עבור לתוכן

אליזבל מחשבים ברמת גן ליד הבורסה

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• תגובות 31
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קרה שם שהיה כל כך נורא?

לא קניתי שם אף פעם (אני לא מהאזור).....

אבל כמה רעה יכולה לההיות חנות מחשבים?

פורסם
  • מחבר

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי עצבים :pissed:, החנות עצמה לא עשתה לי כלום, זה המוכר ...

לפני כחודש וחצי בערך נישרף לי הלוח במחשב הקודם ולקח איתו את הזיכרון, החלטתי לקנות מחשב חדש, עשיתי לי את

המחקר שלי ברשת והוצאתי מיפרט שהייתי סגור עליו, לאבא שלי יש משהו שהוא מכיר שהמליץ לנו על האידיוט הזה,

הסיפור הארוך בקצרה? הוצאתי הצעת מחיר מהרשת עם כל הרכיבים לקבל אומדן של מחיר, יצא כמה שיצא, הגשתי את ההצעה

והבחור התחיל לבנות את המחשב, פעמים הוא צלצל אלי, פעם אחת לומר לי שהקירור למעבד שרציתי (CM) קשה לו להשיג

כרגע כי היבואן בבלאגן או משהו, זרמתי איתו ואמרתי לו שיחליף לאחד אחר (ZALMAN), ופעם שניה כי הזיכרונות שרציתי

לא זמינים יותר (OCZ1600 REAPER) והוא מבקש לשנות ל1866, אמרתי לו בסדר, באותו מעמד נאמר לי שחוץ מזה הכל

תקין וקיים. כולי מאושר בחלקי.

אני בא לקחת את המחשב, מסתבר ששונה HDD להיטאצ'י במקום WD, האנטק 1200 או 900II הפך ל900 (עוד היה שם בחור ששאל אותו כמה עלה המארז ובמצח נחושה הוא אומר לו 1000+), הSSD לא אצלו בכלל, המאוורר של הזלמן הורכב הפוך (זה לקח לי כמה ימים לגלות) ועם הפלסטיק שאמור לשמש רק

להגנה כאשר המוצר סגור (TRANSPORT) (עוד הוא אומר לי שזה ככה צריך להיות :bash:), והכי חשוב ספק שלא רציתי או שאלו אותי לגביו.

שחזרתי אליו עם חלק מהדברים הוא הפיל את זה עלי, אני הרכבתי את המאוורר הפוך, אני לא ציינתי שאני רוצה את ה900 II, הוא לא יודע על

איזו משחה טרמית של זלמן אני מדבר (STG1), את המאוורר סטוק של אינטל הוא השאיר אצלו (קניתי גירסת BOX), את הכרטיס קול של הלוח אם הוא השאיר אצלו, מלא כבלים שהייתי אמור גם לקבל עם הלוח הוא השאיר אצלו (SATA IDE )...

מארז החלפתי (שילמתי הפרש), ספק אני רוצה אנרמקס או סיסוניק והסיפור החדש הוא שהיבואן פשט רגל (הוא הציע לי EZCOOL :pissed:)...

קיצר מה אתה היית עושה?

פורסם

למוכר קוראים אלי במקרה..?

AS IF אליזבל..?

כי אם אכן כך הדבר זה מסביר הכל..

פורסם
  • מחבר

:lol::xyxthumbs:

הייתי צריך את הצחוק הזה עכשיו אני ממש מעוצבן...

לא, לבחור קוראים רוני ותתרחקו ממנו והחנות שלו.

אגב, דיברתי היום עם מנחם (IQPC) וזה שמים וארץ, הזמנתי ממנו את הREVOLUTION של אנרמקס והוא היה כל כך אדיב שאני מתחרט

שלא קניתי אצלו את כל המחשב...

פורסם

:lol::xyxthumbs:

הייתי צריך את הצחוק הזה עכשיו אני ממש מעוצבן...

לא, לבחור קוראים רוני ותתרחקו ממנו והחנות שלו.

אגב, דיברתי היום עם מנחם (IQPC) וזה שמים וארץ, הזמנתי ממנו את הREVOLUTION של אנרמקס והוא היה כל כך אדיב שאני מתחרט

שלא קניתי אצלו את כל המחשב...

אין על IQPC, השירות שלהם פשוט מדהים :yelclap:

עזרו לי מאוד כשקניתי את המחשב, ויאיר מתכתב איתי כבר כמה זמן באימיילים כי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אני למדתי ופעם הבאה אני אלך למנחם, אבא שלי רוצה מחשבים לעסק שלו והרוני הזה הפסיד יותר ממה שהוא הרוויח...

מה אתם אומרים על החוויה שלי? לא עצבים? מה אתם הייתם עושים במקומי?

פורסם

את הכרטיס קול של הלוח אם הוא השאיר אצלו....

בחור מוכשר הרוני הזה... קצת מוריד מהמהימנות של כל הסיפור הזה... :P

פורסם
  • מחבר

בחור מוכשר הרוני הזה... קצת מוריד מהמהימנות של כל הסיפור הזה... :P

אם תראה את המפרט שלי אולי תבין שאמרת שטות... :bash:

קיצר גם ממך לא הייתי קונה...

פורסם

אני מבין את הצער שלך לגמרי לגמרי עקב מקרה דומה , ובי נשבעתי שאני לא הולך יותר לחנויות " השכונתיות " או שמתנהגות ככה

פשוט רמאות לשמה ושיא החוצפה שלהם שהם עובדים גם על אנשים שקצת מבינים בחומרה ועל הזין שלהם מה הם יגידו אחר כך

כנראה הם מחפשים רק אנשים שלא מבינים כדי לקצור קופה נחמדה .

פורסם
  • מחבר

מה ניתן לעשות אבל? אני רוצה את הכסף של הספק בחזרה... :pissed:

פורסם

טריק ה"הפתעה! קיבלת משהו אחר" הידוע לשמצה שיצא לי לראות במו עיני מבוצע ע"י חנות מפורסמת שמתחילה באות K...

פורסם
  • מחבר

למזלי לא נתקלתי בזה עד היום, אבל תמיד יש פעם ראשונה... (הייתה לי חוויה אחרת לא נעימה לפני שנים באירוטק אבל זה סיפור אחר)

אחרי זה מצאתי בחור שהייתי מביא ממנו את כל המחשבים שלי, הוא היה אמין מקצועי וממש בסדר, לצערי הוא עבר לחו"ל...

החנות שלך לא מסתיימת בP במקרה? :P

פורסם

יש לך חשבונית עם החלקים המקוריים? מה הבעיה ללכת אליו עם אבא/חבר/קרוב משפחה/חיית מחמד ולהתחיל לעשות לו בלאגן..? זה לא שמדובר באיזו רשת כלל עולמית..זו רק חנות שכונתית,וגם אם זה לא יחזיר לך את הכסף או יביא לך את החלקים שאתה רוצה(סביר להניח שאפילו אין לו את החלקים החסרים שרצית) ולא יחזיר לך את הכסף,אבל לפחות תרגיש שלא הרמת ידיים בלי מאבק ונתת לו לעשות עליך קופה "קלה"..

ובכל מקרה,אם יש לך חשבונית תקינה ומפורטת עם החלקים שביקשת לא אמור להיות לו שום טיעון כנגדך..

פורסם

מבחינתי החנויות האלה הם בדיוק כמו ערוץ הקניות ,אין להם מושג וכל ילד פה בפורום יכול לעשות מהם קרקס,

יאמרו כן לכל דרישה וכשהלקוח הולך ינסו להבין מה לעזאזל הוא רוצה מהם.

"כמו שאני תמיד אומר לא להתפתות לעיסקאות בשטח,אחרת אתה אוכל אותה ,אוכל אותה בגדול ואוכל אותה בחזק" (מהתוכנית זהו זה למי שלא מכיר)

לכו לחנויות מוכרות,כמובן שגם אני ניכוותי פעם אחת לפני הרבה שנים ומאז למדתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים