עבור לתוכן

הטרדה והתעללות נפשית דרך MySpace -או- נושא חדש עם כותרת נורמלית

Featured Replies

פורסם

הסיפור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740906,00.html

הדיון המקורי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417973.0

חזרה לדיון.

תסלחו לי אבל בגיל 13 ילדים צריכים לעשות דברים יותר חשובים כמו ללמוד וכו', להיכנס למקומות דפוקים כמו myspace ועוד להיפגע שם ממישהו עד כדי כך שמתאבדים זה כבר בעיה שלה, אם זה לא היה משהו רק שלה אז אני מניח שאני לא הייתי כותב פה כי גם אני הייתי מתאבד עוד הרבה לפני

מה היא לא יכולה לחפש חבר מחוץ לאינטרנט? ואם מישהו אומר לה "העולם יהיה יותר טוב בלעדיך" אז היא לא יכולה להגיד לו לך לעזאזל ולגמור את הסיפור?

שאני אבין - שהיית בן 13, כל מה שעשית זה ללכת לבית ספר וללמוד בבית? לא שיחקת במחשב? לא היית באינטרנט?

בוא נבהיר רק נקודה חשובה - הם אף פעם לא נפגשו, כי אם הם היו נפגשים הילדה הייתה רואה שעובדים עליה..

"מה היא לא יכולה בלה בלה?" - מה אתה חושב, שהיא חשבה לעצמה "המממ, כן, אני ארשה לעצמי ממש להיפגע ממשהו שטותי שמישהו אמר לי באינטרנט ובגלל זה אני אתאבד... כן... זו התוכנית!"

ואני אשאל שוב - אם אמא/אבא/אישתך יגידו לך "העולם יהיה מקום יותר טוב בלעדייך", האם באמת תוכל פשוט לומר להם "יאללה, לכו לעזאזל" ו"לגמור את הסיפור"?

פורסם
470px-Bidness.jpg
פורסם

רק תחשבו מה היה קורה אם זה היה הפוך ועל כמה מילים לא יפות באינטרנט,

היו מכניסים אותה לכלא \ הורגים אותה, לא היתם פתאום מפחידים להגיד למישהו שהוא אידיוט,

שפן הוא יקפוץ מעזריאלי ויאשימו אותכם?

פורסם

אם אני ארצה לומר למישהו שהוא אידיוט אני לא אתחבא מאחורי הרשת, אני אומר לו בפנים...

האישה הזו היא פושעת מהסוג הכי נאלח שיש, אישה בת ארבעים ומשהו יכולה לסובב את הראש לילדה

בצורה מפחידה (מי יודע אולי מישהי בת 40 יכולה לסובב גם לי את הראש), מעבר לזה שהיא התחזתה למישהו אחר, הייתה שם

כוונה תחילה.

מה שיותר מרגיז זה שכאילו אף אחד לא אחראי על מה שקרה, לא ההורים של הילדה, לא האישה הבזויה הזו, אף אחד, זה מדאיג...

פורסם

דעתי שהפשע שאותה אשה ביצעה משתייך לקטגוריית Depraved Heart Murder.

פורסם

שיהיה נזרוק את השני סנט שלי...

פשוט קשה להאמין...

כמובן שמה שהאשה עשתה זה מגעיל ומרושע לחלוטין, אבל פאק לילדה הזאת כנראה שלא היה טיפת שכל בראש. אני זוכר את גיל 13 וכמה שזה גיל קשה ועם כל החרא מסביב... להתאבד? ועוד בעקבות מייספייס? איפה ההורים? איפה השיקול דעת? איפה השכל? "העולם יהיה יותר טוב בלעדייך"?

מה אני יגיד אם הילדה כלכך מפגרת אוליי זה לא כזה הפסד גדול...

ואני יוסיף, אני יהמר את הבית שלי על כך שילדה היו נטיות אובדניות (ולא רק המחשבות המוזרות של גיל ההתבגרות) עוד לפני כל השיט עם המייספייס, ובנוסף אם מישהו הצליח לגרום לה להתאהב בו בלי שהם יפגשו או אפילו ינהלו שיחת טלפון אחת רק כדי להשתכנע שמדובר בבנאדם חיי, אז כנראה שמשהו היה ממש לא בסדר בראש שלה (ועוד פעם הרבה מעבר לגיל ההתבגרות).

אתם אומרים שזה בגלל זה שהיא היתה בת 13, אפשר לחשוב כשאתה בגיל 13 כל המוח שלך מפסיק לעבוד? זאת הגזמה מופרחת כל השטויות האלה שזה כללללללללללללללללל כךךךךךךךךךךך קל לגרום לילדים בני 13 להתאבד. אלפיי בנות בגיל הזה עושות חרם על ילדה מהבצפר שלא ניראת להם כל שני וחמישי ואומרות בערך אותם דברים כמו בכתבה, אני לא רואה ששיעורי ההתאבדות בקרב ילדות בני 13 גבוהה במיוחד. זה לא שהאישה הזאת היא חניבעל לקטר שנכנס לך לראש בדרכים ומניפולציות פסיכולוגיות, סה"כ איזה אשה מסכנה בת 40...

אם הילדה היתה מספית נאיבית (אהם אהם בשביל להיות חברה של נער בן 17 אל תשכחו אהם אהם) אז זה פשוט כשלון התפתחותי...

ורק בשביל הרקורד אני לא שמח שהיא מתה או מגן על האשה או משהו. אבל בסה"כ הכל מדובר בילדה עם בעיות ריגשיות רציניות ואני דיי בטוח שגם באיזשהי מחלה נפשית לא גלוייה...

פורסם

אפשר לטעות ולחשוב שאתה מכיר אותה...

פורסם

אפשר לטעות ולחשוב שאתה מכיר אותה...

איך בדיוק?

פורסם

איך בדיוק?

לפי הדרך שאתה מדבר :screwy:

פורסם

פשש איזה כבוד

הציטוט שלי מופיע בדף הראשי

נכון אז זה לא כל מה שעשיתי אבל תבין, ב2003 רוב בני הנוער שאני מכיר בארץ בכל לא יודע מה זה פורום אפילו, מלא אנשים רק התחברו פעם ראשונה לאינטרנט ועשו דברים פשוטים כמו משחקי רשת וגלישה באינטרנט אבל לא רשתות חברתיות

הכי הרבה שנכנסתי זה בneopets הייתי מת על האתר הזה לפני שדפקו אותו

אבל בוא נאמר את זה ככה

אם באמת טרולינג זה כזה פשע והטרולים הם הדפוקים בכל הסיפור, אתה לא חושב שכל מי שב4chan כבר היה אמור להיות בכלא והיו סוגרים להם את האתר?

אה וכן, אני יהיה כנה איתך, לפעמים שההורים שלי עצבניים הם באמת אומרים לי את מה שאמרת וזה בדיוק מה שאני משיב להם

אז יש אנשים שלא כאלה חלשים בנפש שילכו להרוג את עצמם בגלל שאמרו להם משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים