פורסם 2009 ביולי 616 שנים נכנסת ל-Manual, אלו החוברות של הלוח. אתה צריך לגשת ל-Drivers. הנה:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1853#anchor_osתוריד את הדרייברים של LAN.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר תודה רבה.אז אני פשוט אוריד את כל מה שיש שם,יצרוב על דיסק, ויתקין הכל על המחשב שלו.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר תקשיבו,אז היום הלכתי להתקין את כל הדרייברים האלה...אחרי שהתקנתי אותם והפעלה מחדש של כל דרייבר ניסיתי שוב את האינטרנט ולא עבד,זה לא משהו במודם שלו כי כל המנורות פועלות.אולי אתם חושבים שאני צריך להתקין את הדרייברים של המעבד?עד עכשיו התקנתי את הדרייברים של לוח האם וכנראה גם של הכרטיס מסך.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים התקנת את ה-LAN? אם כן אז תחפש את הבעיה במקום אחר.ואין דבר כזה "דרייברים למעבד".
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אני חושב שאתה לא בדיוק מבין מה אתה עושה.אף אחד לא אמר להתקין הכל ואין דבר כזה דרייבר למעבד.את הדרייבר של הכרטיס רשת התקנת ספציפית? תבדוק בdevice manager שההתקן מותקן כמו שצריך.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר התקנתי ממש כל מה שרשום שם בדרייברים של לוח האם,יש לך פתרון אחר?דרך אגב,כן בדקתי את הכרטיס רשת ורשום שהוא לא נתקלבבעיה וההתקן פועל כראוי,הבעיה שעדיין הדפדפן לא מכניס אותי לרשת...אני בסך הכל מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב בתור טובה,אבל אין לו את הדיסקים למחשב חוץ מהכרטיס מסך.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים האינטרנט לא אמור לעבוד ככה באופן אוטומטיזה קורה רק כאשר יש ראוטר (נתב) או מחוברים בחיבור ללא חייגן דרך הוטתגיד לו שיתקשר לספק אינטרנט שלוהם כבר יסבירו לו איך להגדיר את החיבור
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר האינטרנט לא אמור לעבוד ככה באופן אוטומטיזה קורה רק כאשר יש ראוטר (נתב) או מחוברים בחיבור ללא חייגן דרך הוטתגיד לו שיתקשר לספק אינטרנט שלוהם כבר יסבירו לו איך להגדיר את החיבוראני ניסיתי,תראה מה הוא אמר לי לעשותלהכנס ללוח בקרה>חיבורים רשת וללחוץ שם על ה-Local Area Connection מכיוון שלא היה לי חלון שבו יש שתי לשוניות אחת בשם תמיכה והשניה בשם כללי אז הוא הבין שכרטיס הרשת שלי לא מותקן...אני עכשיו התקנתי ממש את כל הדרייברים,אני לא מבין איך זה לא עובד.אתה אומר להתקשר אל ספקית האינטרנט כדי שיעזרו לי ליצור חייגן ?זה יכול להיות הפתרון?אם תוכלו לעזור לי,אני רוצה לפרמט שנית והפעם אני יתקין רק את הדרייברים שצריך אם תוכלו לומר לי הנה הרשימה :http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1853#anchor_osתגידו לי איזה דרייברים צריך להתקין כי אני פשוט התקנתי הכל...
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אני ניסיתי,תראה מה הוא אמר לי לעשותלהכנס ללוח בקרה>חיבורים רשת וללחוץ שם על ה-Local Area Connection מכיוון שלא היה לי חלון שבו יש שתי לשוניות אחת בשם תמיכה והשניה בשם כללי אז הוא הבין שכרטיס הרשת שלי לא מותקן...אני עכשיו התקנתי ממש את כל הדרייברים,אני לא מבין איך זה לא עובד.אתה אומר להתקשר אל ספקית האינטרנט כדי שיעזרו לי ליצור חייגן ?זה יכול להיות הפתרון?אם תוכלו לעזור לי,אני רוצה לפרמט שנית והפעם אני יתקין רק את הדרייברים שצריך אם תוכלו לומר לי הנה הרשימה :http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1853#anchor_osתגידו לי איזה דרייברים צריך להתקין כי אני פשוט התקנתי הכל...בעיקרון אתה צריך להתקין את AUDIO , CHIPSET ואת LAN , במידה ויש לו סאונד אז אין צורך בAUDIO.לגבי הCHIPSET , יש שיגידו שזה מיותר , אני אישית מתקין אותו
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר בעיקרון אתה צריך להתקין את AUDIO , CHIPSET ואת LAN , במידה ויש לו סאונד אז אין צורך בAUDIO.לגבי הCHIPSET , יש שיגידו שזה מיותר , אני אישית מתקין אותותראה רגע,יש שני דברים שניתן להוריד ב-CHIPEST כמו ב-LAN שניהם דרושים ?מצטער על הבורות,אין לי הרבה רקע בנושא.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים תראה רגע,יש שני דברים שניתן להוריד ב-CHIPEST כמו ב-LAN שניהם דרושים ?מצטער על הבורות,אין לי הרבה רקע בנושא.תסתכל על הגירסאות שלהם (Version) הראשון בכל אחד מהם הוא בטא , תוריד כרגע רק את הגירסאות שהן לא BETA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.