פורסם 2009 ביולי 416 שנים מיקרוספוט מנסה לקדם את IE8 להמונים עם פרסומות מצחיקות? לי אישית נראה מצחיק איך שהם מדברים על דפדפנים ישנים בני כמה דורות ומציעים לשדרג ל IE8 ;D G.R.I.P.E.S. F.O.M.S. S.H.Y.N.E.S.S. O.M.G.I.G.P
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר אני בספק שפרסומות של APPLE יתאימו להם, בשביל זה הם צריכים קצת יותר מדפדפן ממוצע ;D
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אני בספק שפרסומות של APPLE יתאימו להם, בשביל זה הם צריכים קצת יותר מדפדפן ממוצע ;Dכן, הם צריכים זבל שנראה טוב.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים ואני חשבתי ש Mr T ושאטנר שעושים פרסומות ל WoW זה היה עצוב, מה קרה לסופרמן? :-\
פורסם 2009 ביולי 416 שנים ואני חשבתי ש Mr T ושאטנר שעושים פרסומות ל WoW זה היה עצוב, מה קרה לסופרמן? :-\הפרסומת של מר T לWOW הייתה מגניבה ביותר בעניין השחקן הזה ששיחק את סופרמן -כניראה שהוא לא מוצא הרבה עבודה בימנו גם ככה שחקן ברמה ירודה
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר מה DEAN CAIN ? לא יודע איך הוא בתור שחקן אבל עבודה יש לו הרבה.הם לקחו אותו יותר בגלל הIMAGE שלו של SUPOERMAN הם גם לקחו את JERRY SIENFELD לפני כמה זמן...
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר סוף סוף MS מוציאים את המקל מהתחת ומנסים להעלות גיכוך ואתה שוחט אותם, אתה רע ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.