עבור לתוכן

שני בעיות מעצבנות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי אז שניה תסכמו לי מה לעשות..

למחוק את הcache, ולמחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש?

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם נסה את מה שמולטי הציע, אם זה עוד לא עוזר אז תפנה לניקויי הדרייברים והתקנה מחדש של ה.NET ולאחריהם הדרייברים.

שוב, אתה יכול גם לנסות להישתמש בגירסה שלא מצריכה את ה.NET ולראות אם זה עוזר (אבל זה צעד אחרון לדעתי).

פורסם
  • מחבר

טוב ניסתי מה שהוא הציע, לא הלך, אותה השגיאה.

אין לי אפשרות להחליף כרטיס מסך.

עזבו את הבעיה הזו בצד..

תתרכזו בבעיה של התקיעה בהתחלת המחשב.

פורסם

העיניין הוא שהן נראות קשורות, שהמחשב עולה הוא טוען את הדרייברים ואם יש לך בעיה שם אז צריך לפתור אותה קודם ואז יש

סיכוי סביר שהבעיה תיפתר מעצמה.

אל תתעצל, מחק את הדרייבר, את ה.NET, נקה עם DRIVER SWEEP ותתקין מחדש (לפי הסדר בהודעה הקודמת שלי)

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שהן נראות קשורות, שהמחשב עולה הוא טוען את הדרייברים ואם יש לך בעיה שם אז צריך לפתור אותה קודם ואז יש

סיכוי סביר שהבעיה תיפתר מעצמה.

אל תתעצל, מחק את הדרייבר, את ה.NET, נקה עם DRIVER SWEEP ותתקין מחדש (לפי הסדר בהודעה הקודמת שלי)

עשיתי הכל אחד לאחד. ועדיין אני מקבל שגיאה.

פורסם

אז זה מריח לי כמו תקלה בחומרה. נסה לקחת מחבר כרטיס ולהחליף עם שלך ותראה עם זה עוזר...

פורסם
  • מחבר

חשבתי על עדכון ביוס, אולי זה מזה.

פורסם

ביוס תעדכן רק אם אתה יודע מה אתה עושה, אני לא מאמין שזה ביוס כי זה בעיקר למעבדים וכו', מה גם אתה אומר שזה

עבד לך לפני.

פורסם

תמיד התקנת את אותו ווינדוס? כלומר, מאותו דיסק? האם הווינדוס מקורי?

אם לא, תנסה להתקין מדיסק אחר, תשאיל מחבר או משהו ותראה אם אתה מקבל את אותה הבעיה...

אם לא אז יש מצב שזאת באמת בעית חומרה

פורסם
  • מחבר

זה אותו הדיסק, וזה ווינדוס חוקי, הקטע הוא שבפרמוט הראשון הדרייבר עבד (הבעיה של עליית ההתחל עדיין הייתה). ואחרי הפרמוט הראשון הדרייבר לא עבד ושני הבעיות לא נפתרו

פורסם

סורי על השאלה הטפשית אבל: אתה עושה פרמוט מלא של כונן C או מתקין על מה שיש?

והאם אתה עושה הסרה מלאה או מהירה (לפי האפשרויות שהווינדוס נותן) מקווה שהבנת אותי :)

כי לי פעם שפרמטתי, יצא לי לפרמט את הכונן בלי למחוק אותו לגמרי ואז היו לי גם בעיות עם כמה דרייברים. אז אולי זאת הבעיה....

לא יודעת, אין לך מה להפסיד, תנסה.

פורסם
  • מחבר

פרמוט מלא, ומחיקה מלאה.

פורסם

פרמוט מלא, ומחיקה מלאה.

טוב אז זה לא זה.

אז אולי באמת זאת הבעיה עם ה-NET.

פורסם
  • מחבר

עשיתי קצת חיפוש ברשת על הERROR שאתה מקבל, ממה שנראה זה באמת קשור ל.NET של מייקרוסופט, מה עם הדרייבר השני

שלהם? לא הקטליסט, ניסית?

http://www.google.co.il/search?hl=en&rlz=1C1CHMB_en-GBIL332IL332&q=cli.exe+error+on+startup&btnG=Search&meta=

איזה דרייבר שני?

ואני מנסה עכשיו למחוק את הNET ואני מקבל דו"ח שגיאות וזה יוצא לי מהמחיקה..

אני ינסה עם תוכנה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים