פורסם 2009 ביולי 716 שנים שלום לכולם,אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן.http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpgאני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ).בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר האמת היא שעיקר העבודה בוצעה על החלק האחורי, בו התאורה אמורה להיות יותר אפלולית כי מדובר בחדר השינה.אם יהיה לי זמן אני אשתדל להעלות רינדור של החדר האחורי.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים נראה ממש יפה.הדבר היחיד שאני יכול להתקטנן עליו זה שכל הכריות נראות כאילו הן אותו מודל, ועדיף שיהיו ביניהן קצת הבדלים.אפשר עוד כמה זויות?
פורסם 2009 ביולי 716 שנים יפה מאוד, התרשמתי במיוחד בכך שב night time העברת בצורה די משכנעת את ההשתקפויות של תוכן הדירה על החלון הגדול, כיאה לזמן לילה.ואכן, אם היו לי הערות הן היו רק לגבי הטקסטורות של הכורסאות, השולחן והכסא.משהו קטן נוסף - לדעתי האישית מקורות האור ב night time בוהקים מדי. התאורה עצמה אמנם טובה ומעודנת, אבל הבוהק של המנורות עצמן מוגזם לדעתי.בהחלט מחכה להתפתחויות.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים בשתי התמונותה אור חזק מידיבתמונה של האור יום לא רואים הצללה ברורה מהספות ושאר העצמים וזה לא נכון, זה גורם לאור להראות כאילו הוא לא זורם נכון במרחב התמונה של הלילה אין מספיק מוות של האור במרחב וההארה גלובלית חזקה מידי ואוניורסלית מידיזו דעתי בכל אופןהמידול נראה נהדר
פורסם 2009 ביולי 716 שנים בתמונה של האור יום לא רואים הצללה ברורה מהספות ושאר העצמים וזה לא נכון, זה גורם לאור להראות כאילו הוא לא זורם נכון במרחב מסכים. התאורה גם קרה וניטרלית מדי יחסית לאור יום.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר היי חבר'ה, המון תודה על התגובות.יש לי שאלה, מישהו יודע איך אני משייך תמונה לרקע כשאני מרנדר במנטל ריי? שברתי על זה את הראש ולא מצאתי דרך...
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אתה בונה חצי ספרה מגיאומטריה סביב הסצנה ומניח עליה תמונה כלשהיא. רצוי שהרקע יוכל לחזור על עצמו ככה שתדאג זלה בפוטושופ אם הוא לא כזה. קודם תמחק חצי מהספרה ולאחר מכן תיתן לה projection צילינדר. (לפריסה של הטקסטורה)תוכל לשחק עם המיקום בלי בעיה. אם יש לך סתם חלונות של בית אתה יכול גם להניח plaens עם טקסטורה (חומר קבוע שלא יושפע מהאור מהסצנה). בהצלחה אחי תעדכן
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר עידכון: בקשר להצללות של הספות, צודקים, תוקן על ידי שימוש במנטל ריי לייט פורטלס. אני מכניס עכשיו פריים לרינדור שאמור לקחת המון זמן בגלל שימוש מודיפייר שיער ופרווה כדי ליצור דשא בגינה, צפו לעידכון מחר בבוקר + זמני רינדור. כמו כן, המערכת שאני עובד עליה היא: CI7 920 2.66Ghz 6Gb DDR3 1600Mhz SLI GTX275 מעטות ההנאות הגיקיות הזהות לשמונה ליבות (הייפר טריידינג כמובן ) על 100 ניצולת
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/GrassTime.jpg מחכה לביקורות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.