פורסם 2009 ביולי 716 שנים ניתן לשנות מגן רק בתנאים מאוד ספציפים (לדג': למידה מחדש של לפחות 50% משעות הלימוד של המקצוע).בכול מקרה אחר, המגן נשאר זהה עד סוף כיתה י"ב- לאחר י"ב נבחנים ללא מגן.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים יש לי שאלהשאני נכנס לבדוק את הציון שלי באנגלית אני יכול לראות רק את הציונים של המועד קיץ הזה... יש איפשהו אפשרות לראות את הציונים של כל הבגרויות שלי (כלומר מכל המועדים שעשיתי עד כה)?
פורסם 2009 ביולי 716 שנים ניתן לשנות מגן רק בתנאים מאוד ספציפים (לדג': למידה מחדש של לפחות 50% משעות הלימוד של המקצוע). בכול מקרה אחר, המגן נשאר זהה עד סוף כיתה י"ב- לאחר י"ב נבחנים ללא מגן. אתה בטוח?? למה אם זה נשאר עד סוף יב' - זהמצויין זה מה שקראתי גם באיזה אתר שמסביר הכל על הבגרויות. שאלתי את הרכזת בגורוית בבית ספר, והיא אומרת שזה לא נכון =\ קיצור בלאגן : X סעמק שמשרד החינוך יתקן את זה כבר...אני עדיין מקבל את השגיאה שהנתונים לא מופיעים במאגר ..לעזאז אני לא יודע מה לעשות לגבי מחר.. לגשת ולשפר את F ו G או רק את G =\
פורסם 2009 ביולי 716 שנים נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית =\ ראיתי שלעוד כמה זה ככה אל תדאג, זה בטח יסתדר ישר אחרי המועד ב' מחר
פורסם 2009 ביולי 716 שנים E 98 מגן 100 F 87 מגן 95 G 89 95 סופי 95 5 יחידות ישששש ..איזה יופי לא הגיוני שקיבתי 89...בG....אבל בסדר
פורסם 2009 ביולי 716 שנים יש לי שאלהשאני נכנס לבדוק את הציון שלי באנגלית אני יכול לראות רק את הציונים של המועד קיץ הזה... יש איפשהו אפשרות לראות את הציונים של כל הבגרויות שלי (כלומר מכל המועדים שעשיתי עד כה)?רק דרך מזכירת הבגרויות בביה"ס (או באמצעות תוכנת משו"ב, אם ביה"ס משתמש בה).אתה בטוח??...כן. סימוכין: http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/HanchayotVenehalim/Hodaot/ShinuiTziunShnati.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.