עבור לתוכן

אליזבל מחשבים ברמת גן ליד הבורסה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לך חשבונית עם החלקים המקוריים? מה הבעיה ללכת אליו עם אבא/חבר/קרוב משפחה/חיית מחמד ולהתחיל לעשות לו בלאגן..? זה לא שמדובר באיזו רשת כלל עולמית..זו רק חנות שכונתית,וגם אם זה לא יחזיר לך את הכסף או יביא לך את החלקים שאתה רוצה(סביר להניח שאפילו אין לו את החלקים החסרים שרצית) ולא יחזיר לך את הכסף,אבל לפחות תרגיש שלא הרמת ידיים בלי מאבק ונתת לו לעשות עליך קופה "קלה"..

ובכל מקרה,אם יש לך חשבונית תקינה ומפורטת עם החלקים שביקשת לא אמור להיות לו שום טיעון כנגדך..

אני אנסה מחר ללכת לשם למרות שאני מאוד בספק אם זה ילך...

החשבונית אגב זה עוד יותר מרגיז, רשום חלק מהחלקים וספק 650W (שאין כזה דבר בכלל לאנרמקס זה 620), אבל הוא לא כתב

פירוט, רק את השווה :bash: .

האמת אני בכלל גם לא רוצה לראות את הפרצוף שלו יותר בחיים שלי, לטובתו...

הקטע הוא שהכל היה נראה מאוד תקין עד שקיבלתי את המחשב, הוא דיבר יפה ואחריות וזה אבל איך שקיבל את הכסף שם זה נגמר...

אני מאמין בקארמה, לי ב2000 לו ב200000 ...

תאמת אני גם מפחד קצת שאם תהיה לי בעיה אני אצטרך ללכת לממש אצלו אחריות ואז לא יודע מה יהיה :nixweiss:

• תגובות 31
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נורא תלמד את זה כלקח להבא

ועל הכרטיס קול של הלוח על תוותר לו !! זה מוצר שנרכש מכספך והוא כלול בבאנדל !

באיזה זכות הוא עושה את זה בכלל על תהסס לבוא אליו לחנות ולצאת עליו כי אתה צודק במאה אחוז ...אתה רשאי וחייב לקבל את כול הבאנדל של הלוח

אתה יודע לפעמים כדאי לקנות בחלקים ולהרכיב לבד זה שאני יעשה עם אני יקנה לעצמי מחשב ..

ולגבי מנחם אני מחזק את דעת החברים מעליי פשוט אין על השירות שלו ... לפעמים שווה לשלם קצת יותר ולקבל שירות עם אמון ולהרגיש שלא דפקו אותך! בשוש מאחור ובלי ווזילין :-\ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה אני אזמין את החלקים ואבנה לבד באמת (גם ככה אני סידרתי לבד את הכבלים), כנראה-

If you want something done right, you have to do it yourself.

פורסם

בונאה אתה קונה מחשב שהמעבד שלו עולה רק 4 אלף ולא בודק בקבלה את המפרט שהזמנת? היית יכול לתבוע לו תצורה מה זה החליף לך חלקים גנב לך דברים תבוא שרוף לו תחנות הוא עשק אותך יפריאר

פורסם

זה הקטע הם עושים לך קבלה מתומצת שיתן להם מרחב תמרון ככה יכולים לדחוף לך דברים אחרים

לא כמו TMS או פנדה שרושמים בדיוק את הדגם .

פורסם
  • מחבר

בונאה אתה קונה מחשב שהמעבד שלו עולה רק 4 אלף ולא בודק בקבלה את המפרט שהזמנת? היית יכול לתבוע לו תצורה מה זה החליף לך חלקים גנב לך דברים תבוא שרוף לו תחנות הוא עשק אותך יפריאר

מאז הבוקר עבר קצת זמן, אני יוצא עם משהי שעובדת במשרד עורכי דין ושדיברתי איתה היום היא שמעה שאני קצת נסער ושאלה אותי מה קרה,

סיפרתי לה את הסיפור והיא אמרה לי להעתיק את התגובה מפה ולשלוח לה שהיא תוציא מכתב, אני לא מתכוון לוותר לו לזבל הזה...

פורסם

אלי-זבל? ככה קוראים לחנות? :s05:

ואל תוותר לו, כנס בו

פורסם
  • מחבר

חבל שאי אפשר להעביר טון וסאונד בפורום, הוא אומר את זה אליזבל (ELIZABEL) אבל ברור שזה אותו זבל...

פורסם

עצה שלי אל תלכו לחנויות ה"קטנות" האלה למה תמיד כשרציתי לקנות בהם משהו

הם קיבלו אותי כאילו אני לא מבין כלום ומנסים לדחוף לי שטויות ועוד אחרי זה אני צוחק על החנויות האלה

הכי טוב לקנות בחברות הטובות אני מתכוון לאלה המוכרות כמו Skypc/TMSFOX/KSP/Logicpc ויש עוד שלא אמרתי פה

פורסם

אני אנסה מחר ללכת לשם למרות שאני מאוד בספק אם זה ילך...

החשבונית אגב זה עוד יותר מרגיז, רשום חלק מהחלקים וספק 650W (שאין כזה דבר בכלל לאנרמקס זה 620), אבל הוא לא כתב

פירוט, רק את השווה :bash: .

לא הבנתי, בהצעת מחיר יש א', בחשבונית יש ב'?

פורסם
  • מחבר

לא, יש רשימה של חלקים בלי פירוט מחיר והמחיר מופיע מתחת לקו של השווה (רק מחיר סופי בלי פירוט)

פורסם

החלקים בחשבונית זה החלקים שאתה קיבלת בפועל??

, והם זהים למה שהזמנת??

פורסם
  • מחבר

החלקים בחשבונית לא מצויינים בתור דגם או משהו כזה, למשל, "הרד דיסק 1T" "ספק 650" (שאין דבר כזה בכלל לאנרמקס רק 620)

וכן הלאה, ליד כל דבר לא כתוב מחיר, רק את השווה למטה...

פורסם

החלקים בחשבונית לא מצויינים בתור דגם או משהו כזה, למשל, "הרד דיסק 1T" "ספק 650" (שאין דבר כזה בכלל לאנרמקס רק 620)

וכן הלאה, ליד כל דבר לא כתוב מחיר, רק את השווה למטה...

בקיצור תנסה ..

או שמקסימום תנסה לבטל תעסקה עם אתה יכול !

פורסם
  • מחבר

לבטל אני כבר לא אוכל, עבר יותר מחודש, אבל אני רוצה את הכסף של הספק (יקר טילים הREVOLUTION)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים