בוולטים?

פורסם

אני רוצה להבהיר משהו :

RDRAM לא עובד על 800 מגהרץ , זה שם התקן שלו : PC 800 ! הוא פועל בדיוק באותו תדר של המעבד , שהוא 100 כפול 4 , 400 מגהרץ !

הוא לא עובד ב800 מגהרץ !

כמובן, אבל זה לא יותר שקר מלהגיד ש DDR SDRAM עובד ב 200 (כן, ממש פעם היה), 266 או 333... כי גם הם עובדים ב 100, 133 ו 166 בהתאמה - פשוט כותבים מידע בגל העולה והיורד של אות השעון (אני חושב לכתוב על זה למיחשוב בסיסי - 2 ;) )

פורסם

ו-FSB נמדד בוולטים?

לא

פורסם

גאון

ו-FSB נמדד בוולטים?

אני אנסה להסביר למה אני מתכוון

במהירות רגילה הfsb על 133 והpci במתח של 33 וזה נראה בביוס ככה 133/33 fsb/pci voltage

כשאתה עושה oc לfsb אתה מעלה את המהירות של הfsb ומעלה לא את מהירות של הpci אלא את המתח שלו וזה גורם גם להעלאה במהירות של הpci

אני מובן? זה מה שהתכוונתי

פורסם

ו-FSB נמדד בוולטים?

לא

בדיוק הנקודה שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים