עבור לתוכן

עבודה שלי במקס - אשמח לשמוע הערות וביקורות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן.

http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg

אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ).

בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שעיקר העבודה בוצעה על החלק האחורי, בו התאורה אמורה להיות יותר אפלולית כי מדובר בחדר השינה.

אם יהיה לי זמן אני אשתדל להעלות רינדור של החדר האחורי.

פורסם

נראה ממש יפה.

הדבר היחיד שאני יכול להתקטנן עליו זה שכל הכריות נראות כאילו הן אותו מודל, ועדיף שיהיו ביניהן קצת הבדלים.

אפשר עוד כמה זויות?

פורסם

יפה מאוד, התרשמתי במיוחד בכך שב night time העברת בצורה די משכנעת את ההשתקפויות של תוכן הדירה על החלון הגדול, כיאה לזמן לילה.

ואכן, אם היו לי הערות הן היו רק לגבי הטקסטורות של הכורסאות, השולחן והכסא.

משהו קטן נוסף - לדעתי האישית מקורות האור ב night time בוהקים מדי. התאורה עצמה אמנם טובה ומעודנת, אבל הבוהק של המנורות עצמן מוגזם לדעתי.

בהחלט מחכה להתפתחויות.

פורסם

בשתי התמונותה אור חזק מידי

בתמונה של האור יום לא רואים הצללה ברורה מהספות ושאר העצמים וזה לא נכון, זה גורם לאור להראות כאילו הוא לא זורם נכון במרחב

התמונה של הלילה אין מספיק מוות של האור במרחב וההארה גלובלית חזקה מידי ואוניורסלית מידי

זו דעתי בכל אופן

המידול נראה נהדר

פורסם

בתמונה של האור יום לא רואים הצללה ברורה מהספות ושאר העצמים וזה לא נכון, זה גורם לאור להראות כאילו הוא לא זורם נכון במרחב

מסכים. התאורה גם קרה וניטרלית מדי יחסית לאור יום.

פורסם
  • מחבר

היי חבר'ה, המון תודה על התגובות.

יש לי שאלה, מישהו יודע איך אני משייך תמונה לרקע כשאני מרנדר במנטל ריי? שברתי על זה את הראש ולא מצאתי דרך...

פורסם

אתה בונה חצי ספרה מגיאומטריה סביב הסצנה ומניח עליה תמונה כלשהיא. רצוי שהרקע יוכל לחזור על עצמו ככה שתדאג זלה בפוטושופ אם הוא לא כזה.

קודם תמחק חצי מהספרה ולאחר מכן תיתן לה projection צילינדר. (לפריסה של הטקסטורה)

תוכל לשחק עם המיקום בלי בעיה.

אם יש לך סתם חלונות של בית אתה יכול גם להניח plaens עם טקסטורה (חומר קבוע שלא יושפע מהאור מהסצנה).

בהצלחה אחי תעדכן

פורסם
  • מחבר

עידכון:

בקשר להצללות של הספות, צודקים, תוקן על ידי שימוש במנטל ריי לייט פורטלס.

אני מכניס עכשיו פריים לרינדור שאמור לקחת המון זמן בגלל שימוש מודיפייר שיער ופרווה כדי ליצור דשא בגינה, צפו לעידכון מחר בבוקר + זמני רינדור.

כמו כן, המערכת שאני עובד עליה היא:

CI7 920 2.66Ghz

6Gb DDR3 1600Mhz

SLI GTX275

מעטות ההנאות הגיקיות הזהות לשמונה ליבות (הייפר טריידינג כמובן ) על 100 ניצולת :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים