עבור לתוכן

תואר בתקשורת חזותית לימודי ערב - יש כזה דבר?!

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מעוניינת ללמוד תואר בתקשורת חזותית.

מאחר ויש לי כבר תואר בהנדסת תעשיה וניהול אין לי אפשרות להפסיק את החיים שוב לעוד 4 שנים - חייבת לעבוד.

האם יש אפשרות לעשות את התואר בלימודי ערב?

ביררתי גם על האופציה של לימודי תעודה אך אני מעוניינת בהעשרה מעבר לידע טכני (יש לי יכולת ללמוד לבד את התוכנות, פוטושופ למדתי ואני בדרך ללמוד אילוסטרייטור) לכן אני מניחה שלימודי תעודה לא ממש יעזרו לי, אני צודקת?

אשמח לכל תגובה,

אני לא ממש מבינה ורק עכשיו התחלתי להתעניין.

תודה רבה,

שני

פורסם

בהתחשב במצבך ובאופי הלו"ז שלך הייתי ממליץ לך לבדוק אופציית ביניים בין לימודי תעודה לתואר:

לימודי הנדסאים.

מעבר לידע הטכני (שבמילא בסיסי ויצריך לימוד עצמי שלך עם התוכנות,מה שאת כבר למדת לעשות נכון) הלימודים משלבים המון תוכן "העשרה" (אני שם את זה במרכאות , כי בעיצוב הנושאים הללו הם לא העשרה אלא ליבת המקצועיות שלך, זה בעצם מה שמבדיל תוצר שלך מתוצר של מישהו שלמד לבד).

את תלמדי שיעורי קונספט, יסודות עיצוב, הפקות, טיפוגרפיה, ועוד מגוון מקצועות שכאלו שימצבו אותך הרבה מעל לדעתי מאשר סתם עוד מישהו שלמד לעשות טוטוריאלים (למען הסר ספק, גם במקרה הזה, את תריצי לא מעט טוטוריאלים).

בניסוח יפה יותר- ילמדו אותך שכל התוכנות הן כלים לביצוע הרעיון שיש לך בראש. ואת מוכרת את הרעיון ולא את האפקטים של פוטושופ.

ישנם שני מסלולים עיקריים: תקשורת חזותית (זה אם את מתכוונת להתעסק בעיקר בהפקות דפוס, אריזות וכו') או אינטראקטיב (אם את מתכוונת להתעסק יותר במדיה דיגיטלית, כמו אתרי אינטרנט, מצגות, ווידאו ושאר המדיות הדיגיטליות) . <---חשוב להדגיש שני התחומים נוגעים זה בזה, כך שאם תבחרי תקשורת חזותית, תגעי גם באינטראקטיב ואם תבחרי לתת דגש באינטראקטיב- אז תלמדי גם את נושא ההפקות והPRINT. פשוט בדגשים שונים. בשני התחומים -ההעשרה שאת מדברת עליה קיימת (עיצוב,קונספט,תדמית,שיווק וכו'...)

איפה למה כמה ואיך בשביל זה כבר יש גוגל, קיימות לא מעט מכללות שמציעות את המסלולים, היות וזה לא מסלול תואר ראשון אז הסיכוי למסלול ערב הוא רב יותר (תלוי במכללה) .

בהצלחה.

פורסם

אין הרבה מה להרחיב, שימי מעליי קלע בדיוק לנקודות הנכונות.

שןשן, פרטי בבקשה האם המיקום הגיאוגרפי משנה לך, ואם כן היכן בערך את מעדיפה ללמוד, וננסה להמליץ לך על מקומות ספציפיים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור תל אביב / השרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים