עבור לתוכן

שיפור קליטה WIFI בנייד

Featured Replies

פורסם

שלום

אצלי במכללה הקליטה של ה WIFI ממש גרועה עומדצ על קו אחד וגם זה בקושי

רציתי לשאום אם יש התקן כל שהו (אנטנה) שמתחברת דרך יו אסס בי ואפשר יהיה לתלות אותה למעלה וזה ישפר לי את הקליטה?

פורסם

איזה נייד יש לך?

ככלל, התשובה היא לא.

מה שאתה יכול כמובן זה לקנות מתאם WiFi חיצוני עם אנטנה חיצונית.

הקליטה אצלך ספציפית גרועה יותר מאצל אחרים? כי אולי פשוט, מה לעשות, המשדר נמצא רחוק, וזה מה יש.

פורסם

אני יודע שעקרונית אפשר לשפר קליטה של סלולרי אם מאלתרים כל מיני דברים (הכי יעיל זה קיר אלומיניום) האם זה יכול לעבוד גם בנייד (מן הסתם כן).

פורסם
  • מחבר

בעיה זה קצת מעצבן, יש לי 1000HE והקליטה שלו נחוטה משל ניידים רגילים וגם האנטנה רחוקה אחרי שהסרתי את ה פיירוול של וינדווס נהיה שיפור משמעותי במהירות וגם הפחיתו הניתוק :jump:ים אבל הקו עדיין על 1 תודה בכל מקרה.

לא קשור:

באחד הדיונים נדמה לי שאתה כתבת ש ל N500 אין טביעות אצבע ורשמתי לך שלחבר שלי יש N500 ויש לו , אז יש לו N200 אז סליחה טעיתי

פורסם

אני?

פורסם

אני?

הוא התכוון אליי.

וזה באמת לא קשור לנושא.

;D

פורסם
  • מחבר

כן ז באמת לא קשור פטאום תי בזה בכל אופן האוראים לולומיניום זו לא אופציה שימושית וסלולארי לא בא בחשבון זה עולה כסף אולי רק ה pci הזה או מה שיהיה שמו

פורסם

מה לעזאזל כתבת שם? :o

לפי מעט הבנתי-

קיר אלומיניום זה באמת לא שמיש, זוהי הקצנה. (הוא באמת הכי יעיל)

יש שיטות אחרות אבל כולן כוללות מכשור חיצוני ולכן רובן לא שמישות.

ומה הקשר לסלולרי?

פורסם
  • מחבר

מצטער אני בעבודה, הרגע התקנתי דרייבר חדש ונראה שזה יותר טוב בנתיים

פורסם

איזה דרייבר?

ואיך הדרייבר של לנובו מול זה של אינטל?

פורסם
  • מחבר

דרייבר של ה wirless lan תבדוק באתר התמיכה של החברה של הנייד שלך

פורסם

במה השתמשת עד עכשיו אם לא בזה של היצרנית?

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בזה של היצרנית אבל לא של הדגם שלי

כשקניתי אותו היו לי ניתוקים חבלז התחלתי לחפש איך לשפר את הקליטה שלו אז ב eeeuser.com מצאתי

שהדרייבר ל ויירשל של הדגם 1002HA משפר את הקליטה של ה 1000HE אז התקנתי אותו הישן היה לי NE 771

של 1002HA NE 785 ועכשיו התקנתי את האחרון שיצא ל 1000HE NE 780 הוא הכי טוב לבנתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים