עבור לתוכן

השופט ( האמריקאי ) בן **** !! - מותר לגרום למוות דרך האינטרנט

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי, השופט היה צריך לראות מעבר לעבודה הלקוייה של התביעה ומעבר לחוק היבש ולחפש כל דרך אפשרית ולעבוד עם מה שיש כדי

להוות דוגמא לשאר ומבחינתו שזה יגיע עד בית המשפט העליון. הוא לא היה צריך לזכות אותה.

א-ס-ו-ר לו. בדיוק מכיוון שהוא שופט ולא מחוקק, ולא התביעה, ולא הזרוע המבצעת. על זה מסתמך עקרון הפרדת הרשויות. אחרת, אם לשופט מותר לעשות הכל, הוא הופך לאלוהים, ואז הפתח לשחיתות נהיה ענק.

על טעויות של התביעה, אנשים בחוץ לא צריכים לשלם אלא התביעה. פה זה לא עניין של טעות טכנית אלא הגדרת העבירה.

התביעה טעתה ? השופט יזיין אותם אחרכך. קודם כל הוא יטפל במקרה, בגלל זה הוא שופט.

הוא יטפל במקרה, במסגרת סמכותו ולפי המידע הקיים בתיק. שוב, אפילו אם הוא יודע בוודאות שהתיק לקוי, אין לו סמכות לחרוג מעבר לעובדות המובאות לפניו.

כן, במקרה זה, הנאשמת כנראה יצאה בזול (שים לב, אני אומר כנראה, שכן כל עוד לא מדובר בביהמ"ש העליון, התביעה גם כן יכולה לערער). אבל אני חושב שהנזק שנגרם לחברה כולה משום שלא מיצו את הדין עם נאשם מסוים הוא קטן עשרות מונים ממה שעשוי להיגרם אם יתנו לבתי-המשפט כוח רב מידי בפירוש החוק, קביעת החוק והטלת עונשים.

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נכון, במסגרת סמכותו. בסמכותו לקבוע לפי החוק ולפי התביעה שבפניו באופן חוקי ובלי לשחק אלוהים.

" בכתב האישום נכתב עוד כי דרו ושותפיה "עשו שימוש במידע שקיבלו באמצעות MySpace (מההתכתבות עם מאייר)

על מנת לייסר, להטריד, להשפיל ולהביך את החברה הקטינה ברשת החברתית "

אשמה !! ( במידה ונמצא שזה נכון ) 5 שנים בפנים !! ( תקדים )

" לורי דרו הואשמה בעבירות של שימוש בלתי חוקי במחשב, בכך שעשתה ברשת החברתית שימוש על מנת להטריד ולפגוע במייגן מאייר, ושהפירה את תקנון MySpace בכך שמסרה מידע כוזב, השתמשה בחשבון על מנת לדלות מידע על משתמשים אחרים וכן השתמשה ברשת החברתית על מנת "להטריד, להשפיל או לפגוע במשתמשים אחרים", מה שכמובן נאסר בתקנון. "

אשמה, אשמה ואשמה ( שוב, במידה ונמצאה אשמה ולא עקב תאוות נקם ) 300 שנה בפנים !!! ( תקדים )

יש בית דין גבוה לעירעורים. אני בתור שופט לא אתן לך להתחמק כמו נחש דרך החורים של התביעה.

פורסם

כל התביעה הזאת הייתה מראש די בעייתית, בסופו של יום היא גרמה לה להתאבד אבל את האקט ביצעה הילדה

זה שקול לזה שאני אגיד פה למישהו שילך ויקפוץ מעזריאלי... והוא יעשה את זה, האם אני אשם?

פורסם

...

תצא כבר מהכעס שלך בנאדם!

אתה מתנהג לא פחות כטרול מאשר האישה המדוברת.

כמו שהסבירו לך כאן כבר אלפי פעמים, מדובר כאן אמנם במקרה מצער

מאוד, אך מצד שני קשה נורא עד בלתי אפשרי להאשים את האישה המטרידה

באיזושהי עבירה פלילית.

בהקשר לטענות שלך "ואם זו הייתה הילדה שלך...", אני מאוד מקווה שכשלי

יהיו ילדים, אוכל להקנות להם את הערכים הנכונים לשימוש באינטרנט ע"י

למידה מטעויות של אחרים והזהרות, בנוסף אזכיר להם מדי פעם שלא צריך

לקחת את עצמם או את החיים ברצינות יתרה ואקווה שזה יעבוד.

פורסם

" בכתב האישום נכתב עוד כי דרו ושותפיה "עשו שימוש במידע שקיבלו באמצעות MySpace (מההתכתבות עם מאייר)

על מנת לייסר, להטריד, להשפיל ולהביך את החברה הקטינה ברשת החברתית "

יופי! אז תתבע אותם על הטרדה והתעללות בקטינה! יש חוקים נגד זה וקל מאוד לקבל הרשעה.

" לורי דרו הואשמה בעבירות של שימוש בלתי חוקי במחשב, בכך שעשתה ברשת החברתית שימוש על מנת להטריד ולפגוע במייגן מאייר, ושהפירה את תקנון MySpace בכך שמסרה מידע כוזב, השתמשה בחשבון על מנת לדלות מידע על משתמשים אחרים וכן השתמשה ברשת החברתית על מנת "להטריד, להשפיל או לפגוע במשתמשים אחרים", מה שכמובן נאסר בתקנון. "

אתה מבין עד כמה ההאשמות האלה מפגרות, ריבונו של עולם?! :bash:

שימוש בלתי חוקי המחשב? למה מי עושה בו שימוש חוקי, לעזאזל? מי לא מוריד דברים באופן בלתי חוקי?

מה, זה נדיר שאנשים עושים שימוש ב-MySpace או Facebook כדי להטריד אחרים? את כולם תשים בכלא?

הפרת תקנות MySpace, אוווווו, אני ממש חרד. :kopfpatsch: תקנון MySpace הוא לא חוק, הדבר יחיד שאפשר לחטוף על הפרתו זה הרחקה מהרשת הזו.

שימוש ברשת כדי לדלות מידע על אחרים. שוב - מי בדיוק לא עושה את זה?

כשכתב התביעה מנוסח בצורה כל-כך אידיוטית, ברור ששום שופט לא יכול לתת שום עונש (ובצדק!).

שיארגנו תיק תביעה חדש, הפעם על עבירות הגיוניות של הטרדה (שאין שום קשר בינן לבין MySpace, הרשת היא סה"כ אמצעי!), ויקחו אותה שוב למשפט. ושירשיעו אותה וידפקו לה מיליון שנה בפנים, מה אכפת לי. הויכוח פה הוא לא על זה בכלל. :s07:

אשמה, אשמה ואשמה ( שוב, במידה ונמצאה אשמה ולא עקב תאוות נקם ) 300 שנה בפנים !!! ( תקדים )

יש בית דין גבוה לעירעורים. אני בתור שופט לא אתן לך להתחמק כמו נחש דרך החורים של התביעה.

ההתלהמות שלך וחוסר היכולת להפריד בין רגשותיך האישיים לתפקיד, היא הסיבה שבגללה אתה לא שופט, ולא תהיה שופט, ואם במקרה איכשהו תגיע לתפקיד הזה בטעות, לא תישאר שם זמן רב בגישה כזו.

פורסם
  • מחבר

iakovl :

אם הטרדת מישהו באופן שיטתי והוא התאבד, כן אתה רוצח.

Lev0 :

אתה בכלל עוקב אחרי מה שאני כותב ? מי דיבר על אישום פלילי ? אתה חושב שאני כועס סתם ?

ומה הקשר לטרול ? :nixweiss:

Qttp :

אתה בגלקסיה אחרת. כן, אני מבין כמה הן מפגרות.

שוב, השופט היה צריך לעבוד עם מה שיש וככה גם להדגים כלפי חוץ שבית המשפט יכנס בכל החולרות עם כל מה שיש לו.

ותאמין לי שאני מבין את האידיוטיזם בזה רק שאתה מפספס פה נקודה.

יש סעיפים לכתב האישום ? מעולה. חלק אי אפשר להאשים ? חרא, אבל זה מה יש. חלק אפשר ? זה יהיה הנשק.

ההתלהמות שלי ? אה ?

פורסם

אני עדיין לא מבין למה בכלל מצב שבו ילדה בת 13 נימצאת בקשר עם "ילד" בן 17 מתקיים ,זה כבר לא בסדר ,זה גובל בפדופיליות ,שלא לדבר על זה שהנער הזה הוא בכלל אישה בת 49 ,מה לעזאזל היא חושבת לעצמה ,למה לה להיתחזות לילד בן 17 ? מה היא פדופילית לסבית ?

פורסם

ואני עדיין לא הבנתי איך בנאדם מגיע למצב שהוא מתאבד מזה שאמרו לו משהו

פורסם

זה בסדר גם אני ,אבל לך תבין ילדות בנות 13

פורסם

זה נורא פשוט, האישה הזאת פעלה באופן שיטתי וסדיסטי שמטרתו היחידה היה לערער את היציבות הנפשית של אותה ילדה.

למה? לא יודע.

אבל היא הצליחה בזה.

אתם עושים כאן השוואה לא נכונה, היא לא פשוט שלחה לה הודעה ואמרה לה "אולי תתאבדי?".

מה שהיא עשתה זה פנתה לילדה, שהיא כנראה מראש בעלת נטיות אובדניות(כמו רוב הנוער בגילה, זה גיל קשה) - גרמה לה להתאהב עד מעל הראש בדמות שהיא הציגה(זה מפחיד כמה קל לגרום לנו להתאהב, תחשבו על זה פעם) וברגע שהיא הגיעה למצב בו הילדה "תלויה" באותה דמות מקסם שווא, אותה דמות "זרקה" אותה מעבר לכל המדרגות ואמרה לה "העולם הזה יהיה טוב יותר בלעדייך".

הקבלה נכונה למצב שקרה כאן תהיה אם תדמיינ לעצמכם את התרחישים הבאים:

א. אבא/אמא אומר לכם "העולם הזה יהיה טוב יותר בלעדיכם".

ב. חברה שלכם/אישתכם/ארוסתכם - בה אתם מאוהבים עד מעל הראש כאילו הייתם בנות 13(*שיעול* *שיעול*) אומרת לכם "העולם הזה יהיה יותר טוב בלעדיכם".

עכשיו ברור?

פורסם

עכשיו ברור?

ברור שבאף בית משפט אי אפשר לתבוע על רצח במקרה כזה (אולי רק "בבית דין של מעלה" כמו שאומרים הדתיים...).

מקסימום על הטרדה או התעללות נפשית. כדי שזה יחשב כגרימה להתאבדות זה צריך להיות מקרה יותר קיצוני (אולי משהו בסגנון הסרט "המסור" :silly:) וגם אז לא קל להוכיח אשמה במקרים כאלה.

שוב, אף אחד כאן לא אומר שהאשה הזאת היא לא מנובלת שמגיע לה למות על מה שהיא עשתה, השאלה אם על פי החוק ניתן בכלל להאשים ברצח מקרה כזה.

פורסם

פשוט קשה להאמין...

כמובן שמה שהאשה עשתה זה מגעיל ומרושע לחלוטין, אבל פאק לילדה הזאת כנראה שלא היה טיפת שכל בראש. אני זוכר את גיל 13 וכמה שזה גיל קשה ועם כל החרא מסביב... להתאבד? ועוד בעקבות מייספייס? איפה ההורים? איפה השיקול דעת? איפה השכל? "העולם יהיה יותר טוב בלעדייך"?

מה אני יגיד אם הילדה כלכך מפגרת אוליי זה לא כזה הפסד גדול...

פורסם

ברור שבאף בית משפט אי אפשר לתבוע על רצח במקרה כזה (אולי רק "בבית דין של מעלה" כמו שאומרים הדתיים...).

מקסימום על הטרדה או התעללות נפשית. כדי שזה יחשב כגרימה להתאבדות זה צריך להיות מקרה יותר קיצוני (אולי משהו בסגנון הסרט "המסור" :silly:) וגם אז לא קל להוכיח אשמה במקרים כאלה.

שוב, אף אחד כאן לא אומר שהאשה הזאת היא לא מנובלת שמגיע לה למות על מה שהיא עשתה, השאלה אם על פי החוק ניתן בכלל להאשים ברצח מקרה כזה.

ההודעה שלי הייתה מופנית לחבר'ה האלו:

זה בסדר גם אני ,אבל לך תבין ילדות בנות 13

בקשר לבית משפט, אני חושב שלחלוטין אפשר לשפוט אותה ולהרשיע אותה בהתעללות נפשית והתחזות.

אם רוב התקושרת נעשתה דרך מסנג'ר/מיספייס למינהם אז יש תיעוד לכמעט הכל.

עורך דין טוב יכול גם לפי דעתי להרשיע אותה בהריגה, אם - ואני מדגיש אם, יש מניע וכן אם אותה אישה ידעה כי מדובר בילדה מעורערת בנפשה והיא ביקשה "לדחוף אותה מעבר לקצה".

פשוט קשה להאמין...

כמובן שמה שהאשה עשתה זה מגעיל ומרושע לחלוטין, אבל פאק לילדה הזאת כנראה שלא היה טיפת שכל בראש. אני זוכר את גיל 13 וכמה שזה גיל קשה ועם כל החרא מסביב... להתאבד? ועוד בעקבות מייספייס? איפה ההורים? איפה השיקול דעת? איפה השכל? "העולם יהיה יותר טוב בלעדייך"?

מה אני יגיד אם הילדה כלכך מפגרת אוליי זה לא כזה הפסד גדול...

תיזכר איזה בן אדם אתה היית שהיית בן 12-13, אני בטוח שהיית חושב על עצמך היום ש"וואללה, לא הפסד גדול - לא מבריק במיוחד" וכו'.

בעקבות מיספייס? מאות אלפי אנשים אם לא מיליונים התחילו יחסים רומנטיים ואף התחתנו בעזרת פייסבוק/מיספייס וכו'.

אם זה היה בעקבות פגישות תדירות בפאב זה היה הגיוני יותר?

איפה ההורים? איפה היו ההורים שלך בגילה? האם הם הציצו לך כל הזמן ב"היסטורי"? האם הם כל הזמן היו לידך בזמן שהשתמשת במחשב? האם שיתפת אותם בכל מה שעובר עלייך(טוב ורע)?

איפה השכל ושיקול הדעת? בסערת רגשות השכל נכבה, זה קורה בזמן סקס וזה קורה אחרי שמי שחשבת שהוא אהבת חייך אומר לך שאת מיותרת בעולם הזה.

פורסם

תסלחו לי אבל בגיל 13 ילדים צריכים לעשות דברים יותר חשובים כמו ללמוד וכו', להיכנס למקומות דפוקים כמו myspace ועוד להיפגע שם ממישהו עד כדי כך שמתאבדים זה כבר בעיה שלה, אם זה לא היה משהו רק שלה אז אני מניח שאני לא הייתי כותב פה כי גם אני הייתי מתאבד עוד הרבה לפני

מה היא לא יכולה לחפש חבר מחוץ לאינטרנט? ואם מישהו אומר לה "העולם יהיה יותר טוב בלעדיך" אז היא לא יכולה להגיד לו לך לעזאזל ולגמור את הסיפור?

פורסם

תשנה את הכותרת, אינפנטיל מפגר. כבר חשבתי מה קרה...

פסיקה הוגנת, מה אתה רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים