עבור לתוכן

לאגים ב-FLASH

Featured Replies

פורסם

לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון..

כל פעם שאני מפעיל אפליקציית FLASH בדפדפן (סרט ב-YOUTUBE, משחק כלשהו) יש לי לאגים כל כמה שניות. זה מתחיל להיות בלתי נסבל. >:( התקנתי את זה מחדש, אבל זה לא עוזר. :(

הלפ!

פורסם

LAGים של קול/תמונה ? איטיות כללית ?

פורסם

האמת שגם אני נתקלתי בכך, בעיקר ב-Ebay וביוטיוב. מדובר באיטיות נוראית של הדפדפן, בעיקר כאשר אני מדפדף בין טאבים ונאלץ להמתין כמה שניות טובות בין טאב לטאב. מיותר לציין שזה קורה בפיירפוקס וב-IE כך שמדובר בבעיה ב-Flash וגם הסרה והתקנה מחדש לא פתרו את הבעיה הנ"ל...

חשוב לציין שברגע שאני נמצא בתוך אותו טאב, הכל עובד בצורה טובה ומהירה אך מעבר בין טאבים נעשה בזחילה.

פורסם

מוזר ביותר.. לא נתקלתי עדיין בתופעה כזו ,

כמה זיכרון יש לך "תמיד מחייך " ( ;D) ? זה קורה גם אם רק 2 טאבים פתוחים ?

פורסם

יש לי 4 ג'יגה זכרון כך שלא מדובר בבעיית זכרון או בעיית חומרה (מעבד ליבה כפולה AMD 5600 עם כרטיס מסך HD 4830). לא הצלחתי לשחזר את התקלה עם 2 טאבים פתוחים אך הבעיה נמשכת גם כאשר ישנם רק 5 טאבים פתוחים.

פורסם
  • מחבר

אין לאגים אם הסרט שאני רואה הוא במחשב עצמו, הבעיה באה רק אם אני משתמש בפלאש באינטרנט. הכל עובד וזורם סבבה, ואז פוף - כל כמה שניות יש מין FREEZE כזה לשנה וחצי. זה מתחיל להטריף אותי >:(.

הנה, זה קורה גם פה בגלל המודעות. :-\

פורסם

תנסה לנקות את ה-cache של הדפדפן

וגם את הקוקיז..

וגם תנסה את זה...מצאתי את זה באיזה בלוג , דווח שזה פתר בעיית קפיאה של סרטוני פלאש ביו-טיוב וכדומה:

Tools->Options->Content->Uncheck Enable Java

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים