עבור לתוכן

שאלה/ מה עדיף C2D או DC בתדר יותר גבוה

Featured Replies

פורסם

בס"ד

מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC)

ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ?

ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד)

תודה רבה

פורסם

שניהם C2D בתכלס

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה E5200 מבוסס C2D ?

ויש הבדל הין שני הסדרות ?

פורסם

שניהם C2D בתכלס

לא נכון. הDC זאת טכנולוגיה דפוקה שלא מנצלת כלום מהליבה השנייה.

פורסם
  • מחבר

ומה עם לוח? אך אני מוצא לוחות עם CF (אתר או משהוא) ומה עם CF ל4670 זה טוב? ואיזה ספק צריך?

פורסם

למה אתה צריך לוח עם CF סתם מייקר את העניין ותוספת הביצועים היא לא פי 2, אפילו לא חצי מזה

פורסם

כן, הE5200 הוא C2D כשר למהדרין 100%

ולכן לא יהיה הבדל משמעותי

פורסם

כן, הE5200 הוא C2D כשר למהדרין 100%

ולכן לא יהיה הבדל משמעותי

לא הוא לא, אין לו InetlVT וTET וזה הבדל משמעותי... כמו כן גם אין תמיכה בC1E State ככה שהHibernate של VISTA/7 לא יעבדו בצורה אופטימאלית.

וFSB של 800MHZ זה צוואר בקבוק לא קטן בביצועים בימים האלה.

פורסם

לא הוא לא, אין לו InetlVT וTET וזה הבדל משמעותי... כמו כן גם אין תמיכה בC1E State ככה שהHibernate של VISTA/7 לא יעבדו בצורה אופטימאלית.

וFSB של 800MHZ זה צוואר בקבוק לא קטן בביצועים בימים האלה.

זרקתה משהו אולי תפרט קצת בשביל אלו שלא הבינו ממש אחי!!

כי לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו שהם אותו דבר בדיוק מלבד כמה שיפורים..

פורסם

הבדלים במהירות הFSB, בE6550 יש FSB במהירות של 1333MHZ, בE5300/5200 יש FSB במהירות של 800MHZ, ההפרש בביצועים בעיקר באפליקציות memory intensive הוא לא קטן בעליל.

TET זה מגנון אבטחה מבונה במעבד שבין שאר הדברים דרוש למספר אפליקציות של הצפנה\רכיבים ביומטריים, ומאפשר למערכת להריץ קוד חתום בצורה נכונה.

VT זאת טכנ' הווירטואליזציה של Intel שמאפשרת לHVים שונים לגשת למעבד, ולבקר הפסיקות בצורה ישירה מה שמאיץ בצורה דיי דרסטית את הפעולה של מכונות ווירטואליות בכל תוכנת ווירטואליזציה תומכת, ותוכנות מסויימות כמו VPC 2009 וHyper-V של MS יידרשו את היכולת הזאת כדי לעבוד בצורה כלשהי.

ההבדל במחיר יהיה גג 100 שקל ככה שלטעמי אין פה שיקול בכלל, יש סיבה למה המעבד כביכול "מהיר" יותר וזול יותר.

פורסם

דובי זובי - ואללה, לגזור ולשמור - חזק ואמץ :yelclap:

חחה חזזזזזק!

תודה דובי זובי זה מראה שיש עוד הרבה דברים ללמוד על יכולות של מעבדים... :xyxthumbs:

פורסם

הבדלים במהירות הFSB, בE6550 יש FSB במהירות של 1333MHZ, בE5300/5200 יש FSB במהירות של 800MHZ, ההפרש בביצועים בעיקר באפליקציות memory intensive הוא לא קטן בעליל.

TET זה מגנון אבטחה מבונה במעבד שבין שאר הדברים דרוש למספר אפליקציות של הצפנה\רכיבים ביומטריים, ומאפשר למערכת להריץ קוד חתום בצורה נכונה.

VT זאת טכנ' הווירטואליזציה של Intel שמאפשרת לHVים שונים לגשת למעבד, ולבקר הפסיקות בצורה ישירה מה שמאיץ בצורה דיי דרסטית את הפעולה של מכונות ווירטואליות בכל תוכנת ווירטואליזציה תומכת, ותוכנות מסויימות כמו VPC 2009 וHyper-V של MS יידרשו את היכולת הזאת כדי לעבוד בצורה כלשהי.

ההבדל במחיר יהיה גג 100 שקל ככה שלטעמי אין פה שיקול בכלל, יש סיבה למה המעבד כביכול "מהיר" יותר וזול יותר.

הוכחת לי שדובים לא רק חמודים ואומרים "I love you" שלוחצים להם בבטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים