פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מה אמרנו לגבי ירידות אישיות? תרסנו את הפה. זו לא ירידה אישית! זו לא ירידה בכלל! ו :pissed: גבר ,ברמה הזות זה כבר קונצרטה וקונסרטה לא מיועדת להיות יותר חזקה אלא להשפיע ליותר זמן. יש גם במינונים חלשים.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים שיש מזגן מרכזי בבית ופתאום אחד האזרחים בבית החליט לכבות אותו כי קר לו...ואתה כולך מת מחום!! ופתאום מגלה שאותו אזרח עם חברה שלו בחדר ולא נעים להפריע חח
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים שיש מזגן מרכזי בבית ופתאום אחד האזרחים בבית החליט לכבות אותו כי קר לו...ואתה כולך מת מחום!! ופתאום מגלה שאותו אזרח עם חברה שלו בחדר ולא נעים להפריע חחאחד האזרחים? מה אתה גר בבית שאנטי במדינת הותיקן?
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים זו לא ירידה אישית! זו לא ירידה בכלל! ו :pissed: וקונסרטה לא מיועדת להיות יותר חזקה אלא להשפיע ליותר זמן. יש גם במינונים חלשים. לא כוון אלייך, אבל הי... על ראש הגנב בוער הכובע ;D
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ביוקרטיית האישורים בבית ספר (אין לי מושג למה נזכרתי בזה עכשיו)המנסג'ר של הפייסבוק
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ביוקרטיית האישורים בבית ספר (אין לי מושג למה נזכרתי בזה עכשיו)המנסג'ר של הפייסבוקאם כבר,פייסבוק.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אני מודה שעבר גם אני חשבתי שפייסבקו זה דבר מטומטם ובזבוז זמן טהור, אבל גיליתי שבמינון נכון (בחיים שלי לא שיחקתי במשחקים בפייסבוק) זה דווקא די שימושי
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים הדבר הכי מעצבן בפייסבוק זה שאיזה כוסית שהייתה איתך בשכבה מעלה תמונות מהסופ''ש ביםואתה כולך מעביר תמונה תמונה ופתאום אתה מעביר ולא בא שום תמונה פשוט דף ריק ופלאש מכוער כזה טוען לך 3 שעות..
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ^^^כשכוסית מוחקת תמונות שלה מהיםעריכה:חחח תגיד לי, אתה לא מתבייש?אני מקווה לעבור ואתה לא מבסוט מה-90 שלך?וואלה הצלחת לעצבן אותיאנשים שמתעצבנים כשמישהו לא מרוצה מהציון שהוא קיבל
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אם כבר,פייסבוק.אם כבר,מסנג'ר.הדבר הכי מעצבן בעולם - שאתה כמעט נרדם על הספה (או נרדם לכמה דקות) ואז אתה רם כדי לצחצח שיניים ולעבור למיטה והצחצוח שיניים מעיר אותך לגמרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.