פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6אמרו לי בהתחלה ללכת על הAbBIT IS7אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה-MSI NEO 865על מה אתם ממליצים ללכת?ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר nopeההבדל במכירים הוא MSI :560(בלי לאן שניהם.. יש לי כבר כרטיס רשת)IS7:640לא OCלמשחקים ביתייםלשימוש ביתי אני צריך מחשב עם תוחלת חיים ארוכה(זה כבר לפורום מפרטים)...
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים אם שניהם מבוססים על אותה מערכת שבבים {אני מניח 865PE} ואין הבדל משמעותי בפיצ'רים ובבנדל, אז תלך על הזול יותר ! {אני בכל אופן ממליץ לך לחכות למישהו שמבין יותר בלוחות אם החדשים לפנטיום }
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים תראה הלוח של MSI הכן זכה כטוב ביותר מבין לוחות האם המבוססים על הצ'יפסט 865PE עכשיו עם אתה מחפש לוח אחר שיחזיק לך מעמד ויהיה אמין וכל זה תמיד יש לך את האופציות ללכת על הלוחות של אינטל שהם אמינים ופשוטים אני אישית אבל אולי אפילו ההיתי הולך על איזה לוח של ג'יגה בייט או אסוס בכל אופן כל אלה הם טובים ואתה צריך לעשות החלטה מפחינה כספית מאחר ואתה צריך אותו אך ורק לאמינות לאורך זמן ולשימושי משחקים אתה לא הולך לעשות איתו OC דבר שמלתחילה היה פוסל חלק מן הלוחות שהינך יכול לרכוש.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר טוב אני חושב שאני באמת אלך על הMSI NEO2עכשיו האם ההבדל בינו לבין ה INTEL ROCK LAKEמשמעותי מבחינת ביצועים? כי להפתעתי גיליתי שרוב החנויות לא משווקות MSI NEO2orIS7-------------------------------------שאלה נפרדת היא איזה שני זכרונות במהירות 400כדאי לי לקחת..?עדיף זולים... אני קטן בתקציב
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר סבבהועכשיו שאלה נפרדת היא איזה שני זכרונות במהירות 400כדאי לי לקחת..?וכד"א האם כדאי לי לחכות עד אוקטובר בערך הרי בספטמבר אמור להיכנס לשיווק ה 1000 fbs(נראה לי שכותבים את זה ככה)ואז תהיה הוזלה במכירים...?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר תיקח 2 זולים אבל מחברה ידועההמהירות שלהם פחות חשובה מהאיכותסליחה על הנימהאבל רק עצות ממשיות וחכמות ממש בקשה...יש את ה Samsungויש את הTwinmosואת הKingstonיש המלצה?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים לי יש קינגסטון במהירות 333 מה''צ שפועלים בדואל ואני ממליץ על קינגסטון 256 של קינגסטון עולה בערך 270 שקל וזה די זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.