עבור לתוכן

מעוניין לקנות PS3 כנגן בלו-ריי

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לחבר אותו למסך HD, והשימוש יהיה אקסקלוסיבי לסרטים (הבנתי שכרגע הPS3 הוא כרגע הכי טוב לזה), אז אני לא צריך משחקים או את הג'ויסטיקים, ומן הסתם הנפח לא משנה.

יש חשיבות לאיזה דגם אני קונה? (אסיאתי/אירופאי וכו')

פורסם

בהחלט - סרטיי בלו ריי הם בחלקם נעולים איזורית.

לכן אם אתה קונה ומתכוון לקנות / להשכיר סרטים בארץ - קנה אירופאי (ולפני הזמנת סרטים - תבדוק אם הסרט נעול איזורית , רובם לא , אבל צריך לבדוק)

ואכן הPS3 הוא נגן בלו ריי בין הטובים ביותר (יש כאלו שמתחילים לתת לו תחרות - בעלות של בערך פי 3-4) ובנוסף נגן DVD מצויין מבחינת איכות הUPSCALE ומזרים מדיה נוח ביותר מהמחשב הביתי.

יש לי 2 חברים שקנו את הPS3 אך ורק בתור נגן בלו ריי ומרכז לקולנוע ביתי והם מאוד מרוצים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :xyxthumbs:

האם בארץ יש מקום שאפשר לקנות רק את הקונסולה עצמה? (בלי משחקים/ג'ויסטיקים)

פורסם

ג'ויסטיק אחד אתה חייב גם ככה ואתה מקבל בכל מקרה עם הקונסולה, אבל דיל מינימאלי לדוגמא:

http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={B63E7077-286E-4385-898D-B9D126D06F66}&details_type=1&itemid={FE8C7230-A4E3-46C2-AC9B-9DB6E935C9D4}

חבילה בסיסית של קונסולה באחריות של ישפאר ללא תוספות ב2350.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק! אני אלך על זה

פורסם

יש לך שלט מיוחד לסרטים אם אתה רוצה שנראה כמו של DVD ממוצע והוא יותר נוח להפעלת סרטים

כי אחרת תצטרך לפעולות מסוימות להכנס למין תפריט קטן (משולש למי שמכיר) וזה קצת מציק אם השימוש שלך יהיה רק סרטים.

וגם עוד נקודה טובה שליביו הזכיר זה ההזרמה מהמחשב שזה אחד הדברים!

פורסם
  • מחבר

Wow,

300 ש"ח לשלט זה קצת הרבה, לא? שווה את הכסף?

ובנוגע לסטרימינג, איך זה עובד?

פורסם

זה חישוב שלך אם הוא שווה את הכסף- כי הוא חוסך זמן בפעולות שקשורות לסרטים ולא יותר מזה....

הסטרמינג עובד בצורה מאד פשוטה:

מחברים את ה-PS3 לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל או דרך wifi

מכוונים בהגדרות סטרמינג מ-off ל-on

אם יש לך מדיה סנטר בויסטה, או WMP11 אתה מפעיל גם שם בהגדרות את הסטרמינג ואם אין לך אחד משני אלה

אתה יכול להוריד תוכנה שנקראת TVeresty שאני אישית משתמש בה כי יותר קל שם לסדר את הספריה וזהו!!

ה-PS3 מחפש ומזהה לבד את השרת ואתה תראה אייקון בקטגורית המוזיקה, וידאו והתמונות עם שם המחשב שלך. אתה נכנס לשם ואתה רואה את התיקיות עם הקבצים.

בנוסף יש לך אפשרות להעתיק תכנים ישירות לכונן הקשיח של ה-PS3 ע"י לחיצה אחת.

אני מחבר בכבל רשת וזה מעתיק בטיל!!! ועובד מצוין!

פורסם

ביצה , אמנם אני קצת חדש עם הPS3 (מיום ההשקה) , אולי תספר לי איפה בPS3 מגדירים סטרימינג און ואוף ?

אני אמנם משתמש בזה רק כשנתיים וחצי בערך , אבל עדיין לא נתקלתי בזה.

ובנימה קצת יותר רצינית - התוכנה הכי טובה (גם אחרי שניסיתי את הזבל שויסטה מגיעה איתו , את נרו ואת Tversity) שיעודית לפלייסטיישן 3 היא Ps3 media Server (שם מאוד מקורי ומתוחכם).

היא מהירה , טובה יותר בהגדרות , תומכת ביותר פורמטים , יציבה וקלה הרבה יותר מכל המתחרות שלה, בין השאר כי היא יעודית לפלייסטיישן (ולכן לדוגמא עם XBOX היא בכלל לא עובדת, ככה שלא יהיה ספק - זה לא עוד איזה שרת DNLS בסיסי)

ליביו

פורסם

יש לך בהגדרות > הגדרות אינטרנט > יש שם סטרמינג יש שם לאפשר/לבטל.

אני מרוצה עם TVrersty, אין לי איתה שום בעיות, לא מוצא סיבה להחליף אבל אם אתה אומר על התוכנה הזאת אני ינסה ויבדוק.

פורסם

Wow,

300 ש"ח לשלט זה קצת הרבה, לא? שווה את הכסף?

ובנוגע לסטרימינג, איך זה עובד?

תבדוק בDX ראיתי שם בפחות מ20 דולר.

פורסם

המקורי של סוני DS3 עולה שם 50-60 דולר אם זכרוני אינו מטעה אותי.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, אבל מה זה DX?

וPS3 יכול לעשות upscaling? זה חדש לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים