עבור לתוכן

Age of Empires 2 ברשת - פשוט לא הולך לי עם פורטים ובלי פורטים...

Featured Replies

פורסם

אז ככה... אני וכמה מחברי הטובים :silly: חולים על Age of empires 2 expansion והיינו משחקים בזה פעם למוות.

עכשיו אנחנו מנסים לחזור :-)

ZONE של מיקרוסופט נסגר כבר מזמן ואין את כל החדרים ברשת של המשחק שם אבל עדיין יש קהילה בGAMESPY... הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליח להתחבר לשום IP של משחק שאני מקבל... אחרי כל IP שאני מכניס אני פשוט רואה שורה ריקה, כאילו לא הכנסתי שום כתובת.

המחשב חדש אבל גם על המחשב הקודם הייתה בעיה דומה...

אני עובד על XP Pro 64, הRouter הוא ROTAL RTA 1025W, הIP שלי היא הראשונה מהרשת בבית, מוגדרת ידנית, בהגדרות הROUTER פתחתי את כל הפורטים שצריך (בהגדרות המובנות יש גם אפשרות בתוך הROUTER לAGE OF EMPIRES 2) וגם פתחתי ידנית לפי PORTFORWARD.com בלי להסתבך יותר מדי... וכמובן שהגדרתי את זה לIP שלי.

בניגוד לEMULE שדווקא משתפת פעולה עם זה, כאן זה לא הולך.

ניסיתי גם לשים את הIP על DMZ ובמקביל לבטל את הFIREWALL של WINDOWS, גם לא עזר וגם ככה בFIREWALL הגדרתי את המשחק כפתוח.

חשבתי אולי יש SERVICES שחסמתי אחרי ההתקנה WINDOWS שלא מאפשרים התקשרות עם אנשים אחרים... פתחתי SERVICES של TELNET וכל מיני שירותי רשת שונים, באמת שאין שום דבר הגיוני שאני יכול לחשוב עליו שחוסם אותי פה, גם הגירסא של המשחק מעודכנת כמו שצריך.

מערכת ההפעלה ובכלל כל המחשב וההארדדיסק חדשים, אין וירוסים או SPYWARES וכו'... מחשב חלק ודנדש.

אם מישהו פה יכול לחשוב על עוד כיוונים שלא חשבתי עליהם או שיש לו את המשחק וזה עובד לו בסדר אני אשמח לשמוע עוד רעיונות... באמת שכבר אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות.

תודה,

אוהד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים