עבור לתוכן

HWzone כמגזין על דפי נייר?

HWzone כמגזין על דפי נייר?! 2,236 הצבעות

1. 1. HWzone כמגזין על דפי נייר?!

• אין כמו לקרוא מגזין על דפי נייר, הייתי קונה!
    • זה טוב, אבל אני נשאר בוירטואלי
    • ביזבוז כסף לדעתי, אולי הייתי קורא
    • לא הייתי קורא, אני מעדיף פי אלף את הוירטואלי

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לכל הכתבות והמאמרים יש, פשוט לוחצים על תמונת המדפסת לייד הכותרת

• תגובות 44
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אם גמילה מלקרוא דברים בשרותים?...

גם לי היה את המנהג הזה ניגמלתי -והחיים טובים יותר שלא נשארים שעה בשרותים

פורסם

הייתי כתב במגזין SMB-PLUS של "אנשים ומחשבים" ששינה את שמו חזרה ל "PS PLUS" ולפני כחודש נסגר והפך לגיליון אלקטרוני הנשלח למנויים תמורת גרושים.

אז כן, המדיה הכתובה בנושא הזה (לא חדשות שמשתנות מדי יום) מתה. תחשבו לשלם 1000 ש"ח לכל כתב על כל כתבה. זה המון כסף.

מה שכן. אם חלק מ-HWzone היה נסגר, לדוגמה כל מדור הביקורות והכתבות(שהייתם יכולים להדפיס בפורמט PDF מסודר) והיה פתוח למנויים בלבד/היה נשלח בE-mail למנויים משלמים תמורת סכום קטן (תנו סכום). מה הייתה תגובתכם? הייתם עושים מנוי ?

פורסם

לא, יש אלטרנטיבות יותר ופחות איכותיות ברשת שזמינות בחינם.

פורסם

תפנה לדרור חזן, הוא מדפיס את כל הכתבות באתר ושומר אותן מנוילנות בכספת.

פורסם

:xyxthumbs:

אני מתכוון לאתרים מחו"ל כמובן.

זהו קהל היעד, אחד בודד :-X

פורסם

לא בעברית ולא ברמת הפירוט כאן. זה כמו שתגיד "יש עוד אתרי חומרה בעולם ובארץ" אבל אתה עדיין כאן :)

:lol:

פורסם

אוי, כמה שזה נכון ובדיחה טובה! לא נשכח אותך דרור חזן! :D

בכל אופן, אם היה אופציה להוריד אחת לחודש את המאמרים שמתפרסים פה בצורה מלוכדת ומסודרת ויהיו 10 כתבות לחודש ככה אני אישית חושב שאילולא הייתי מדפיס אותם הייתי שומר על המחשב וקורא בזמני הפנוי או מעביר למדיה ניידת איתי לדרך.

אופציה נוספות שדומה לזו היא במקום נגיד 10 כתבות לחודש (כתבה לשלוש ימים) היא לשחרר שתי כתבות במהלך השבוע. לדוגמה= שני וחמישי, שיהיה הפרש ימים ככה שיהיה זמן לקרוא וגם לכותבים יהיה זמן לכתוב.

אפשר גם שבמקרה של סיקור של תערוכה מסויימת אז יהיה פעם מיוחדת בשביל סיקור התערוכה שיהיה לו גיליון.

בנוגע לכל הקטע של הסרטוני וידיאו וכו', אתם צודקים ובסופו של דבר המדיה בכתב תתחיל לדעוך ובסופו של דבר כולנו נעבור לצרוך את המדיה שלנו דרך נטבוקים/ מחשבים אישיית ובעיקר מכשירים קטנים בעלי אופציה להיתחבר לרשת כמו MIDים למינהם ואייפונים וכיוצא בזה..

אגב, אם צריך פה ושם פרסומות אני אישית לא אתנגד לפה ושם פרסומת קטנה של IBM (אהם.. למעלה עכשיו) כדי שתממן את הכותבים/ צלמים וכל החבר'ה הנספחים.

בסופו שלדבר אני לא אתנגד לצורת מדיה שתסכם לי תקופה מסויימת מסוכמת בכתב ולכן אני בעד עם כמה שיותר נסיון לחסוך בנייר! :xyxthumbs:.

נ.ב-

אלכס, ציינת בעבר שקצב הכתבות יעלה, מה קרה בסוף שזה נשאר במקום?

פורסם

לא בעברית ולא ברמת הפירוט כאן. זה כמו שתגיד "יש עוד אתרי חומרה בעולם ובארץ" אבל אתה עדיין כאן :)

אין לי צורך בעברית (וממה שאני רואה גם לא ל80% מהפורום), ואם כל הכבוד, יש מספיק אתרי חדשות וביקורות שבוא נגיד, לא נופלות ממה שיש באתר.

פורסם

בסופו של דבר זה הוא האתר הגדול, המקיף והמקצועי ביותר בארץ(ובין היחידים בסופו של דבר) לענייני חומרה

אם יש נישה של קוראים - HW צריך למלא אותה!

פורסם

מה עם לפרמט חלק מהאתר כמגזין ולהשאיר לנו את ההדפסה?

מה עם לעשות שלאתר טכנולוגי יהיה פורום נורמלי. (16:9, אפשרויות EMBED וכו... )

פורסם

חבל על הנייר!

פורסם

מה שכן. אם חלק מ-HWzone היה נסגר, לדוגמה כל מדור הביקורות והכתבות(שהייתם יכולים להדפיס בפורמט PDF מסודר) והיה פתוח למנויים בלבד/היה נשלח בE-mail למנויים משלמים תמורת סכום קטן (תנו סכום). מה הייתה תגובתכם? הייתם עושים מנוי ?

לא, אני פה בשביל הפורומים. עם כל הכבוד לאתר, לעורכיו ולצוות כתביו, יש אתרים אחרים(באנגלית) יותר טובים ושלא מתעדכנים פעם בשבוע אלא פעם בשעתיים.

פורסם

סליחה?

תראה לי בבקשה אתר שמתעדכן פעם בשעתיים בקטגוריה שבה HWzone מתעדכן פעם בשבוע..

פורסם

אלכס, ציינת בעבר שקצב הכתבות יעלה, מה קרה בסוף שזה נשאר במקום?

דבר עם Minimizer, הוא אחראי צוות ביקורות. אני בצוות אחר, חדשות. אבל מאז שפתחתי את הפוסט ההוא היו כתבות על מה שביקשתם. לינוקס, ג'דג'טים, מצלמות וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים