עבור לתוכן

התקנת כרטיס רשת באמצעות כרטיס לוח האם

Featured Replies

פורסם

היום אני ניסיתי לפרמט מחשב,ונתקלתי בבעיה שאין לי את הדיסק ללוח האם כדי להתקין את כרטיס הרשת (מדובר במודם שמתחבר אוטומטית לאינטרנט ללא חייגן)

בשיחה שלי עם נציג האינטרנט בספקית האינטרנט שבה אני נמצא עולה כי לא מותקן אצלי כרטיס הרשת ואין לי את הדיסק של לוח האם...אני לא בטוח אבל יש לי דיסק של ATI שזה כנראה למעבד או משהו והתקנתי בו הכל ושום דבר לא עזר.

אז השאלה שלי,איך בדיוק אני מוצא מהו סוג לוח האם? אני רוצה לנסות להשיג אותם דרך חנות או משהו אבל אני לא יודע כל כך מה המפרט.

אשמח אם תעזרו ותתנו לי תוכנות כלשהן שדרכן אוכל לגלות מהו הסוג ואיך להשיג בו את הדרייברים.

תודה מראש,מקווה לתשובה מהירה.

פורסם

ATI = חברה לייצור כרטיסי מסך,נקנתה על ידי AMD לפני מספר שנים

בכל אופן,תוריד SIW

http://www.gtopala.com/download/siw.exe

וכנס ללשונית הMotherboard שמה יהיה רשום הדגם

של הלוח ,לכל יצרן לוח אם יש אתר אינטרנט שאפשר להוריד

ממנו את הדרייברים לפי הדגם..

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך?

ניתן לבדוק את הדגם ב SYSTEM INFORMATION

פורסם

תסיר את הדחיפות ולא הדיון ינעל.

פורסם
  • מחבר

מדובר על מערכת הפעלה של XP בעברית.

אחרי שאני יודע מהו לוח האם במחשב,הדרייברים שאני אוריד הם בעצם יתקינו את כרטיס הרשת ?

פורסם

אם תכתוב מה הדגם של הלוח הוכל לעזור יותר ;)

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הבעיה...

הגעתי לבית של חבר כדי לעשות לו טובה ולפרמט לו את המחשב,כי לו אין ידע בזה.

לא היה לו מושג מה המפרט של המחשב ואני צריך עכשיו לצרוב על דיסק תוכנה שתראה לי את המפרט והכל וכך אני יוכל להתקין את הדרייברים ללוח האם ועם זה אולי יעבוד האינטרנט.

יש לו מחשב ישן בן 4-3 שנים אני לא יודע אם זה יהיה קל יותר או קשה יותר למצוא דרייברים למוצרים ישנים של לוחות אם

פורסם

מה כל הסיבוך פה?

תשים CPU-Z על DOK וסיימת את כל הדרמה.

אחרי אתה רואה מה הדגם של הלוח אם פשוט ללכת לאתר היצרן ולהוריד משם את כל מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיבו,אני הייתי אצלו היום לבדוק מהו לוח האם והנה מצאתי:

CPU Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz

אז עכשיו ניסיתי לחפש את הסוג הזה באתר שלהם דרך אפשרות החיפוש וזה לא מצא לי את זה.

אני פעם ראשונה מוריד דבר כזה אז אני לא כל כך מבין,אני אשמח אם משהו יעזור לי למצוא את הדרייברים המתאימים ללוח האם

שאלה,אם אני מתקין את הדרייברים ללוח האם אז זה מתקין גם את כרטיס הרשת ביחד או שצריך עוד משהו כדי להתקין את כרטיס הרשת?

בבקשה,אם תוכלו לעזור לי זה מאוד יקל עליי.

שכחתי לציין,שאני לא בבית שלו כרגע אני רוצה להוריד אצלי ולצרוב על דיסק כך שאני אוכל לדעת ב-100% שזה יתאים ולא סתם להוריד שם ולנסות...(יש לו מחשב נייד אך מהירות ההורדה נורא איטית).

פורסם

טוב תקשיבו,אני הייתי אצלו היום לבדוק מהו לוח האם והנה מצאתי:

CPU Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz

אז עכשיו ניסיתי לחפש את הסוג הזה באתר שלהם דרך אפשרות החיפוש וזה לא מצא לי את זה.

אני פעם ראשונה מוריד דבר כזה אז אני לא כל כך מבין,אני אשמח אם משהו יעזור לי למצוא את הדרייברים המתאימים ללוח האם

שאלה,אם אני מתקין את הדרייברים ללוח האם אז זה מתקין גם את כרטיס הרשת ביחד או שצריך עוד משהו כדי להתקין את כרטיס הרשת?

בבקשה,אם תוכלו לעזור לי זה מאוד יקל עליי.

שכחתי לציין,שאני לא בבית שלו כרגע אני רוצה להוריד אצלי ולצרוב על דיסק כך שאני אוכל לדעת ב-100% שזה יתאים ולא סתם להוריד שם ולנסות...(יש לו מחשב נייד אך מהירות ההורדה נורא איטית).

לא ברור לי למה אתה מנסה לפרמט מחשב של חבר שלך בלי שום ידע במיוחד כשאתה לא יודע מה ההבדל בין לוח אם למעבד...

מה שרשמת זה המעבד (CPU) , אנחנו צריכים פרטים על לוח האם ( Motherboard )

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי למה אתה מנסה לפרמט מחשב של חבר שלך בלי שום ידע במיוחד כשאתה לא יודע מה ההבדל בין לוח אם למעבד...

מה שרשמת זה המעבד (CPU) , אנחנו צריכים פרטים על לוח האם ( Motherboard )

פירמטתי לו כבר,אבל חסר לו דיסק...

אני הסתכלתי ב-Motherboard וראיתי שם רק CPU,מה אמור להיות רשום ליד לוח האם ?

תוכל לומר לי איך אפשר לבדוק זאת גם בלי תוכנה כלשהי?

פורסם

פירמטתי לו כבר,אבל חסר לו דיסק...

אני הסתכלתי ב-Motherboard וראיתי שם רק CPU,מה אמור להיות רשום ליד לוח האם ?

הדגם שלו , חברה - Asus , gigabyte , abit , DFI , asrock וכד' ומספר הדגם (בהתאם לכל חברה)

פורסם
  • מחבר

הדגם שלו , חברה - Asus , gigabyte , abit , DFI , asrock וכד' ומספר הדגם (בהתאם לכל חברה)

אז כן ראיתי רשום שם משהו עם Gigabyte אבל עכשיו אני צריך שוב ללכת אליו לבדוק עם התוכנה איזה מספר דגם...טוב תודה.

פורסם

איך זה רלוונטי אם אתה רוצה להוריד דרייברים לכרטיס הרשת?

בכל אופן- כנס לאתר היצרנית, חפש את הדגם שמצאת ושם תחפש קטגוריה של Support/Downloads/Drivers או לחילופין תחפש בגוגל ישירות את דגם הלוח עם היצרן (דוגמא: Gigabyte P35-DS3L).

פורסם
  • מחבר

אני מסביר שוב את הבעיה;יש לי חבר שיש נו שני מחשבים - אחד נייח ואחד נייד.

המחשב הנייח לא פועל כראוי ולכן הוא ביקש ממני לפרמט,לאחר הפירמוט גיליתי שחסר לו דיסק. דיסק אחד היה לו שהוא של הכרטיס הגראפי אבל חסר לו עוד אחד של הלוח אם כדי שכרטיס הרשת יפעל גם כן.

אז הנה מצאתי את מספר הדגם של לוח אם שברשותו[Gigabyte 8S648FXP-RZ],רק אני רוצה להיות בטוח אם זה מה שאני צריך לעשות

אני מוריד מפה : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=1853

את הדרייבר שבאנגלית ואני יתקין אותו במחשב שאני צריך,אחרי זה כרטיס הרשת יפעל או שאני צריך דרייבר בנפרד להתקין בנוסף לזה?

עריכה: אני עכשיו ניסיתי להוריד את הקובץ שנמצא מתחת שם באתר והוא מופיע בקובץ הדרכה של PDF,זה לא אמור להיות הדרייבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים