עבור לתוכן

שדרוג מחשב נייד HP Pavilion DV6-1110EJ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9.

אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY.

השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ?

עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו.

יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אתה צריך לחטט בגוגל ולראות אם הללוח של המחשב הוא מסוג שאפשר לשלוף ממנו את המעבד, או שהמעבד מולחם עליו ואז לא תוכל לשדרג ..

אני מניח שאם תחפש טוב טוב כמו שצריך בגוגל תוכל למצוא את המידע שתצטרך

פורסם
  • מחבר

אין מידע על המחשב הזה ברשת! פרט למידע באתר של HP

פורסם

נא להכניס את השאלה ואת דגם המחשב לכותרת, כדי שתהיה יותר אינפורמטיבית.

כנראה לא חיפשת טוב באתר HP...

HP Pavilion DV6-1110EJ Manuals

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?man_lang=en&lc=en&dlc=lt&cc=lt&product=3938770〈=En

ובדף זה:

HP Pavilion DV6 Maintenance and Service Guide

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01758220.pdf

הכל כתוב שם בפירוט רב.

(ולא מי יודע מה צריך לחפור בשביל למצוא את זה, פשוט מחפשים "DV6-1110EJ manual" בגוגל...)

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה.

המסמכים האלה מפורטים מאוד אבל אני לא מבין שם כלום, לא מצאתי שום דבר ספציפי לגביי הדגם שלי בנושא אפשרויות שדרוג מעבד.

פורסם

שמע...

בעיות בהבנת הנקרא / התמצאות במסמך זה כבר מעבר למה שאנחנו כפורום מחשבים ניידים מציעים.

אם אתה לא מסוגל לקרוא ולהבין את ההוראות, איך נראה לך שתצליח לבצע את תהליך השדרוג עצמו?

פורסם
  • מחבר

שלום

אוקיי בעמ' 107 מפורט רבות על נושא פירוק המעבד. נראה שהעניין מורכב מאוד אבל עדיין לא רשום כלום לגביי אופציית שדרוג.

למרות זאת, לפי הMANUAL נראה שהסדרה DV6 היא בעלת מאפיינים דומים , מכאן ניתן להסיק שאני יכול לשדרג לכל מעבד מסדרה DV6?

תודה

פורסם
  • מחבר

לא יאומן צריך לפרק את כל המחשב בשביל להגיע למעבד...וכל זה בשביל שדרוג מסכן.

מעניין כמה יגבו עבור עבודה בלבד במעבדה בשביל להחליף מעבד...

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים