עבור לתוכן

צריך פתרון למחיקת וירוס חזקק!!

Featured Replies

פורסם

יש לי וירוס בכונן נייד..... אי אפשר להוציא אותו.... אפילו רק שאני מחבר את הכונן הוירוס ישר עובר למחשב...כדי להוציא אותו מהמחשב הייתי צריך לעשות שיחזור מערכת..(יש לי את ה NOD32 החדש והוא לא מתגבר עליו..)... אם יש למישהו איזה דרך להוציא אותו..... אני חייב פתרון דחוף!!

הוירוס גם עבר לי פעם אחת לכרטיס של הפלאפון...אבל כשחיברתי אותו דרך הבלוטוס' למחשב ראיתי איזה חמישה קבצים כאלה...והצלחתי למחוק אותם(כאילו מחקתי ת'וירוס)...שלא כמו בכונן שאני הכלל לא רואה אותם....

פורסם

זה דומה למה שהיה לי וזה גם נדבק בקבצים שצרבתי דיסקים ואייפון וכו'... הכל הלך כי רק אתה מחבר למחשב הוירוס נכנס -רק פירמוט עוזר

אם זה אותו וירוס גם שאתה מוחק אותו [גם עם תוכנה] הוא חוזר פשוט משכפל את עצמו. תראה אם יש לך כמה וירוסים במנהל משימות בדרך כלל זה מופיע שם.

פורסם
  • מחבר

עשיתי למחשב שלי שיחזור מערכת...אז ככה שאין לי אותו על המחשב.... אבל אני צריך פתרון לכונן....יש לי שם מלא דברים .... אם אני רק יחבר אותו למחשב ישר כל הוירוסים עוד הפעם יעברו.....

פורסם

ניסית במצב בטוח?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה...מה הוא יכול להראות לי את הקבצים האלה???.... כמו שאמרתי...שחיברתי ת'טלפון דרך הבלוטוס' ...התוכנה הראתה לי את הקבצים האלה(איזה 5 ככה) ומחקתי אותם וזהו..... אין לי בפלאפון..אני מאמין שבטוח אפשר לעשות ככה לכונן נייד שלי.

פורסם

יש דרך מסוימת שתוכל לעבוד לך אבל אתה תצטרך לפרמט את הכונן מייד אחרי, אז ככה אם יש לך נרו במחשב אז תכנס לנרו ותחבר את הכונן אבל אל תפתח אותו

אחרי שהכונן מחובר ונרו פתוח תלך לסייר של נרו ודרכו תעתיק את כל הקבצים שאתה צריך אבל מיד אחרי זה תעשה פירמוט לכונן כי נרו מעתיק קבצים בערך בצורה שהקוקיס של האינטרנט נשמרים על המחשב שלך , ולכן אתה יכול לעקוף את האנטי ווירוס דרכו .

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהוירוס עובר ישר כשמחברים את הכונן... אפילו אם לא פתחתי אותו..זה מה שקרה לי בהתחלה!!

פורסם

אם יש לך NOD32 כמו שאמרת קודם אז אמור להיות בידוד של הווירוסים מין הודעה כזאת שקופצת

ואם לא תנסה להוריד antyspyware מומלץ spyware doctor הוא יודע לעשות את העבודה כמו שצריך והוא לא ממש מכביד על המחשב

פורסם

נכון שיחזור מערכת גם עוזר [לא יודע אם תמיד]

עם התוכנה a-squared מצא את כל הוירוסים [שהם גם נדבקים בכל המחשב] אבל זה לא עוזר תמיד הוא חוזר לכן רק פירמוט או שיחזור מערכת יעזור .

לי אותו זמן הלכו הדברים במחשב .

פורסם

אולי תחבר את הכונן נייד, כמובן שיכנס שוב הוירוס, ותנסה לעשות פירמוט מהיר לכונן ואז לעשות שיחזור מערכת

פורסם
  • מחבר

כל הפנייה שלי פה היא בשביל להציל את הכונן שלי ולא לפרמט אותו!!!!

פורסם

מה הבעיה??

תכניס אותו פעם אחת למחשב(שידבק), תעתיק את מה שאתה צריך למחשב, ואז תעשה שיחזור תערכת (אם אתה חושב שזה יעזור לך, לפי דעתי שחזור מערכת לא מוריד אותו..).

בשביל לראות את הקבצים של הוירוס אתה צריך לראות קבצי מערכת מוסתרים. תיכנס למחשב שלי, למעלה יש Tools->Folder options. בחלון שנפתח תלך ל-View, תחפש שם אפשרות ל-Hidden files and folders ותסמן לראות אותם. חוץ מזה, יש לך יותר למטה שורה כזאת שמסומנת בוי, שרשום שם "Hide protected operating system files". תוריד את הוי הזה, ואו.קיי, ואז אתה אמור לראות את הקבצים של הוירוס...

פורסם

כתבןלו את זה כמה פעמיים , תעשה מה שמעלי אמר לך אם אתה רוצה לשמור את הדברים שנמצאים בכונן.

אחר -כך תנקה את כל הכונן הנייד .

פורסם

פתרון אחר יכול להיות לעתיק את הקבצים עם Live CD של לינוקס (אובונטו או משהו..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים