פורסם 2009 ביולי 516 שנים בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ?ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד)תודה רבה
פורסם 2009 ביולי 516 שנים שניהם C2D בתכלסלא נכון. הDC זאת טכנולוגיה דפוקה שלא מנצלת כלום מהליבה השנייה.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר ומה עם לוח? אך אני מוצא לוחות עם CF (אתר או משהוא) ומה עם CF ל4670 זה טוב? ואיזה ספק צריך?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים למה אתה צריך לוח עם CF סתם מייקר את העניין ותוספת הביצועים היא לא פי 2, אפילו לא חצי מזה
פורסם 2009 ביולי 516 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםציין שאלות ספציפיות בכותרת או תקציב, שימושים, פרטים מדוייקים.לגבי המעבדים- לא יהיה הבדל משמעותי, לא כזה ששווה בגללו להחליף ממעבד אחד לאחר.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים כן, הE5200 הוא C2D כשר למהדרין 100%ולכן לא יהיה הבדל משמעותילא הוא לא, אין לו InetlVT וTET וזה הבדל משמעותי... כמו כן גם אין תמיכה בC1E State ככה שהHibernate של VISTA/7 לא יעבדו בצורה אופטימאלית.וFSB של 800MHZ זה צוואר בקבוק לא קטן בביצועים בימים האלה.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים לא הוא לא, אין לו InetlVT וTET וזה הבדל משמעותי... כמו כן גם אין תמיכה בC1E State ככה שהHibernate של VISTA/7 לא יעבדו בצורה אופטימאלית.וFSB של 800MHZ זה צוואר בקבוק לא קטן בביצועים בימים האלה.זרקתה משהו אולי תפרט קצת בשביל אלו שלא הבינו ממש אחי!!כי לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו שהם אותו דבר בדיוק מלבד כמה שיפורים..
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הבדלים במהירות הFSB, בE6550 יש FSB במהירות של 1333MHZ, בE5300/5200 יש FSB במהירות של 800MHZ, ההפרש בביצועים בעיקר באפליקציות memory intensive הוא לא קטן בעליל.TET זה מגנון אבטחה מבונה במעבד שבין שאר הדברים דרוש למספר אפליקציות של הצפנה\רכיבים ביומטריים, ומאפשר למערכת להריץ קוד חתום בצורה נכונה.VT זאת טכנ' הווירטואליזציה של Intel שמאפשרת לHVים שונים לגשת למעבד, ולבקר הפסיקות בצורה ישירה מה שמאיץ בצורה דיי דרסטית את הפעולה של מכונות ווירטואליות בכל תוכנת ווירטואליזציה תומכת, ותוכנות מסויימות כמו VPC 2009 וHyper-V של MS יידרשו את היכולת הזאת כדי לעבוד בצורה כלשהי.ההבדל במחיר יהיה גג 100 שקל ככה שלטעמי אין פה שיקול בכלל, יש סיבה למה המעבד כביכול "מהיר" יותר וזול יותר.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים דובי זובי - ואללה, לגזור ולשמור - חזק ואמץ חחה חזזזזזק! תודה דובי זובי זה מראה שיש עוד הרבה דברים ללמוד על יכולות של מעבדים...
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הבדלים במהירות הFSB, בE6550 יש FSB במהירות של 1333MHZ, בE5300/5200 יש FSB במהירות של 800MHZ, ההפרש בביצועים בעיקר באפליקציות memory intensive הוא לא קטן בעליל.TET זה מגנון אבטחה מבונה במעבד שבין שאר הדברים דרוש למספר אפליקציות של הצפנה\רכיבים ביומטריים, ומאפשר למערכת להריץ קוד חתום בצורה נכונה.VT זאת טכנ' הווירטואליזציה של Intel שמאפשרת לHVים שונים לגשת למעבד, ולבקר הפסיקות בצורה ישירה מה שמאיץ בצורה דיי דרסטית את הפעולה של מכונות ווירטואליות בכל תוכנת ווירטואליזציה תומכת, ותוכנות מסויימות כמו VPC 2009 וHyper-V של MS יידרשו את היכולת הזאת כדי לעבוד בצורה כלשהי.ההבדל במחיר יהיה גג 100 שקל ככה שלטעמי אין פה שיקול בכלל, יש סיבה למה המעבד כביכול "מהיר" יותר וזול יותר.הוכחת לי שדובים לא רק חמודים ואומרים "I love you" שלוחצים להם בבטן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.