עבור לתוכן

איפה לקנות משקולות יד?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות זוג משקולות יד (5 ק"ג), והמקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מגה ספורט. שם בטח יקרעו אותי במחיר...

יש המלצות למקומות טובים לקנות?

חוצמזה... יש סוגים? מה עדיף? מצופה, לא מצופה וכו'...

פורסם

המחיר הממוצע למשקולות אמור להיות 6-7-8 ש"ח לקילוגרם.

אבל,אם אתה באמת מתכוון להתאמן ברצינות תשקול לקנות מראש מוטות הברגה ומשקל מתאים להן..זה אמנם יהיה יקר משמעותית,אבל מנסיון,ברגע שתתחיל להתאמן המשקל אותו אתה תוכל להרים יגדל..ומהר מאוד תווכח שהמשקולות שקנית כבר לא ממש מספקות את הסחורה ואתה צריך לעשות המון חזרות שמעייפות ולא מספקות את התוצאה הרצויה(משקל כבד ומספר חזרות נמוך תורם להגדלת מאסת השריר,משקל נמוך ומספר חזרות גבוה תורם בהגדלת סיבולת השריר).

שוב,זה אמנם יעלה לך הרבה יותר,אבל אם להתאמן צריך להתאמן נכון,גם בבית.

פורסם

לפני דיי המון זמן עברתי בספורט דיפו (לא בטוח איפה בדיוק) והמחיר היה הרבה יותר נמוך ממגה ספורט

אבל אם סה"כ צריך 10 קג גם ככה לא תחסוף יותר מדיי

חוץ מזה, חפש בגוגל יש כמה חנויות און ליין

פורסם

מצטרף לשאלה! :xyxthumbs: (צריכים קצת שרירים לבריכה ולים, לא ככה? :nixweiss:)

האם יש חנויות אונליין מומלצות או חנויות אמיתיות מומלצות/ זולות שמספקות את הסחורה במחיר טוב? (למעשה אני אפילו מעדיף אונליין בגלל שאני לא רוצה לרוץ בחום)

זה או משקולות או פאוורבול ואני מעדיף משהו אמיתי קודם על פני "צעצוע". :smile1:

פורסם

מצטרף לשאלה! :xyxthumbs: (צריכים קצת שרירים לבריכה ולים, לא ככה? :nixweiss:)

האם יש חנויות אונליין מומלצות או חנויות אמיתיות מומלצות/ זולות שמספקות את הסחורה במחיר טוב? (למעשה אני אפילו מעדיף אונליין בגלל שאני לא רוצה לרוץ בחום)

זה או משקולות או פאוורבול ואני מעדיף משהו אמיתי קודם על פני "צעצוע". :smile1:

אפילו בצחוק לא הייתי קורא לפאוורבול צעצוע :o

פורסם

במגה ספורט בדיזינגוף היה מבצע על מוטות משקולות בהברגה...

ומשקולת אחת של 5 קילו עלתה 49.90, אבל זה היה ביום שישי לא יודע מה הולך היום...

פורסם

כמו שכבר אמרתי,מחיר משקולות הולך לפי,ובכן,משקל..

על כל קילו אתה אמור לשלם 6-7-8 שקל,כמובן שאם אתה מעוניין במשקל מרופד(אני לא מדבר על משקולת יד אלא על משקל מתברג/נתלה) הוא יעלה קצת יותר..אבל זה טווח המחיר הסביר.. 50 שקל למשקולת 5 קילו זה אוברקיל.

בחנויות בהן אני קניתי המחיר היה נתון למיקוח..ההתחלתי היה 8 ש"ח לקילו אבל לבסוף סיכמתי על 6 לקילו,משום שקניתי 16 קילו ועוד כמה אביזרים...אמנם אלה "כולה" 32 ש"ח הנחה(על קנייה של כמה מאות),אבל עדיין נעים לדעת שלא דפקו אותך עד העצם במחיר,אלא קצת פחות.. ::)

פורסם

מה עם ebay?בדקתם?

פורסם

מה עם ebay?בדקתם?

על שירות שהמשלוח מחושב ע"פ משקל , EBAY נשמע כמו אופציה לא מומלצת בכלל...

מאחר ומדובר במשקולות , אני בספק שיהיה משלוח חינם

פורסם

תחפש מיד שנייה, אבא שלי קנה סט משקולות עם שני מוטות הברגה ו40 קילו דיסקים ב400 ש"ח...

אם כבר אתה מגיע למחיר כזה למה שלא תעשה מנוי לחדר כושר? 400 ש"ח זה משהו כמו 3 חודשים

פורסם

אם כבר אתה מגיע למחיר כזה למה שלא תעשה מנוי לחדר כושר? 400 ש"ח זה משהו כמו 3 חודשים

איפה בדיוק אתה מוצא חדר כושר ב400 ש"ח ל3 חודשים??

פורסם

^

בדיוק.

מכון כושר דרעק עולה כיום לפחות איזה 200 שקל בחודש,וזה עוד בלי לציין ששלושה חודשים במכון כושר לא יעזרו לך בשיט אם לא תמשיך להתאמן אחרי זה..ולעומת זאת גם עם משקולות "פרימיטיביות" במחיר של כמה מאות שקלים אפשר לעשות המון תרגילים מועילים ולפתח את הגוף..ובכלליות,כשאפשר בכמה אלפי שקלים לעשות אחלה של חדר כושר ביתי,אני ממש לא מבין את אלו שבוחרים לשלם את אותם אלפי שקלים,שנה אחר שנה,להתאמן במכון כושר..אבל זה רק אני(שמעדיף להתאמן לבד ולא לחכות בתור למכשירים),אני מניח..

פורסם

אני 4 שנים התאמנתי בבית, יש לי מוט מטח, שתי משקולות (מוטות הברגה עם משקל עד 20 קילו לכל משקולת) שתי משקולות של 8 קילו. 4 שנים התאמנתי בבית והשינויים היו מינוריים. לעומת זאת חודש בחדר כושר ואני כבר רואה שינויים.

אצלנו חדר כושר לחודשיים של החופש עולה 200 ש"ח. הוא לא ענק, אבל כל המכשירים בו עובדים, יש בו כל מה שצריך אבל הוא עובד רק אחרי 4.

פורסם

כדי לעבוד רציני בבית לא מספיק רק משקולות צריך גם ספה, מוטות וצלחות בכמות יפה

עדיף כבר לעשות מנוי לחדר כושר לחודש ולראות אם אתה בכלל בקטע מאשר לזרוק כסף על אימון בית שככל שתתקדם תצטרך להוסיף עוד כסף והוא יהיה פחות יעיל

ובתכלס אי אפשר כמעט לעשות כלום עם חמש קילו ליד, בטח לא משהו שיעלה מסת שריר

פורסם

בידיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים