עבור לתוכן

רכב:האם שמעתם פעם על מנוע וולקן ???

Featured Replies

פורסם

הציעו לי לשים מנוע וולקאן ברכב שלי (BX ישנה יחסית )עכשיו המנוע עולה פי כמה מהרכב לא יועד עם משלם לי בכלל ורציתי לדעת יותר פרטים לגבי המנוע עצמו,המנוע שהציעו לי מגיע עם שני מגדשי טורבו רגילים,השני נכנס לפעולה ב 130 קמש +התאוצה מ 130 ל 170 2 -4 שניות לערך ,לא שאני מתכנן להגיע לכאלו מהירויות האמת אבל בכל מקרה אני מספר ,חושב על החלפת מנוע כי המנוע הרגיל לא ממש סוחב ,כאשר הוא היה חדש היה לו איזה 105 כ"ס כרגע אולי 80 עצוב ,וגם כי הרכב אוכל הרבה דלק .

אשמח לעזרה ועצות תודה :xyxthumbs:

פורסם

כן יש אותו באיזה מאזדה שדומה למזדה 3

הציגו אותו פעם בטופ גיר

וולקן (מאונן) חחחח ככה אמרו..

פורסם

אני חושב שאתה מדבר על הוונקל (הידוע בכינויו המנוע הרוטורי) שיש בRX8

פורסם

וונקל זה לא מנוע למרוצים ?

זה שהולך בצורה של משולש ?

פורסם

הבורות חוגגת...

כן יש אותו באיזה מאזדה שדומה למזדה 3

הציגו אותו פעם בטופ גיר

וולקן (מאונן) חחחח ככה אמרו..

ברור שמאזה 3 דומה ל-RX8, אם אתה עיוור...

מה גם שלא למנוע הזה הוא התכוון.

הכוונה היתה למנוע של ה-ZX Volcane.

המנוע הזה הוא מנוע 2 ליטר 8 שסתומים, די עתיק ולא חזק במיוחד ביחס לנפח 120 כ"ס. ואם הוא גדול יותר מהנוכחי מבחינת הנפח אז יהיה בעיה לאשר אותו ברשיון, בהנחה שהוא בכלל מתאים לרכב. והמנוע הזה לא מוגדש. לא עם טורבו אחד ובטח שלא עם 2. אלא אם אתה מדבר על גרסאת הטורבו דיזל.

http://koti.mbnet.fi/css/zx/volcane.html

פורסם

הבורות חוגגת...

ברור שמאזה 3 דומה ל-RX8, אם אתה עיוור...

מה גם שלא למנוע הזה הוא התכוון.

הכוונה היתה למנוע של ה-ZX Volcane.

המנוע הזה הוא מנוע 2 ליטר 8 שסתומים, די עתיק ולא חזק במיוחד ביחס לנפח 120 כ"ס. ואם הוא גדול יותר מהנוכחי מבחינת הנפח אז יהיה בעיה לאשר אותו ברשיון, בהנחה שהוא בכלל מתאים לרכב. והמנוע הזה לא מוגדש. לא עם טורבו אחד ובטח שלא עם 2. אלא אם אתה מדבר על גרסאת הטורבו דיזל.

http://koti.mbnet.fi/css/zx/volcane.html

סוף סוף הגיון!

כמה שטויות רשמו לפני אפשר למות חח

פורסם

הציעו לי לשים מנוע וולקאן ברכב שלי (BX ישנה יחסית )עכשיו המנוע עולה פי כמה מהרכב לא יועד עם משלם לי בכלל ורציתי לדעת יותר פרטים לגבי המנוע עצמו,המנוע שהציעו לי מגיע עם שני מגדשי טורבו רגילים,השני נכנס לפעולה ב 130 קמש +התאוצה מ 130 ל 170 2 -4 שניות לערך ,לא שאני מתכנן להגיע לכאלו מהירויות האמת אבל בכל מקרה אני מספר ,חושב על החלפת מנוע כי המנוע הרגיל לא ממש סוחב ,כאשר הוא היה חדש היה לו איזה 105 כ"ס כרגע אולי 80 עצוב ,וגם כי הרכב אוכל הרבה דלק .

אשמח לעזרה ועצות תודה :xyxthumbs:

אף פעם לא תשקיע הרבה כסף ברכב ישן אלא אם מדובר ברכב אספנות נדיר. זה פשוט לא שווה לטווח ארוך. אפילו לטווח קצר. אתה חושב שאם תמכור את הרכב נגיד עוד שנה מישהו ישלם כפול על רכב ישן בגלל מנוע וולקן? ואני אפילו לא מדבר שתצטרך לחפש תחנת דלק כל הזמן.

עם כל הכבוד 80 כ"ס די מספיק. הרכב שלי מגיע במקור עם 70 כ"ס. לדעתי לא נשאר יותר מ-60 אחרי 14 שנים על הכביש ו-200,000 אלף ק"מ. אני סוגר בכיף 110 - 120 בכביש החוף ומסוגל ליותר. אני פשוט לא רוצה לאמץ מנוע ישן.

פורסם
  • מחבר

הרכב באמת ישן שנת 89 אבל סוחב עדיין לא רע ,פשוט כאשר אני מדביק את הדוושה אז אין יותר חחח חסר לי ;D

אוכל המון דלק איזה ליטר ל 7 קמ כנראה הצילינדרים כבר שחוקים ,ומערכת ההזרקה נדפקה חח מעצבן ,130 עושה בכייף .

יש עצות לצמצום כמות הדלק הנאחלת ?שווה לסועה לעשות דיאגנוסטיקה לרכב ?

פורסם

תוריד מישקל

כל דבר שלא ממש נחוץ

ותעשה טיפול 10000

פורסם

כמו שיגאל אמר, ל-Citroen ZX הייתה גרסאת ספורט, בשם ZX Volcane. הייתי קונה לעצמי אחת אם היא הייתה במחיר סביר. לא בגלל האמינות הירודה, פשוט בגלל שהצרפתים יודעים לעשות מכוניות נוחות.

פורסם

יש עצות לצמצום כמות הדלק הנאחלת ?שווה לסועה לעשות דיאגנוסטיקה לרכב ?

תמנע מללחוץ על הברקס ותנסה לנסוע במהירות האופטימאלית לרכב שלך.

אני עושה עם הelantra שיש לי מהעבודה 1 ל10 כולל פקקים. אני נוהג כמו הנהג הכי פחדן על הכביש אבל אני לא פוחד לעקוף או לנסוע מהר. אני שומר המון מרחק גם בפקקים. אני לא ממהר להגיע לרמזור אדום ולפעמים מגיע לירוק ב20-50 קמ"ש.

חסכון של דלק הוא לא רק דבר שתלוי ברכב שלך זה גם תלוי איך אתה נוהג.

פורסם
  • מחבר

טבמה טיפול 10 יעזור לדעתכם לשיפור צריכת הדלק ?ומה הוא בכלל אמור לכלול ?

החלפת שמן מנוע,החלפת בלמים ומה עוד ?כמה דבר כזה אמור לעלות בערך שאני יהיה מעודכן שלא יעבדו עלי במוסך או משהו ..נאמר לי שהחלפת שמן מנוע עולה 300 שקל האם זה הגיוני ?לא במוסך מורשה בכלל .

כמה יעלה כזה טיפול במוסך לא מורשה ובמוסך מורשה ?

פורסם

החלפת פלאגים שמן מנוע פילטר שמן

ברקסים לא צריך אם הם לא הלכו

אתה יכול לעשות הכל לבד

פורסם

אל תכניס לו רעיונות לראש - אם הוא לא יודע, עדיף שלא יעשה מאשר שיעשה נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים