פורסם 2009 ביולי 516 שנים יש לי חומרה לא מזוהת במחשב ושמה "בקר אפיק SM" אם מישהו יודע מזה הוא יכול בבקשה להביא דרייבר לזה, חיפשתי באינטרנט לא מצא לי כלום!תודה לעוזרים ;D
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר תתקין את הדרייברים של הצ'יפסטתראה אחי אנ'לא בדיוק גאון מחשבים, מזה צ'יפסט?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים בעברית זה ערכת שבבים,אם אתה רוצה עוד מידעחפש את זה בגוגל,בכל אופן בחזרה לענייןפשוט תכניס תדיסק של הלוח אם זה צריך להיות שמהאם איבדתה אותו אז פשוט תוריד מהאתר של היצרןאם אינך יודע מה הדגם של הלוח תוריד cpu-zוכנס ללשונית הmainboard ולידע כללי לפעם הבאהלאחר פירמוט ,הדרייבר של הציפסט הוא הראשון שצריך להתקיןלפני האחרים
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר בעברית זה ערכת שבבים,אם אתה רוצה עוד מידע חפש את זה בגוגל,בכל אופן בחזרה לעניין פשוט תכניס תדיסק של הלוח אם זה צריך להיות שמה אם איבדתה אותו אז פשוט תוריד מהאתר של היצרן אם אינך יודע מה הדגם של הלוח תוריד cpu-z וכנס ללשונית הmainboard ולידע כללי לפעם הבאה לאחר פירמוט ,הדרייבר של הציפסט הוא הראשון שצריך להתקין לפני האחרים אחי אבל הורדתי ת'דרייברים והכל והתקנתי וזה עדיין לא עזר, אני אחפש באתר שלהם דרייבר לבקר הזה, קיצר תודע בכל מקרה אבל תוכל להביא לי עזרה יותר ספציפית כמו איזה קישור אני אודה לך
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אני הייתי ספציפי עד כמה שאפשר,אמרתי לך להתקיןאת הדרייבר המדובר מהדיסק של הלוח אם אולהוריד אותו מהאתר של היצרן (ועוד גם פירטתיעל איך לגלות מהו הדגם של הלוח אם למקרה שאתה לא יודע)בכל אופן,אם כל הכבוד (ויש תאמין לי)אני יכול רק להראות לך תדרך ואתה צריך לבחור אם ללכתבה או לא,להביא לינקים ספציפיים וכל זה מבחינתי זה מיותרכי זה כבר משו שאתה צריך לעשות לבד,שום דבר מסובך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.