פורסם 2009 ביולי 616 שנים סוף כל סוף נגמר עידן הXP והוויסטה ! עכשיו אנחנו בעידן חדש של שיפורים 7 !!!! ברוך הבא
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר לא כשאני משתמש כבר חודשים ב 7.אה, ואין פה שום עידן חדש.גם אני... אז מה?עכשיו זה הרשמית! יש עידן חדש אחי...מלא מלא שיפורים של באגים שיפורים של קליטה - של WIFIתמיכה בסרטי HD יותר טובה...
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר זה רק גרסת RC ההשקה הרישמית תהיה רק ב2010 זה מספיק אחי! זה אומר שזה רישמי
פורסם 2009 ביולי 616 שנים ולמה את חושב שכל השיפורים המינוריים יפתחו "עידן חדש"?זה נכון שזה הוא לא עידן חדש, אבל זו כן מערכת יציבה, מהירה ויפה, עידן חדש מבחינת MS בכל מקרה.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים את האמת? נמאס לי כבר מXP אבל אני עובר לוינדוס 7 רק ביום שאני אקנה מחשב חדש, לא שווה לי עכשיודרך אגב איך גירסת ה64 ביט של ווינדוס 7? טובה יותר משל XP וויסטה?ומה בעיניין ישומי 16 ביט? שמעתי שיש איזה תמיכה לאחור או משהו? איזה מערכת כזאת?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אני אחכה קצת.. במיוחד כשאני אמור לקבל אותה בחינם (עותק מקורי של ויסטה, שעלה לי גרושים)
פורסם 2009 ביולי 616 שנים ומה בעיניין ישומי 16 ביט? שמעתי שיש איזה תמיכה לאחור או משהו? איזה מערכת כזאת?לפי דעתי התמיכה הכי טובה שתקבל ליישומי 16bit של DOS זה dosbox, עובד אצלי מעולה ב7 64bit, מריץ supaplex חלק עם סאונד 8)
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אני אחכה קצת.. במיוחד כשאני אמור לקבל אותה בחינם (עותק מקורי של ויסטה, שעלה לי גרושים) וכל אחד יכול להשיג עותק שכזה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.