פורסם 2009 ביולי 516 שנים עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק?יש איזה כרטיס מומלץ?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר אתה יכול לעשות היום איזה כרטיס שאתה רוצה ולא משנה באיזה בנק אתהכן השאלה היא רק איזה לעשות? מה הכי משתלם? מוציא בחודש כ2000-3000 שקל..
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אין משהו אבסולוטי, תתקשר ותראה איזה תנאים נציעים לך ולכמה זמןלמשל, לסטודנטים ברקנאטי (בתקופתי) היו מציעים AMEX BUSINESS ללא דמי מנוי ועם ריביות מצויינות
פורסם 2009 ביולי 516 שנים בדיוק, תתקשר לחברות האשראי ותראה איזו חברה מציעה לך את הדיל הכי זול, כל הכרטיסים עשויים מאותו פלסטיק...
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר בדיוק, תתקשר לחברות האשראי ותראה איזו חברה מציעה לך את הדיל הכי זול, כל הכרטיסים עשויים מאותו פלסטיק...כן פשוט אין לי כוח לכל זיבולי השכל האלה , והם הרי לא יגידו לי את הפרטים בכזאת קלות הכול בטח יהיה "נסתר" עם 200 כוכביות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.